Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj w MM w Koszalinie widziałem PS Move za 199zł a Navi chyba po 159zł. Całkiem sporo było ich. Każdego co najmniej ponad 10 i jeszcze dużo było Starter Packów za 300zł.

Z takimi cenami to chyba na jeleni czekają :wacko:

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 297,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Helghast Edition z Ultimy juz zamówiona :D

Ktoś wie jak będzie z DS 2 w MM?

Jak to jest z preorderami w ultimie? Od razu trzeba zapłacić? Kusi mnie ta edycja jak cholera ale też nie chce zamrażać pięciu baniek na miesiąc ponad :potter:

Opublikowano

Nie trzeba płacić od razu, tydzień przed premierą wysyłają email z namiarami na przelew. Zawsze możesz zrezygnować z preordera.

Opublikowano

Nie trzeba płacić od razu, tydzień przed premierą wysyłają email z namiarami na przelew. Zawsze możesz zrezygnować z preordera.

Awesome, dzięki za info.

Jak już się pytam to jeszcze jedno-jestem ślepy czy nigdzie nie ma collector's edition DS2 na Ps3? (mówię o tej wersji z repliką guna). Chciałem to sprawić kuzynowi jako prezent urodzinowy a tu lipa chyba będzie.

Opublikowano

czy nigdzie nie ma collector's edition DS2 na Ps3? (mówię o tej wersji z repliką guna)

Bo na PS3 nie ma tej edycji kolekcjonerskiej (dostępna jest tylko dla 360 i PC).

Opublikowano

na psx chyba jest...

Ogólnie edycja kolekcjonerska DS2 jest dla PS3, ale nie posiada za to repliki guna (która jest tylko w ek dla 360 i PC). Nasza za to przynajmniej jest tańsza i ma Extraction (które jest też w edycji limitowanej).

Opublikowano

gram.pl wysyla juz pre ordery DS2

Opublikowano

Ultima też haha 5 dni przed premierą.

Kocham EA Polska ;].

Dostales maila, ze spodziewaja sie wysylki w poniedzialek... ja go nie dostalem ;/

Dostales maila, ze Ci wyslali... ja go nie dostalem ;/ WTF

Opublikowano

Kocham EA Polska ;].

Dostales maila, ze spodziewaja sie wysylki w poniedzialek... ja go nie dostalem ;/

Dokładnie tak już w zeszłym tygodniu a dzisiaj zmieniło mi się zamówienie na "zaakceptowane". I w sklepie też pokazują, że już mają.

Może tylko EK wysyłają najpierw? A kiedy zamawiałeś?

Opublikowano

http://www.ultima.pl..._dodatek/i9090/

Ultima do zwykłej wersji daje kod na dodatkowe mapki, które normalnie są dostępne tylko w kolekcjonerce i Helghast Edition :rolleyes:

Ja się po długim namyśle zdecydowałem na kolekcjonerkę z ultimy-retailerzy poza polską jako bonusowy voucher dają 1 z 3 opcji(2x exp, all skille, 3 pointy) a ultima daje 2 z nich. Poza tym kocham metalowe pudełka. Z tego co się orientuję kolekcjonerka z saspolu(to 225zł, kilka postów wcześniej) takowego vouchera mieć nie będzie-pytałem się i nic o tym nie wiedzą.

Opublikowano

Kocham EA Polska ;].

Dokładnie tak już w zeszłym tygodniu a dzisiaj zmieniło mi się zamówienie na "zaakceptowane". I w sklepie też pokazują, że już mają.

Może tylko EK wysyłają najpierw? A kiedy zamawiałeś?

16 czerwca.

Dobra, zaczne panikowac jak bedzie 20 i zadnych zmian na stronie :P

Edit: przesylke mi wyslali, jutro wieczorem rozpoczynam horror na Sprawl... ;)

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Ultima do zwykłej wersji daje kod na dodatkowe mapki, które normalnie są dostępne tylko w kolekcjonerce i Helghast Edition :rolleyes:

Ja się po długim namyśle zdecydowałem na kolekcjonerkę z ultimy-retailerzy poza polską jako bonusowy voucher dają 1 z 3 opcji(2x exp, all skille, 3 pointy) a ultima daje 2 z nich. Poza tym kocham metalowe pudełka. Z tego co się orientuję kolekcjonerka z saspolu(to 225zł, kilka postów wcześniej) takowego vouchera mieć nie będzie-pytałem się i nic o tym nie wiedzą.

przecież każda kolekcjonerka ma mapki, dynamiczny motyw, soundtrack, 2xXP i odblokowane skille przez 24h

Opublikowano

Saturn Wrocław-Magnolia

Dead Space 2 Limited/Collector's Edition - 189zł/219zł

Opublikowano

Czeladź MM w M1

Dead Space 2 Limited/Collector's Edition - 219zł/249zł

Edytowane przez RejdenForce

Opublikowano

przecież każda kolekcjonerka ma mapki, dynamiczny motyw, soundtrack, 2xXP i odblokowane skille przez 24h

No właśnie nie-poczytaj sobie na oficjalnej stronie. mapki+motyw+ost tak, pozostały stuff to kwestia sklepu.

Opublikowano

a to luzik...osobiście i tak mam gdzieś te rzeczy do multi...

bede wybieral gdzie najtaniej

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Mam takie pytanie, Edycja Kolekcjonerska Killzone 3 - jeden z bonusów to "podwójnie naliczane doświadczenie przez pierwsze 24h zabawy w multi" (btw bzdura). Na jakiej zasadzie zacznie to naliczać? To znaczy od chwili włączenie K3 czy dopiero po wklepaniu kodu jak taki będzie?

A jeżeli będzie jakiś kod na wklepanie tego naliczania to co będzie miał jakiś termin ważności?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie powiedzieli jeszcze jak to będzie działać. Pewnie będzie sprawdzać po statystykach spędzonych w multi (pierwsze 24h). Ale fajnie by było gdyby kod można by było wklepać np. na 40 levelu.