Opublikowano 21 lutego 201114 l no wlasnie tutaj jest dlc z reptile, a ponoc na innych stronkach byly inne postacie, to prawda?
Opublikowano 21 lutego 201114 l Killzone 3 w Empiku http://www.empik.com/killzone3?utm_source=empik_wlasne&utm_medium=billboard&utm_campaign=killzone3&bannerId=1430 Zwykła Edycja - 179,99 Edycja Kolekcjonerska 199,99 Helghast Edition 399,99 Edytowane 21 lutego 201114 l przez VoytecCFC
Opublikowano 21 lutego 201114 l Darujcie sobie w tym temacie wszystkie zbędne komentarze w stylu: "wow zayebista cena !!!!1111one" potem przydatne info ginie w tym spamie.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Gdańsk empik główny (dworzec) już od wczoraj mają i sprzedają wszystkie wersje Killzona 3. Po tych cenach jakie widnieję na głównej stronie. Bulletstorm - brak.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Jak sytuacja z Ultimą ? Orientuje się ktoś, wysyłają dzisiaj ? W paczkomatach mają być 23.02.2011 o 00:01 Wziąłem opcję z kurierem, więc mam nadzieje, że jutro dotrze do mnie.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Własnie apropo MM czy ten pad jest w takim ochydnym ciemnozielonym kolorze jak na zdjeciach w gazetce? Czy moze klasyczna czerń ?
Opublikowano 22 lutego 201114 l Własnie apropo MM czy ten pad jest w takim ochydnym ciemnozielonym kolorze jak na zdjeciach w gazetce? Czy moze klasyczna czerń ? Górna strona jest taka "ochydna"
Opublikowano 22 lutego 201114 l no wlasnie tutaj jest dlc z reptile, a ponoc na innych stronkach byly inne postacie, to prawda? Sprawdziłem Ultimę, Sklep PSX, gram.pl, Robsona, Game Over, allegro, zavi i nawet sklep cenegi (wydawca Mortala u nas). I żaden sklep włącznie z wydawcą cenegą oprócz Ultimy póki co nic nie dorzuca, żadnego klasycznego fightera, fatala tylko Ultima. Myślę, że może się to zmienić bliżej premiery to znaczy wtedy sklepy mogą coś dorzucać. A jeszcze wczoraj napisałem bezpośrednio do Ultimy czy będą dorzucać innych fighterów itd. Facet powiedział, że raczej nie czyli pozostanie Reptile. Spytałem się również o wersje kolekcjonerskie czy będą mieli, powiedział, że tak, że czekają na informacje. A jeżeli chodzi o inne strony/sklepy które dorzucają inne postacie to chyba chodzi o zagraniczne sklepy: Amazony, Gamestop itd. Edytowane 22 lutego 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 lutego 201114 l Jak tam u was wygląda sytuacja z preorderami na Killzone 3 złożonymi w Ultimie? U mnie dalej widnieje wiadomość: "Zamówienie zaakceptowane" ;o W ogóle, dostał już ktoś od nich swoją kopię?? Edytowane 22 lutego 201114 l przez rydziu87
Opublikowano 22 lutego 201114 l Jak tam u was wygląda sytuacja z preorderami na Killzone 3 złożonymi w Ultimie? U mnie dalej widnieje wiadomość: "Zamówienie zaakceptowane" ;o W ogóle, dostał już ktoś od nich swoją kopię?? Mam taki sam status, dzwoniłem do nich przesyłka zostanie wysłana do mnie dzisiaj (zamówienie z 21.01.11) edycja kol. Steelbox. Statusy zamówień na stronie zmienią się dopiero po południu, jutro rano.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Ultima wysyla paczki kolo poludnia a status zmienia sie w okolicach 17-18 godziny. Spokojna glowa, bedziesz mial gre jutro
Opublikowano 22 lutego 201114 l Ktoś wie jaka jest sytuacja z Kz 3 w Lublinie? Edytowane 22 lutego 201114 l przez sprite
Opublikowano 22 lutego 201114 l Vobis nie bedzie mial kz3 kolekcjonerki na premiere tylko 25 dostalem info na skrzynke Empik dostarcza do salonow gre zamawiana przez ich stronke?? czy wszyscy maja problem z kolekcjonerka?? Edytowane 22 lutego 201114 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 22 lutego 201114 l Właśnie obskoczyłem Łódź i nigdzie KZ3 nie ma. Jutro na 100% tylko wiem, że gameover będzie sprzedawać.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Ktoś wie jaka jest sytuacja z Kz 3 w Lublinie? Dzwoniłem wczoraj do centrum Sony(Video top) Killzone 3, zwykły i steel box będzie jutro, cena do poznania jutro. Zaraz dzwonie do MM. Edyta: W MM Killzone 3 będzie jutro, ale tylko zwykła wersja za (prawdopodobnie 199zł) i z Dual Shockiem 3 za 299zł, Steelboxa mają ponoć nie mieć, śmiech na sali!!! Edyta 2: Empik na Krakowskim Przedmieściu będzie miał steel box za 239zł Na ich stronie jest ciekawa promocja, ale to jak komuś nie zależy na czasie: Zwykła wersja 180zł Steelbox 199zł Helgast Edition 399zł
Opublikowano 22 lutego 201114 l Empik dostarcza do salonow gre zamawiana przez ich stronke?? czy wszyscy maja problem z kolekcjonerka?? O 2 w nocy dostalem maila dzisiaj, ze moja kopia EK zostala do mnie wyslana. Jutro napewno bedzie do odbioru w salonie
Opublikowano 22 lutego 201114 l Dostałem przed chwilą potwierdzenie wysłania EK z Ultimy , zamówienie z przed kilku dni więc pewnie poszło do wszystkich
Opublikowano 22 lutego 201114 l Dostałem przed chwilą potwierdzenie wysłania EK z Ultimy , zamówienie z przed kilku dni więc pewnie poszło do wszystkich Wpis. Zwykłą edycję też wysłali.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Dostałem przed chwilą potwierdzenie wysłania EK z Ultimy , zamówienie z przed kilku dni więc pewnie poszło do wszystkich Wpis. Zwykłą edycję też wysłali. Wlasnie bylem odebrac zwykla edycje z paczkomatu;) Kiedy ultima bedzie wysylac kody na DLC?
Opublikowano 22 lutego 201114 l A to nie ma ich razem z grą? Edycja zwykla normalnie ich nie ma, ultima dodawala je jako bonus.