dżar 166 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 W go w łodzi niesławny ma być dzisiaj w cenie 169zł. Chyba się mimo wszystko skuszę bo piątek mam wolny od pracy więc wypadałoby pograć ; D Cytuj
S!N 14 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 (edytowane) inFamous 2: Rzeszów MM zwykła wersja 199zł, wersja z padem (widziałem tylko niebieskie) 329zł - warto się przejechać, żeby zobaczyć co zrobili z działem konsolowym. Na ścianach 2x po 4 tv z trailerami na środku 2x TV z PS3 i X360 w pełnym osprzęcie Move/Kinect, dwie alejki gier normalnie SHOCK :o. W empiku (Plaza) widziałem tylko wersję specjalną za 239zł. Swoją droga ciulowo, że w różnych MM są inne ceny, chętnie wyrwałbym wersję z padem za 279zł... Edytowane 8 czerwca 2011 przez S!N Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 W Ultimie pojawił się pre order na Team ICO Collection za 149 zł: http://www.ultima.pl/ico_shadow_of_the_colossus_collection_hd/i10412/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) W Ultimie pojawił się pre order na Team ICO Collection za 149 zł: http://www.ultima.pl...tion_hd/i10412/ A TUTAJ parę dyszek taniej Edytowane 9 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 White Night Chronicles 2 - widzał kto gdzieś bo premiera 10czerwca nigdzie nie ma Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Battlefiled 3 w jakieiś atrakcyjnej cenie? macie jakies namiary? Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Szuka człowiek w internecie przepisu na leczo a tu atakuje go reklama Battlefielda 3 :]], uznałem to za Znak i złożyłem ostatni w tym roku preorder. Dodatkowo filmiki z multiplayera które się tu pojawiły nieźle zaostrzyły mój apetyt na grę. Liczę też na wcześniejszą betę, w końcu po to kupiłem Medal of Honor. Gdzie zamowiles pre ordera? Placiles jakas zaliczke czy calosc? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 (edytowane) Tu: http://www.gram.pl/sklep/ps3/battlefield-3-edycja-limitowana-5-dlc Przy preorderach nie płacisz od razu przy zamówieniu, na tydzień przed wysyłką przyjdzie email z przypomnieniem o zapłacie i wtedy płacisz. Ja korzystam z opcji "Odbiór osobisty w jednym z punktów odbioru osobistego" za 4 zł. Gra przychodzi do sklepu komputerowego niedaleko mnie, dostaję smsa, że jest do odbioru, w drodze z pracy po prostu ją odbieram. Wypraktykowałem, że mam ją szybciej niż gdybym zamówił kuriera do domu. Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu. Edytowane 22 lipca 2011 przez TakeshiX Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Ok dzieki, masz juz doswiadczenie z tym sklepem? Maja w dniu premiery? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu. Ja sobie zamawiam gry własnie do firmy gdzie pracuje - i jest najlepiej imo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Z tym kurierem to potwierdzam zawsze uje przychodzą z paczką po 18 lub później, a tak w sklepie odbieram sobie wczesnym popołudniem. Ja BF3 jak wszystkie gry zamawiam w gram.pl , bo niestety na ultimie się zawiodłem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Pytanie do tych, którzy kupili preorder BF3 - kod na dlc dostajemy na maila zaraz po złożeniu zamówienia, czy jest on w pudełku z grą? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Złożyłem zamówienie w Ultimie i kodu nie dostałem. Najprawdopodobniej dostaniemy je po wysyłce gry. Edytowane 30 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Nie wiecie przypadkiem, kiedy muve zacznie wysyłać Deus Ex (a skoro to sklep cenegi to mam nadzieję, że jako pierwsi/jak najszybciej)? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 (edytowane) Dzwoniłem dzisiaj do Muve, kiedy wysyłają DE. Koleś powiedział, że w "piątek premiera, w czwartek wysyłają, w piątek wszyscy będą mieć". Oby... Edit: Ale beka, status już się zmienił czyli chyba szybciej wysyłają, wtf. Edytowane 24 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Zamówienie w realizacji Status ten oznacza, że zamówienie jest przygotowywane do wysyłki lub odbioru. Wysyłka powinna nastąpić maksymalnie w przeciągu 24h roboczych. Ja mam wlasnie taki status - wszystko sie zgadza z tym co ci powiedzieli (dzisiaj przygotowywane - jutro wysylka, w piatek giereczka). Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 ja mam potwierdzoną dostępność DE na jutro w moim ulubionym sklepiku we Wrocławiu; konsolki.pl; polecam, bo gość, który to prowadzi naprawdę stara się być szybki i pierwszy, a na dodatek, jak jesteś stałym klientem, to zawsze dorzuci jakiś rabat (+karta lojalnościowa ); Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 (edytowane) Osz kurde, status mi sie zmienil na "Zamowienie zrealizowane", wiec gierka chyba juz dzisiaj zostala wyslana Oby juz jutro doszla. Edit: W emailu napisali, zeby sprawdzic przesylke przy kurierze - czyli co, rozpakowac cala gierke, sprawdzic czy wszystko OK z plytka itd? Ciekawe tez jak to jest z tym kodem na DLC - bedzie on w paczce, czy tez na maila przysla? Edytowane 24 sierpnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Ktoś się orientuję gdzie najtaniej wyrwać Resistance 3? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Ktoś się orientuję gdzie najtaniej wyrwać Resistance 3? najwygodniej w empiku; nie musisz wyrywać, tylko weźmiesz z półki swobodnie, a potem już tylko musisz przebiec obok ochroniarza i jest Twoje a na serio - sprawdź w centrum sony, prawdopodobnie będą mieli na dzień przed premierą choć pewnie nie z samego rana, cena też na premierze w centrach sony jest atrakcyjna; jak nie, to się targuj Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca. tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ? Cytuj
Biały 55 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca. tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ? Spotkałem się ostatnio w empiku ze sprzedażą preorderów gier które dopiero będą miały swoją premierę, wyróżnia się to ceną np 39.99 zł, po zakupie takiego pudełka preorderowego odnajdujemy w środku jakiś unikalny kod na dodatkowe gifty w grze, postaci, lokacje itd, lub też jakąś zniżkę na zakup pełnej wersji już po premierze. Tak np. można aktualnie kupić Star Wars - The Old Republic. Możliwe że o taką wersję się rozchodzi i taką wersję dystrybuują aktualnie w tym sklepie, o którym wspomniał Jakim. 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 O prosz, ja empikomediamarktowy jestem. Dzięki za info Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;] 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi