Opublikowano 8 czerwca 201113 l W go w łodzi niesławny ma być dzisiaj w cenie 169zł. Chyba się mimo wszystko skuszę bo piątek mam wolny od pracy więc wypadałoby pograć ; D
Opublikowano 8 czerwca 201113 l inFamous 2: Rzeszów MM zwykła wersja 199zł, wersja z padem (widziałem tylko niebieskie) 329zł - warto się przejechać, żeby zobaczyć co zrobili z działem konsolowym. Na ścianach 2x po 4 tv z trailerami na środku 2x TV z PS3 i X360 w pełnym osprzęcie Move/Kinect, dwie alejki gier normalnie SHOCK :o. W empiku (Plaza) widziałem tylko wersję specjalną za 239zł. Swoją droga ciulowo, że w różnych MM są inne ceny, chętnie wyrwałbym wersję z padem za 279zł... Edytowane 8 czerwca 201113 l przez S!N
Opublikowano 8 czerwca 201113 l W Ultimie pojawił się pre order na Team ICO Collection za 149 zł: http://www.ultima.pl/ico_shadow_of_the_colossus_collection_hd/i10412/
Opublikowano 9 czerwca 201113 l W Ultimie pojawił się pre order na Team ICO Collection za 149 zł: http://www.ultima.pl...tion_hd/i10412/ A TUTAJ parę dyszek taniej Edytowane 9 czerwca 201113 l przez Kyo
Opublikowano 1 lipca 201113 l White Night Chronicles 2 - widzał kto gdzieś bo premiera 10czerwca nigdzie nie ma
Opublikowano 22 lipca 201113 l Szuka człowiek w internecie przepisu na leczo a tu atakuje go reklama Battlefielda 3 :]], uznałem to za Znak i złożyłem ostatni w tym roku preorder. Dodatkowo filmiki z multiplayera które się tu pojawiły nieźle zaostrzyły mój apetyt na grę. Liczę też na wcześniejszą betę, w końcu po to kupiłem Medal of Honor. Gdzie zamowiles pre ordera? Placiles jakas zaliczke czy calosc?
Opublikowano 22 lipca 201113 l Tu: http://www.gram.pl/sklep/ps3/battlefield-3-edycja-limitowana-5-dlc Przy preorderach nie płacisz od razu przy zamówieniu, na tydzień przed wysyłką przyjdzie email z przypomnieniem o zapłacie i wtedy płacisz. Ja korzystam z opcji "Odbiór osobisty w jednym z punktów odbioru osobistego" za 4 zł. Gra przychodzi do sklepu komputerowego niedaleko mnie, dostaję smsa, że jest do odbioru, w drodze z pracy po prostu ją odbieram. Wypraktykowałem, że mam ją szybciej niż gdybym zamówił kuriera do domu. Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu. Edytowane 22 lipca 201113 l przez TakeshiX
Opublikowano 22 lipca 201113 l Ok dzieki, masz juz doswiadczenie z tym sklepem? Maja w dniu premiery?
Opublikowano 22 lipca 201113 l Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu. Ja sobie zamawiam gry własnie do firmy gdzie pracuje - i jest najlepiej imo
Opublikowano 22 lipca 201113 l Z tym kurierem to potwierdzam zawsze uje przychodzą z paczką po 18 lub później, a tak w sklepie odbieram sobie wczesnym popołudniem. Ja BF3 jak wszystkie gry zamawiam w gram.pl , bo niestety na ultimie się zawiodłem.
Opublikowano 30 lipca 201113 l Pytanie do tych, którzy kupili preorder BF3 - kod na dlc dostajemy na maila zaraz po złożeniu zamówienia, czy jest on w pudełku z grą?
Opublikowano 30 lipca 201113 l Złożyłem zamówienie w Ultimie i kodu nie dostałem. Najprawdopodobniej dostaniemy je po wysyłce gry. Edytowane 30 lipca 201113 l przez Rozi
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Nie wiecie przypadkiem, kiedy muve zacznie wysyłać Deus Ex (a skoro to sklep cenegi to mam nadzieję, że jako pierwsi/jak najszybciej)?
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Dzwoniłem dzisiaj do Muve, kiedy wysyłają DE. Koleś powiedział, że w "piątek premiera, w czwartek wysyłają, w piątek wszyscy będą mieć". Oby... Edit: Ale beka, status już się zmienił czyli chyba szybciej wysyłają, wtf. Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Zamówienie w realizacji Status ten oznacza, że zamówienie jest przygotowywane do wysyłki lub odbioru. Wysyłka powinna nastąpić maksymalnie w przeciągu 24h roboczych. Ja mam wlasnie taki status - wszystko sie zgadza z tym co ci powiedzieli (dzisiaj przygotowywane - jutro wysylka, w piatek giereczka).
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l ja mam potwierdzoną dostępność DE na jutro w moim ulubionym sklepiku we Wrocławiu; konsolki.pl; polecam, bo gość, który to prowadzi naprawdę stara się być szybki i pierwszy, a na dodatek, jak jesteś stałym klientem, to zawsze dorzuci jakiś rabat (+karta lojalnościowa );
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Osz kurde, status mi sie zmienil na "Zamowienie zrealizowane", wiec gierka chyba juz dzisiaj zostala wyslana Oby juz jutro doszla. Edit: W emailu napisali, zeby sprawdzic przesylke przy kurierze - czyli co, rozpakowac cala gierke, sprawdzic czy wszystko OK z plytka itd? Ciekawe tez jak to jest z tym kodem na DLC - bedzie on w paczce, czy tez na maila przysla? Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Ktoś się orientuję gdzie najtaniej wyrwać Resistance 3? najwygodniej w empiku; nie musisz wyrywać, tylko weźmiesz z półki swobodnie, a potem już tylko musisz przebiec obok ochroniarza i jest Twoje a na serio - sprawdź w centrum sony, prawdopodobnie będą mieli na dzień przed premierą choć pewnie nie z samego rana, cena też na premierze w centrach sony jest atrakcyjna; jak nie, to się targuj
Opublikowano 6 września 201113 l Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca.
Opublikowano 6 września 201113 l Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca. tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ?
Opublikowano 6 września 201113 l Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca. tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ? Spotkałem się ostatnio w empiku ze sprzedażą preorderów gier które dopiero będą miały swoją premierę, wyróżnia się to ceną np 39.99 zł, po zakupie takiego pudełka preorderowego odnajdujemy w środku jakiś unikalny kod na dodatkowe gifty w grze, postaci, lokacje itd, lub też jakąś zniżkę na zakup pełnej wersji już po premierze. Tak np. można aktualnie kupić Star Wars - The Old Republic. Możliwe że o taką wersję się rozchodzi i taką wersję dystrybuują aktualnie w tym sklepie, o którym wspomniał Jakim.
Opublikowano 6 września 201113 l Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;]