Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

inFamous 2: Rzeszów MM zwykła wersja 199zł, wersja z padem (widziałem tylko niebieskie) 329zł - warto się przejechać, żeby zobaczyć co zrobili z działem konsolowym. Na ścianach 2x po 4 tv z trailerami na środku 2x TV z PS3 i X360 w pełnym osprzęcie Move/Kinect, dwie alejki gier normalnie SHOCK :o. W empiku (Plaza) widziałem tylko wersję specjalną za 239zł. Swoją droga ciulowo, że w różnych MM są inne ceny, chętnie wyrwałbym wersję z padem za 279zł...

Edytowane przez S!N
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szuka człowiek w internecie przepisu na leczo a tu atakuje go reklama Battlefielda 3 :]], uznałem to za Znak i złożyłem ostatni w tym roku preorder.

Dodatkowo filmiki z multiplayera które się tu pojawiły nieźle zaostrzyły mój apetyt na grę. Liczę też na wcześniejszą betę, w końcu po to kupiłem Medal of Honor.

Gdzie zamowiles pre ordera? Placiles jakas zaliczke czy calosc?

Opublikowano (edytowane)

Tu: http://www.gram.pl/sklep/ps3/battlefield-3-edycja-limitowana-5-dlc

Przy preorderach nie płacisz od razu przy zamówieniu, na tydzień przed wysyłką przyjdzie email z przypomnieniem o zapłacie i wtedy płacisz. Ja korzystam z opcji "Odbiór osobisty w jednym z punktów odbioru osobistego" za 4 zł. Gra przychodzi do sklepu komputerowego niedaleko mnie, dostaję smsa, że jest do odbioru, w drodze z pracy po prostu ją odbieram. Wypraktykowałem, że mam ją szybciej niż gdybym zamówił kuriera do domu. Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu.

Edytowane przez TakeshiX
Opublikowano

Wygląda na to, że kurier przyjeżdża do firm do 15, a do mnie dociera przeważnie późnym popołudniem lub wieczorem. Polecam taka metodę, jest z dyszkę tańsza od kuriera przyjeżdżającego do domu.

Ja sobie zamawiam gry własnie do firmy gdzie pracuje - i jest najlepiej imo ;)

Opublikowano (edytowane)

Złożyłem zamówienie w Ultimie i kodu nie dostałem. Najprawdopodobniej dostaniemy je po wysyłce gry.

Edytowane przez Rozi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem dzisiaj do Muve, kiedy wysyłają DE.

Koleś powiedział, że w "piątek premiera, w czwartek wysyłają, w piątek wszyscy będą mieć".

Oby...

Edit: Ale beka, status już się zmienił czyli chyba szybciej wysyłają, wtf.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Zamówienie w realizacji

Status ten oznacza, że zamówienie jest przygotowywane do wysyłki lub odbioru. Wysyłka powinna nastąpić maksymalnie w przeciągu 24h roboczych.

Ja mam wlasnie taki status - wszystko sie zgadza z tym co ci powiedzieli (dzisiaj przygotowywane - jutro wysylka, w piatek giereczka).

Opublikowano

ja mam potwierdzoną dostępność DE na jutro w moim ulubionym sklepiku we Wrocławiu; konsolki.pl; polecam, bo gość, który to prowadzi naprawdę stara się być szybki i pierwszy, a na dodatek, jak jesteś stałym klientem, to zawsze dorzuci jakiś rabat (+karta lojalnościowa ;));

Opublikowano (edytowane)

Osz kurde, status mi sie zmienil na "Zamowienie zrealizowane", wiec gierka chyba juz dzisiaj zostala wyslana :D Oby juz jutro doszla.

Edit:

W emailu napisali, zeby sprawdzic przesylke przy kurierze - czyli co, rozpakowac cala gierke, sprawdzic czy wszystko OK z plytka itd?

Ciekawe tez jak to jest z tym kodem na DLC - bedzie on w paczce, czy tez na maila przysla?

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

Ktoś się orientuję gdzie najtaniej wyrwać Resistance 3?

najwygodniej w empiku; nie musisz wyrywać, tylko weźmiesz z półki swobodnie, a potem już tylko musisz przebiec obok ochroniarza i jest Twoje ;)

a na serio - sprawdź w centrum sony, prawdopodobnie będą mieli na dzień przed premierą choć pewnie nie z samego rana, cena też na premierze w centrach sony jest atrakcyjna; jak nie, to się targuj ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca.

Opublikowano
Battlefield 3. Bylem dzis w saturnie w kato i akurat przyszly wersje preorderowe. Czarne metalowe pudelko plus zestaw broni. Koles nie wiedzial czy ta wersja bedzie wyposazona w dodatkowe mapki. Cena - przypuszczalnie 179-189 zeta. Tak stwierdzil sprzedwaca.

tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ?

Opublikowano

tzn na miesac przed premiera dostali kopie? Czy premiera to nie końcówka października ?

Spotkałem się ostatnio w empiku ze sprzedażą preorderów gier które dopiero będą miały swoją premierę, wyróżnia się to ceną np 39.99 zł, po zakupie takiego pudełka preorderowego odnajdujemy w środku jakiś unikalny kod na dodatkowe gifty w grze, postaci, lokacje itd, lub też jakąś zniżkę na zakup pełnej wersji już po premierze. Tak np. można aktualnie kupić Star Wars - The Old Republic. Możliwe że o taką wersję się rozchodzi i taką wersję dystrybuują aktualnie w tym sklepie, o którym wspomniał Jakim.

• Plusik 1
Opublikowano

Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;]

• Plusik 1