Lipa 512 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Faktycznie. Jakoś mi uciekło Szkoda, liczyłem że będzie tak jak w przypadku killzona i ta najbogatsza wersja będzie o 100 zł tańsza niż u innych. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 I tak jest najtaniej ze wszystkich i odpada wysyłka, bo są setki punktów odbioru. Kup i sprzedaj mi wisiorek za kilkadziesiąt złotych i będziesz miał taniej Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Uncharted 3: Oszustwo Drake'a - Special Edition (PS3) Serdecznie dziękujemy za złożenie zamówienia xxxxxxxxxxxxxxxx w sklepie internetowym empik.com. Przewidywana data wysłania zamówienia z magazynu to: środa, 2 listopada 2011 + czas dostawy. Hmmm - jakieś pomysły? xD Eh Empik... Trochę lipton - fajnie jak 2'go by była już do odbioru - wiadomo 1'go może być ciężko. E: @Lipa - thx + Edytowane 6 października 2011 przez Kyo Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Oni zawsze tak piszą, a wysyłają od razu, gdy dostaną towar do swojego magazynu. Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Dwa lata temu złożyłem preorder edycji specjalnej U2 w empiku z odbiorem w salonie. W dniu premiery poszedłem do Sony Center i ten zakupiłem egzemplarz, nawet taniej niż w empiku. Tak się złożyło, że zapomniałem anulować zamówienie. Tydzień po premierze wciąż nie było wysłane. Tym razem raczej sobie odpuszczę empik Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Ja jeszcze na vobis poczekam. Killzona 3 w steelbooku mieli na premierę za 209 a inFamousa 2 za edycje specjalna za tyle co ed. Zwykła wiec liczę ze i teraz zamula i wystawia specjalna po taniosci Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Zamawiając pre-order w Empiku większa szansa na dostanie szybciej zamówienia to z wyborem kuriera, czy odbiorem w salonie? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 A czy ktoś wie, czy jakiś sklep daje jakieś bonusy do preorderów U3? Gram.pl na pewno do edycji zwykłej, bo edycja specjalna ma swoje bonusy Do wszystkich zamówień pre-orderowych dołączamy, jako jedyny polski sklep z grami, kody na następujące bonusy: dopalacz regeneracji - zwiększ tempo regeneracji, żeby szybciej leczyć się z ran; modyfikację AK 47 - zamontuj na swoim AK-47 celownik laserowy, który pozwoli całej twojej drużynie widzieć przeciwnika, którego masz na celu Dla takich pierdół to nie warto sobie głowy zawracać. 4-5 meczów i powinieneś już mieć te bonusy. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 W vobisie dodali do oferty Uncharted 3 ed,specjalna i kolekcjonerska. Odpowiednio 229 i 479zl. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Nie wiem gdzie zapytać więc piszę tu. Od niedawna można kupić zestawy PS3 320GB z grą Resistance 3 i tu mam prośbę, jeżeli ktoś z Was widział te bundle packi w Saturnie lub Miediamarkcie w Katowicach, to podajcie cenę. Z góry dzięki za jakiekolwiek info. @edit Dobra już wiem, jeżeli kogoś interesuję to 1149zł (model CECH-3004B). Edytowane 12 października 2011 przez zalef88 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Z cyklu spekulacje. Myślicie ze jest szansa na dorwanie w MM/Empik/Saturn U3 w ten weekend przed 1 listopada? Czyli 30 października? Jak to było z innymi grami od Sony? Były w marketach przed premiera? Wiadomix ze w ostatni weekend będę obdzwanial wszystkie sklepy no ale ta pierwsza ciekawoc mozna by zaspokoić ;d Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Ja kiedyś dorwałem w dzień przed premierą U2 za 159 zł w MM,ale wcześniej byłem umówiony z szefem działu z grami Cytuj
Welniak 1 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Wiecie gdzie jeszcze mozna wyrwac limitke BF3? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) Z cyklu spekulacje. Myślicie ze jest szansa na dorwanie w MM/Empik/Saturn U3 w ten weekend przed 1 listopada? Czyli 30 października? Jak to było z innymi grami od Sony? Były w marketach przed premiera? Wiadomix ze w ostatni weekend będę obdzwanial wszystkie sklepy no ale ta pierwsza ciekawoc mozna by zaspokoić ;d Pamiętam, że 2 lata temu na premierę U2 Ultima zawaliła a mieli mieć szybciej nawet. I dostała bodajże 2-4 dni dopiero po premierze, za to bez problemu dostałem w Saturnie w dniu premiery. W tym roku stawiam na Empik; raz, że Edycje Specjalną mają taniej niż inni. Dwa dobrze żyją z Sony z ich grami więc liczę na ten 30 październik ;] W ogóle nie przyjmuje opcji listopad, MUSI być 30 w poniedziałek ;p Edytowane 12 października 2011 przez SłupekPL 1 Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Wiecie gdzie jeszcze mozna wyrwac limitke BF3? Na ultimie jeszcze jest. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Gdzie lepiej zamówić BF3-a na gram.pl czy na empik.com, nie chodzi o cenę tylko czas dostawy, jakbym kupował na gramie to odbiór w sferisie. Cytuj
Key 29 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Gdzie lepiej zamówić BF3-a na gram.pl czy na empik.com, nie chodzi o cenę tylko czas dostawy, jakbym kupował na gramie to odbiór w sferisie. gram.pl Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Z cyklu spekulacje. Myślicie ze jest szansa na dorwanie w MM/Empik/Saturn U3 w ten weekend przed 1 listopada? Czyli 30 października? Jak to było z innymi grami od Sony? Były w marketach przed premiera? Wiadomix ze w ostatni weekend będę obdzwanial wszystkie sklepy no ale ta pierwsza ciekawoc mozna by zaspokoić ;d Nie wiem jak jest w innych miastach ale we Wrocku w MM/Satunie/Tesco nagminnie wystawiają gry przed premierą - zasadniczo każda gra jaką w którymś z tych sklepów kupiłem to były zakupy przedpremierowe, o ile mnie pamięć nie myli to GoW3 tylko nie mieli przed premierą. Jeżeli chodzi o Empik.com to z HR też się spisali i miałem ją chyba dwa dni przed dlatego z U3, podobnie jak Słupek, stawiam na Empik Myślę, że większość wymienionych sklepów już 31.10 będzie miała U3 (to w końcu duża premiera) i gdyby nie zniżka do Empiku poczekałbym i kupił bez preordera. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Korzystaliscie kiedys ze sklepu playergames.pl ? mają Batmana za 179 i wysylke do paczkomatu z 9,99 planowaną na 19.10.2011. Można na nich polegać? A same paczkomaty? Używał ktoś? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Polecam wysyłkę do paczkomatu. Cena trochę wysoka za wysyłkę, ale warto. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 (edytowane) Zamawianie w Empiku to ryzyk-fizyk. Czasami miałem grę dzień przed premierą a czasami dzień po. Zamówiłem tam bo miałem kod rabatowy i dzięki niemu Edycja Specjalna wyniesie mnie 200zł w innym wypadku brałbym gdzie indziej. Edytowane 13 października 2011 przez Dobos Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Gdzie jeszcze można dostać MW3 + t-shirt? Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Tutaj: http://sklep-callofduty.pl/pre-order-modern-warfare-3 Też chce zamówić w tym sklepie, brał już ktoś tam ? W sensie pytam czy to sprawdzony sklep Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Na allegro już sprzedają Batmana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi