Opublikowano 28 października 201113 l Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem. EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac ! Gdzie tak tanio? Patrze po Saturnach, Gamestopach i wszędzie po 59E.
Opublikowano 28 października 201113 l Tyski Saturn ma mieć jutro najprawdopodobniej w cenie 199. Chyba dopiero będzie dostepne 02/11 więc lipton z długim weekendem
Opublikowano 28 października 201113 l Jeśli ktoś jest ze Śląska to w sklepach Playsoft w Bytomiu, Chorzowie, Tarnowskich Górach i Katowicach Uncharted 3 będzie w piątek. Cena 199 zł. w Bytomiu to jest ten sklep przed Agorą w tej bramie ? Tak, na Dworcowej. Jeśli planujesz tam kupić, to będzie od godziny 15, tak powiedział mi właściciel. bingo ja już ma właśnie tam dostałem
Opublikowano 28 października 201113 l Bylem wlasnie w miescie i U3 jest praktycznie we wszystkich wiekszych sklepach od reki do kupienia
Opublikowano 28 października 201113 l Bylem wlasnie w miescie i U3 jest praktycznie we wszystkich wiekszych sklepach od reki do kupienia Jakim mieście? I tylko nie mów mi że w niemieckim.
Opublikowano 28 października 201113 l Bylem wlasnie w miescie i U3 jest praktycznie we wszystkich wiekszych sklepach od reki do kupienia Jakim mieście? I tylko nie mów mi że w niemieckim. A gdzie mieszkam ? Tak w Niemieckich sklepach .Nawet jest rabat na wszystkie gry przez dlugi weekend 20 procent.(W pewnym sklepie ) http://www.mueller.de/uploads/tx_muellerprospectuses/de/507/blaetterkatalog/blaetterkatalog/pdf/complete.pdf Edytowane 28 października 201113 l przez oskar_PL
Opublikowano 28 października 201113 l Kurcze pieczone a w NL jeszcze nie ma! Ma byc 02 11 2011. Szkoda! Ciężko czekac wiedzac ze inni juz grają.
Opublikowano 28 października 201113 l Ciekawe, że u nas SCEP zabrania sprzedaży gry wcześniej, a w Niemczech gra jest ogólnie dostępna.
Opublikowano 28 października 201113 l Ciekawe, że u nas SCEP zabrania sprzedaży gry wcześniej, a w Niemczech gra jest ogólnie dostępna. Sam jestem zaskoczony ze jest ( ale wyplata dopiero w Poniedzialek ) Biore limitke bo jest rabat 20 procent to mi wyjdzie jak za normalne wydanie.
Opublikowano 28 października 201113 l Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. W niemczech kupowałeś? Też mam zamiar, ale nie wiem do końca jak z wersjami językowymi. Tak w niemczech i jest polski, wiem bo sprawdzilem. Nie boj sie tylko kupuj. Edytowane 28 października 201113 l przez saptis
Opublikowano 28 października 201113 l Może ktoś potwierdzić,że w Warszawie w Media i Saturnach można już gierkę dostać? i za ile ?
Opublikowano 29 października 201113 l Czy ktoś wie jak sytuacja z U3 przedstawia się w Bielsku-Białej? W ogóle oprócz MM i Empików są tam jeszcze jakieś sklepy z grami? Edit: Podzwoniłem i niestety w B-B nigdzie nie ma U3. Raczej pewnie są, ale wszyscy mówią, że premiera dopiero 2.11 . Nawet w sklepie Rtv Euro Agd gościu powiedział mi, że mają na magazynie i że może mi sprzedać, już było prawie wszystko ustalone, już miał mi powiedzieć numer zamówienia i nagle sobie przypomniał, że Sony zabroniło im sprzedawać wcześniej niż 2.11. Nosz kur/wa. Ja nie wiem co SCEP tak się przyczepiło do tej premiery. Moim zdaniem tylko przez to tracą klientów (fani Uncharted i tak pewnie poczekają te parę dni, ale reszta wydaje mi się, że po prostu zdecyduje się na inny tytuł na długi weekend). Edytowane 29 października 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 29 października 201113 l Szczecin - Play&Go ma już Uncharteda. Skoro do nich (dziś) była dostawa to może od razu podrzucili też do saturna np. i da radę wyrwać z pod lady. Ale dodzwonić się do nich nie mogę ;/
Opublikowano 29 października 201113 l Jak ktoś zamówił w Empiku z odbiorem w salonie to na 90% będzie miał w poniedziałek Skąd ta pewność?!
Opublikowano 29 października 201113 l Dlatego tam zamówiłem i odpuściłem sobie sklepy stacjonarne typu media markt.
Opublikowano 29 października 201113 l Jak ktoś zamówił w Empiku z odbiorem w salonie to na 90% będzie miał w poniedziałek Żeby gry dotarły do salonów poniedziałek, to musiałaby zostać wysłane już dzisiaj, a póki co zamówienie nadal w trakcie realizacji. Chyba że jeszcze do wieczora coś się zmieni. Ja ciągle mam przewidywaną datę odbioru ustaloną na 3 listopada, a do tej pory, ilekroć zamawiałem tam gry od Sony, daty te zawsze były w 100% trafne. Edytowane 29 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 29 października 201113 l Media Markt Katowice - maja 100 sztuk tylko teraz trzeba ich wyblagac zeby sprzedali przed premiera ; /
Opublikowano 29 października 201113 l Ja obczaję jak sprawa wygląda w MM i Empiku we wrocku. Mam nadzieje ze uda mi się "wyżebrać" od nich dzisiaj. :blum1:
Opublikowano 29 października 201113 l Media Markt Katowice - maja 100 sztuk tylko teraz trzeba ich wyblagac zeby sprzedali przed premiera ; / Limitki też albo tylko zwykłe wersje?