Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałem się jednego gościa w empiku i powiedział że dostali dokładne dyrektywy. Gra na sprzedaż będzie wystawiona 2 listopada i nie ma możliwości żeby było to wcześniej.

W łodzi to samo, do kupienia ma być 2 Listopada dopiero, preorder ze strony,który wziąłem niby trzeciego ale może uda mi się w środę wyrwać.

Opublikowano

Pogodziłem się już, że środa to jest ten dzień. Trudno. Przez to, że 99% graczy ma przekonanie, że kupno wcześniej niż było to przecież normalnie planowane im się po prostu należy, przecież nie zrezygnuję z jednej z najważniejszych gier tego roku. Środo przybywaj!

Opublikowano

Ja dzisiaj biorę U3 w MyGames w Szczecinie. Zapewnili że kopii nie zabraknie dla nikogo :]. Jeżeli ktoś chce to mogę odsprzedać zniżkę 20 zł na Uncharted 3 do Emipka w Kaskadzie. Powiedzmy że za dyszkę albo czteropak Carslberga :P.

Opublikowano (edytowane)

wawa , komputronik na grochowskiej 2 sztuki maja. Jak ktos ze stolicy to warto sprobowac

edit: 2x normalna i 2x SE na stanie

Edytowane przez erix
Opublikowano

Na empik.com zmienił mi się status na "Odłożony w magazynie". Nie wiem czemu od razu nie chcą wysłać, tylko czekają do tego 2 listopada.. :/ Czyli najprędzej zagram 3 listopada.. Gdzie 3 listopada mija tydzień jak niektórzy już grają..

Opublikowano

Ja też mam "odłożone w magazynie", ale data dostarczenia jest zmieniona na 2 listopada. Sprawdź jak jest u Ciebie, na bank też powinieneś mieć pojutrze do odebrania:)

Opublikowano

Niestety.

Data złożenia zamówienia: 2011-10-29

Status zamówienia: W realizacji

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-11-02 + czas dostawy

Status wysyłki: Skompletowane

Data odbioru: 2011-11-03

Opublikowano

To może z tego względu, ze zamówiłeś dopiero co. Cóż, skoro data realizacji jest identyczna, to może tego 2 listopada będziesz mieć niespodziankę ;-) Mnie już teraz jest ciężko wysiedzieć.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam zamówienie z 07 października 2011 a Data wysyłki:02 listopada 2011 obecny status: W realizacji - Edycja specjalna :confused:

Dzwoniłem do MM - wreszcie znajomy odebrał - grę mają od czwartku - zakaz sprzedaży bo inaczej kary. Nawet nie przeszedł numer że dam kasę dzisiaj i wezmę grę a paragon wystawią 02.11 sobie od rana...

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

A u mnie (empik.com) widnieje takie coś:

Data złożenia zamówienia: 2011-10-08

Status zamówienia: Zrealizowane

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-11-02 + czas dostawy

Status wysyłki: Wysłane

Data odbioru: 2011-11-03

Edycja kolekcjonerska, jakby co.

Opublikowano (edytowane)

U mnie data złożenia zamówienia to 2011-10-06 i data odbioru niezmiennie: 11.02.

Nie wiem już od czego to zależy.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Dostałem maila od Empiku, że wysłali mi kurierem moją Edycję Specjalną i dali numer paczki, ale na ich stronie nie pokazuje mi śledzenia paczki, jakby numer był nieprawidłowy. UPS nie zaktualizował jeszcze zamówienia, czy Empik mi numer z błędem wysłał?