Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dębica (woj podkarpackie) ,lub okolice,wie ktoś może gdzie nabyć już dziś Uncharted 3?Flaszke przelewem wyśle za informacje :D

Edytowane przez jankes
Opublikowano

Dębica czeka na swoją limitkę z Empik.com i póki co innej opcji nie ma :P Możesz zerknąć do MediaExperta bo z reguły dostawaliśmy gry jakieś 2 dni przed premierą, ale nie wiem jak jest w wypadku Uncharted 3 teraz.

Opublikowano

Dębica (woj podkarpackie) ,lub okolice,wie ktoś może gdzie nabyć już dziś Uncharted 3?Flaszke przelewem wyśle za informacje :D

Sprawdzałeś w Galerii Dębickiej, albo w Mix Electronics na Rzeszowskiej?

Opublikowano (edytowane)

Sprawdzałeś w Galerii Dębickiej, albo w Mix Electronics na Rzeszowskiej?

Empik,pani poinformowała mnie że gra będzie na pewno 2 listopad.W mixie w ogole gry mają ?Poza tym Mix electronics był w raju zlikwidowano go i został teraz na nowo otworzony koło Carrefoura.Poza tym ma być Neonet w miejscu dużego Avansa .W media expert gość raczej mnie spławił twierdząc że gry przychodzą często na premiere.Zresztą już dość poźno pewnie i tak wszystko pozamykane.Jakoś jeden dzień jeszcze wytrzymam ;]

Edytowane przez jankes
Opublikowano (edytowane)

Ja dostałem info z empik.com, że moje zamówienie na Uncharted 3: Oszustwo Drake'a - Special Edition powinno być gotowe do odbioru w salonie Empik 2.11. Jeśli zamawialiście z odbiorem osobistym, to pewnie też w środę można będzie odebrać.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano (edytowane)

Też dostałem maila z empik.com - odbiór w środę :)

Uff, dobrze było przeprosić się z New Vegas po roku :D

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Szczecin Euro RTV AGD w starym Turzynie ma jeszcze dwie kopie i sprzedają bez problemu tylko do kasy trzeba podejść i poprosić o U3 !!!! Jeżeli ktoś ma ciśnienie na grę to jeszcze do 21 sklep otwarty. Mieli dwie ostatnie kopie (zwykła edycja) za 199 zł. Powodzenia :]

Opublikowano (edytowane)

A to ciekawe że większość sieci nie może sprzedawać pod groźbą kar, ale sklepy Sony mogą już jak najbardziej. Za(pipi)ista polityka:)

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Dlaczego jest tak, ze jeden Empik ma podstawke za 199, specjalna za 249, a ten w ktorym kupilem pierscien ma specjalna tez za 249, ale podstawke za 219, czyli wychodzi na to, ze na chvj mi byl ten preorder jak nic na tym nie zyskam. Przeciez to jest smiech na sali.

Obdzwaniam inne sklepy.

Opublikowano

No, U3 już do odebrania, zaraz się wybieram do Empiku :D

A to cię poinformowali? Bo mi wysłali maila, że zamówienie zostało zrealizowane i powinno być do odbioru dzisiaj. Tylko nie wiem czy już jest czy mam jeszcze czekać na kolejną wiadomość.

Opublikowano

Jeśli kogoś interesuje Uncharted 3 w Dębicy,to proponuje olać empik bo wyskoczyli znowu z 220 zł,i podejść pare metrów dalej do Euro Rtv Agd ,do jutra za 199 zł.