Opublikowano 18 listopada 201212 l Wiecie o co biega? Uwaga!! Otrzymaliśmy informację od wydawcy gry w Polsce firmy Cenega, iż wersja na konsole Ps3 będzie opóźniona. Bedziemy informowac na bieżąco o zmianach daty premiery. W tej chwili przewidywany termin premiery to piątek 23.11.2012 . Opóźnienie dotyczy tylko i wyłacznie wersji Ps3. http://www.empik.com/hitman-rozgrzeszenie-ps3-square-enix,p1056738844,multimedia-p
Opublikowano 18 listopada 201212 l Nie wiemy. Muve w piątek porozsyłało pierwsze kopię, jutro prawdopodobnie roześlą resztę. No ale jak wiadomo Muve i Cenega to prawie jedno i to samo, także oni zawsze mają pierwszeństwo w grach od Cenegi. Bardziej bym obstawiał jakiś problem na linii Cenega-Empik. Nie wiem o co może chodzić, ale skoro Muve wysyłało w piątek to wygląda na to, że wszystko idzie zgodnie z planem. Poza tym to info wydał Empik, a nie Cenega więc tym bardziej wydaję mi się, że to problem leży u nich. Z drugiej strony nie wiadomo czy Muve wysłało kopię na PS3. Wiem, że wysyłali, być może wysłali tylko wersje Xboxowe i PC...
Opublikowano 18 listopada 201212 l Trochę mnie to zmartwiło bo chciałem iść do nich jutro/ pojutrze i kupić a tu takie coś
Opublikowano 19 listopada 201212 l Jeśli chodzi o Hitmana to status zamówienia na stronie muve zmienił mi się z 'potwierdzone' na 'zrealizowane'. Co prawda maila z nr wysyłki ani jakiegokolwiek innego nie dostałem, ale jak zmienili status no to chyba faktycznie wysłane. Mowa o wersji na PS3 ofkoz. Jak tam u was się coś zmieniło?
Opublikowano 19 listopada 201212 l I Dupa nie zagram jutro właśnie dostałem info że gracze na PC, XBOX dostaną jutro grę,a na PS3 dopiero jutro będą wysyłać
Opublikowano 20 listopada 201212 l Jak u was z wysylkami z muve? Wczoraj zmienil mi sie status, a do teraz nie mam paczki, wtf. Ostatnio kurier byl kolo 12.
Opublikowano 20 listopada 201212 l Aż dziś przejdę się do Tesco i jak zobaczę tam Hitmana na PS3 to się ostro w(pipi)ię i im co nieco napiszę
Opublikowano 20 listopada 201212 l Jakby co mi z 2h temu przyszła paczka z muve i niedługo zabieram się za granie
Opublikowano 20 listopada 201212 l we wrocku w empiku na rynku hitman jest na ps3. wiem bo kupowalem sztuke kolo 15tej
Opublikowano 27 listopada 201212 l W czwartek jest chyba? Poza tym mi przyjdzie w piatek, a na weekend wyjezdzam. [*] + Dodał MODERATOR Posty poniżej o Far Cry 3 Edytowane 28 listopada 201212 l przez Kyo*
Opublikowano 27 listopada 201212 l kurcze wydawało mi się że na ultimie pisało że w środe a teraz że w czwartekxD,chyba te grzyby z gry mnie dopadły kurde co mi jest xDD Edytowane 27 listopada 201212 l przez pawciokratos
Opublikowano 27 listopada 201212 l W Poznaniu oryginalki od reki w sklepie z grami........ juz dzis. Potwierdzam jest palma.....
Opublikowano 17 grudnia 201212 l jak wyzej szykalem trylogii me we wrocku ale nie widzialem nigdzie. wiadomo moze czy bedzie i kiedy?
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Panowie, przesyłka z zavvi.uk ile na ogół idzie do naszego pięknego kraju? Przesyłka za darmoszkę? Pytam bo strona mi nie chodzi w pracy. ;/ @down A przesyłka ile kosztuje? Edytowane 14 stycznia 201312 l przez XM16E1
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Do mnie takie docierają po około tygodniu. Raz czekałem 11 dni (na Batmana). Wszystko inne max 5-7 dni roboczych.
Opublikowano 13 lutego 201312 l składacie już preordery na TLoU czy czekacie na jakieś ciekawe oferty? Edytowane 13 lutego 201312 l przez Square
Opublikowano 13 lutego 201312 l jak fapujesz sie do dlc to poszukaj sklepu gdzie dają ich najwięcej. ja kupie tam gdzie będzie najtaniej w premiere
Opublikowano 13 lutego 201312 l składacie już preordery czy czekacie na jakieś ciekawe oferty? Ja zamówiłem w Gram.pl - dają cyfrowy soundtrack, ładny temat i avatarki. W innych sklepach na razie brak bonusów.