Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

No ja tez bylem w tesco, ale wszystko wykupili, a znajomy mowil ze w MM jutro bedzie na 95%. Nie zartujmy sobie, albo jest albo nie ma.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Tak jak mówiłem jak ktoś by jutro dostał w WWA swoją kopię albo wiedziałby gdzie sprzedają to niech da koniecznie znać, będę wdzięczny.

Pozdro

Opublikowano

Tesco - Gdańsk Chełm dzwoniłem ostatni raz wczoraj koło 19. Gry nie mieli teraz mówią o poniedziałku, cena dalej nieznana.

Empik Gdańsk główny (trzymajcie mnie), będą mieli we wtorek - CENA 229 ZŁ.

Ultima wysyła w poniedziałek (to i może w poniedziałek będą sprzedawać już na miejscu).

Opublikowano

W MediaMarkt w Lublinie w piątek COD'a jeszcze nie było. Koleś mówił, że w poniedziałek będą już mieć na bank :)

Opublikowano

Wszędzie mają mieć w poniedziałek. Najlepiej że ja zamawiałem z Anglii. Jak dostaną tam w poniedziałek, wyślą w poniedziałek/wtorek to jeszcze w następnym tygodniu mogę nie dostać ;/

Trudno poczekam. Płace ~170zł to mogę poczekać pare dni :>

Opublikowano

Są wkońcu black ops w games world (Złote Tarasy) czy nie? Ktoś był już?

Edytowane przez terror

Opublikowano

W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód.

Pozdro (L)

Opublikowano

Ja zamowilem z zaavi 185 mi zeszlo z konta. Wczoraj wyslali. Oby do piatku doszlo :-)

Na to bym nie liczył, kumplowi gra od zavvi szła 10 dni roboczych, a na dodatek w ten czwartek jest dzień pracy ;]

Opublikowano

A mi kiedys szla 3 dni i co z tego? Nie mam cisnienia

W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód.

Pozdro (L)

Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil ;)

Opublikowano

Pozdro (L)

Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil ;)

Nie napinaj atmosfery, tylko Ci grzecznie odpisałem, że do tego piątku gry raczej nie dostaniesz ;)

No i mam nadzieję, że w nocy z Pon na Wt TESCO będzie miało grę, bo głupio iść do sklepu o północy na darmo. :P

Edytowane przez CritiCalz

Opublikowano

Pozdro (L)

Szara rzeczywistość MichAelis w tej twojej dziurze to będzie może za rok. Ano tak ty złożyłem pre-ordera na jakiejś chińskiej stronie to może za miesiąc dojdzie buhhaha ;))

Opublikowano

Pozdro (L)

Szara rzeczywistość MichAelis w tej twojej dziurze to będzie może za rok. Ano tak ty złożyłem pre-ordera na jakiejś chińskiej stronie to może za miesiąc dojdzie buhhaha ;))

W tej dziurze? Przeciez Wrocław to nie Warszafka, co za koles;/

Sorryy za offa.

Opublikowano

No faktycznie zavvi.com strona typowo chińska. Widocznie w Warszawie nie wiedzą co to sklepy zza granicy.

anty%20legia.jpeg

Opublikowano

W łodzi też dupa, wszędzie mówią,że w poniedziałek będzie.

Opublikowano

Spokojnie, ludzie. W niedziele sklepy nie maja dostaw, wiec jak nie bylo wczoraj, to nie ma szans, zeby dzisiaj wyrwac Black Ops ;)

Jutro w sporej czesci sklepow bedzie juz mozna kupic, wiec wstrzymajcie sie do jutra.

Jezeli natomiast nadejdzie poniedzialek, piszcie gdzie i kiedy kupiliscie swoja kopie. Interesuje mnie Slask z naciskiem na Gliwice, Rybnik i Katowice ;)

Opublikowano

Spokojnie, ludzie. W niedziele sklepy nie maja dostaw, wiec jak nie bylo wczoraj, to nie ma szans, zeby dzisiaj wyrwac Black Ops ;)

Jutro w sporej czesci sklepow bedzie juz mozna kupic, wiec wstrzymajcie sie do jutra.

Jezeli natomiast nadejdzie poniedzialek, piszcie gdzie i kiedy kupiliscie swoja kopie. Interesuje mnie Slask z naciskiem na Gliwice, Rybnik i Katowice ;)

W Katowicach w allgame maja mieć po 187, sam się raczej własnie tam wybiorę

Opublikowano

Mają mieć w poniedziałek, po 187zł, nie wiem o której, będę dzwonił w poniedziałek rano.

Edytowane przez xbor

Opublikowano

Jutro w Łodzi na Brzezińskiej ma być na 99 %. Ceny niestety nie znam, ale wystarczy jutro zadzwonić, i zapytać :) Ja jutro jade ;)