Szyszka 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Jak myślicie czy z wersja PL beda dzialac dlc wydane w styczniu i lutym? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Tego nikt nie wie dopóki nie wyjdą dodatki. Jedynie można mieć na uwadze dwie rzeczy; Prince of Persia pl wydany przez Ubi do którego nie działały dodatki. I Fallout 3 polonizowany przez cenege do którego również nie działały dodatki. Swoją drogą Ultima sprzedaje Ac2 anglika za 179 zł. http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_2_Wersja_angielska/i8153/ Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Raport z Lubelskiego MM: Assassin 2 - 199 zł, Avatar 179 zł, The Saboteur - brak Edytowane 4 grudnia 2009 przez Look4z Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 w MM w Zabrzu Saboteur jest juz dobre kilka dni wersja PL -cena 209zl Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Warszawa - Świat-Gier - The Saboteur w polskiej lub angielskiej wersji językowej - 190 zł. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) W sklepach media-expert mają akcję taniej o VAT na cały asortyment dzięki czemu właśnie kupiłem EyePet z kamerką za jedyne 138 zł. Promocja obejmuje wszystkie dostępne towary w sklepie, więc może uda się komuś kupić jakieś gry bądź akcesoria troszki taniej edit: proponuję przykleić temat. już niedługo noworoczny wysyp gier, więc dobrze by było gdyby nie zginął Edytowane 11 grudnia 2009 przez Look4z Cytuj
cithall 107 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) W sklepach media-expert mają akcję taniej o VAT na cały asortyment dzięki czemu właśnie kupiłem EyePet z kamerką za jedyne 138 zł. Promocja obejmuje wszystkie dostępne towary w sklepie, więc może uda się komuś kupić jakieś gry bądź akcesoria troszki taniej Dlatego się dzisiaj zdziwiłem, jak kupiłem w Media Expert grę Disgaea 3 za 72,95 zł, a kosztowała niby 89zł. Edytowane 12 grudnia 2009 przez Prot Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Jakby co to HR edycja specjalna znowu jest dostępna w Ultimie. Można składać zamówienia na drugą dostawę która ma się pojawić również w dniu premiery Ci co nie zdążyli. http://www.ultima.pl/Heavy_Rain_Edycja_Specjalna_PL_ANG_w_jednym_/i8379/ Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Ja się zastanawiam czy może Euro RTV AGD nie walnie takiej promocji jak specjala Uncharted 2 w steel box - w dniu premiery za 199 zł? Jakieś przecieki ? Nikt nie ma ziomka w RTV AGD? dotyczy Heavy Rain i w tym temacie mają być prowadzone tego rodzaju rozmowy! - grg Edytowane 3 lutego 2010 przez Grigori Cytuj
agrestrybnik 4 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 wczoraj wieczorem media markt Rybnik, dwie edycje death edition i zwykla w cenie 199zl, mieli jeszcze bardzo duza ilosc obu wersji Cytuj
hacik 0 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Bioshock 2 już dostępny w sklepie PSX Extreme, za chwilę jadę odebrać Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Dzięki za info hacik. Skończę pierwszą część i też kupuje dwójkę. Btw. Pozdro dla forumowicza z Mikołowa Cytuj
kiender 25 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Są jakieś inforamcje czy mozna dostać już Bioshock 2 w Empiku/MM/saturnie ? Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Empik ma zakaz sprzedaży gry przed premierą. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) Takie małe wtrącenie. Nie używajcie w jednym zdaniu słów "empik" i "najtaniej" bo to jest niepoważne. np. Edycja Kolekcjonerska Heavy Rain najtaniej w Empiku. Cena 235zł. Pędzę, lecę kupować. Empik ma zakaz sprzedaży gry przed premierą. Empik powinien mieć zakaz sprzedaży gier. Jakichkolwiek. Edytowane 7 lutego 2010 przez rkBrain Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) Takie małe wtrącenie. Nie używajcie w jednym zdaniu słów "empik" i "najtaniej" bo to jest niepoważne. np. Edycja Kolekcjonerska Heavy Rain najtaniej w Empiku. Cena 235zł. Pędzę, lecę kupować. Empik ma zakaz sprzedaży gry przed premierą. Empik powinien mieć zakaz sprzedaży gier. Jakichkolwiek. ŚWIĘTE SŁOWA. Znajomy chciał zamówić u nich limitkę HR bo nie zdążył w Ultimie. To powiedzieli mu, że odbiór osobisty dopiero po trzecim marca. Jak to usłyszałem to .... Tak jak napisałeś ten sklep powinien mieć zakaz sprzedawania gier. I te ich hasła "najtaniej".... nom. Edytowane 7 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
MrC 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 To co napisałeś Słupek tyczy się każdego Empiku czy tylko tego w Twoim mieście ? Bo jeżeli w Euro AGD albo Empiku byłoby taniej to wycofałbym preodera z ultimy gdyby mozna bylo pojsc w dzien premiery odebrac gre (ew. dzien przed). Wiadomo kiedy oba sklepy beda miec dostepne kolekcjonerke HR i w jakiej cenie ? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) To co napisałeś Słupek tyczy się każdego Empiku czy tylko tego w Twoim mieście ? Nie mam pojęcia. Ten empik który kazał odebrać dopiero po trzecim marca to w Gliwicach. Musieli by się wypowiedzieć inny zainteresowani z innych miast co zamawiali w empiku, kiedy odbiór. Możliwe, że to tylko w empiku w Gliwicach. Bo jeżeli w Euro AGD albo Empiku byłoby taniej to wycofałbym preodera z ultimy gdyby mozna bylo pojsc w dzien premiery odebrac gre (ew. dzien przed). Wiadomo kiedy oba sklepy beda miec dostepne kolekcjonerke HR i w jakiej cenie ? Ultima po 239 zł a empik 235 zł http://www.empik.com/heavy-rain-edycja-kolekcjonerska-ps3-multimedia,prod44130318,p Edit: Nie wiem jak w Gdańsku z empikiem bo zrezygnowałem całkowicie z tej sieci "sklepów". Kiedy 3 miesiące temu w empiku na Matarni zobaczyłem Ojca Chrzestnego I część na xbox-a 360 za 239 zł......................... Edytowane 7 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
MrC 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Tu nawet nie chodzi o cene a o czas. Wiadomo ze najlepiej grac jak najwczesniej/szybciej. Dlatego tez jakby w takim empiku mieli w dzien premiery gierke to bylbym chetny na to. Pomiajac to ze Euro agd znane jest ze swoich promocji chocby po limitce uncharted 2 (199zl). Także jeżeli ktoś wie co i jak w tych 2 sklepach (najlepiej w Bydgoszczy) niech pisze. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) Rozumiem tym bardziej, że różnica w cenie wynosi 4 zł między Ultimą a empikiem. Natomiast ciężko powiedzieć kiedy wyślą. Ja z Ultimy zamawiam od dobrych kilku lat i w 90 % spisali się elegancko. Zawsze dostawałem grę w dniu premiery albo dzień-dwa przed premierą. No ale np. Uncharted 2 mieli wysłać też przed premierą a gry dostali dopiero kilka dni po premierze. Fakt faktem, że to nie z ich winy no ale co nas to w sumie obchodzi. Jak na moje oko to jest jeszcze za wcześnie żeby spekulować kiedy sklepy będą miały i będą wysyłały. Teraz każdy może ładnie bajerować (tak jak często to robią) a potem w rzeczywistości wychodzi całkiem inaczej. A takie sklepy jak euro agd itd. to pewno odpalą się kilka dni przed premierą albo w jej dniu. Jak to miało miejsce z K2 czy Mw2. Edit: Plusem jest to, że premiera HR jest 24 lutego w środę czyli jest większa szansa, że gra do nas dojdzie jeszcze przed wekendem. Edytowane 7 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Nie czytałem poprzednich postów ale jesli chodzi o cenę to zaskoczył mnie MM w Poznaniu (C.H. King Cross Marcelin). MAG nowiutki, po polsku itd. za 149 zł. Z tego co pamiętam nie dawno premiera była więc cena niska. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 MM Legnica pre-order GoW III - 179zł, odbiór w dniu premiery. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Nie wiem, nigdy nie zamawiałem. Podejrzewam, że po prostu składa się zamówienie na dziale z grami. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 czasami maja takie pseudo pudelka. kupujesz je i potem przy odbiorze odejmuja od ceny gry cene tego smiesznego opakowania. tak bylo np z sims3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi