Opublikowano 12 października 200915 l Ten temat słuzy do wklejania wklejania tekstów załosnych/nawet smiesznych z polskich piosenek hip-hopowych. Dla porządku ustalam pare zasad: 1. Wersy muszą być napisane przy uzyciu klawisza CAPS LOCK. 2. Najlepiej jedna linijka, ale w uzasadnionych przypadkach moze byc więcej. 3. Cytat nalezy podpisać (kto go stworzył i w jakim kawałku został uzyty). To ja zacznę: TA CHOROBA NIE JEST ULECZALNA NIE HE,HE KaRRamba - Ile Kosztujesz? ODDAŁ BYM ZA NIĄ ZEBRO I CO? I BYM KUR>WA NIE MIAŁ ZEBRA Rychu Peja SoluFFka - cośtamcośtam WYJE>BANE NA WAS TRUTNIE WYJE>BANE NA WAS CHAMY WYJE>BANE NA POLICJĘ CHCE ZAŁATWIAC SWOJE SPRAWY Firma - Mam Wyje.bane Zapraszm do dyskusji. PS: Topic sponsorowany przez cyganerię z Poznania.
Opublikowano 12 października 200915 l JA TO (pipi)Ę, ZDEJMUJĘ KOMINIARĘ, ZAKŁADAM JĄ TYLKU JAK IDĘ NA ROBOTĘ. Waszka G 21 lat, Życie ostre jak maczeta
Opublikowano 12 października 200915 l SETKI KOZAKOW PEKAJA JAK KONDONY JESTES ZDZIWIONY? POPEK "WYJETY"
Opublikowano 12 października 200915 l PO MIEŚCIE ZA RĘKĘ CHODZI Z INNYM TYPEM TWÓJ NAJWIĘKSZY SKARB WŁAŚNIE RUCHA SIĘ W CIPĘ FIRMA - FAŁSZYWE DZIWKI PODBIJAM TEMAT. Edytowane 12 października 200915 l przez mistrzunio
Opublikowano 12 października 200915 l WSADZE CI W PIZDE ZASRANA BIELIZNE [...] MALA GLUPIA BLONDYNKA, MOZESZ WSADZIC PO LOKIEC I ZROBIC JEJ MLYNKA FORMACJA CMENTARZ- RAP PERWER ZBOCZENIEC 2
Opublikowano 12 października 200915 l WYCHODZĘ Z KAFARNI KTOŚ DO NIEJ WCHODZI PYTA SIĘ CZY NIE MAM KOLOŃSKIEJ WODZI Winicjusz Bartków - Kłuj dupę
Opublikowano 12 października 200915 l IDE ULICĄ, WPIERDALAM TRIO JEDZIE KARETKA IJO IJO IJO Dj Teraz Polska ficzuring Hidi
Opublikowano 12 października 200915 l IDE ULICĄ, WPIERDALAM TRIO JEDZIE KARETKA IJO IJO IJO Dj Teraz Polska ficzuring Hidi Hahaha pamietam to. Dobre beka tam jezd.
Opublikowano 12 października 200915 l NIEDŁUGO PEWNIE TRZEBA BĘDZIE NA WROTKACH JEŹDZIĆ W KAPOKACH Koro/Koras/Ko1 - Teraz tak NIE JESTEM OSOBĄ, CO CHCE MIEĆ STATUT GWIAZDY Jazon - promomix Fundacji Edytowane 13 października 200915 l przez Sikor
Opublikowano 15 października 200915 l Chuj! Moj! Twoj! Wypierdalaj! Liroy "Scyzoryk", zlote czasy polskiego hip-hopu
Opublikowano 16 października 200915 l A ICH ZEGARKI PRZEZ CALY CZAS POKAZUJA, ZE CHLOPAKI RAPUJA! nie-niedobry wujek sa-samo zlo.
Opublikowano 17 października 200915 l "Jesteś z ulicy i wbijasz w to kutasa, na dole morale, a na gorze kasa!" część zwrotki Popka, z utworu "przeciwko kureSTWU i upadkowi zasad" dodam od siebie, że liryki z płyty "muzyka emocjonalna" pezeta mozna też tu wsadzić, ale komu by sie chciało tyle emo-shitu i płaczu kopiować. Edytowane 17 października 200915 l przez Ak0nia
Opublikowano 17 października 200915 l Moja kariera zaczęła się dwa dni temu, kiedy wpier.dalałem słoik dżemu. Nie wiedziałem nic o tym nigdy, nie, lecz ten dżem zadziałał mnie w głowie. Lech Roch Pawlak, cyganopodobny przekozak z Opola Edytowane 17 października 200915 l przez Masorz
Opublikowano 19 października 200915 l OTWIERAM WINO ZE SWOJĄ DZIEWCZYNĄ, CHCIAŁBYM ŻEBY TEN CZAS NIGDY NIE PRZEMINĄŁ Sydnej Polak z Pezetem.
Opublikowano 19 października 200915 l OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ JOJOJOJ WYP3 - Palenie IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO IJO Pan Yapa - Rap
Opublikowano 19 października 200915 l DOBRA BEKA NO "WEŹ DO RĘKI JOINTA I ZAJ.EB MACHA UHHAHAHAHAHAHA WEŹ TEGO JOINA I ZNÓW ZAJ.EB SZTACHA UHUHAHAHAHAHA" FIRMA- REPREZENTUJE JP
Opublikowano 24 października 200915 l JESTESMY WARIATAMI NA 100% NIENAWIDZIMY PSÓÓÓÓÓÓW NA 100% FIRMA-NA 100%
Opublikowano 24 października 200915 l HA WU DE PE, ŚMIERĆ KUR.WOM I FRAJEROM NA ZAWSZE WOLNOŚĆ LUDZIOM I ZŁODZIEJOM.
Opublikowano 24 października 200915 l Mam, mam najlepszy wóz najszybszy w mieście Za-zawsze chciałem, chcia-chciałem mieć taką bestię Teraz się toczę powoli to-to-to-toczę się A one gonią, go gonią, a one gonią mnie Wóz najszybszy w mieście Wóz najszybszy w mieście Wóz najszybszy w mieście Wóz Henio spod piątki :potter:
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l EJ TY, KURWA TY, KURWA, KURWA, KURWA MAĆ POSŁUCHAJ CHUJU JEDEN, CO MÓWI NASZA BRAĆ! Liroy, Scyzoryk