fishbone 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Fighters' C&C Festival Zapraszam wszystkich do Białegostoku na festival bijatyk organizowanych przez Combo's i firmę Connect. Data: 15.11.2009 Godziny: 10 - 19 Miejsce: Białystok bilardHOUSE ul.Warszawska 59 http://www.bilardhouse.pl/?start Gry: Tekken 6 i Soul Calibur 4 (PS3) Nagrody: Gra konsolowa: Call of Duty Modern Warfare 2, Ninja Gaiden Sigma 2, Uncharted 2 - zastanawiamy sie, ktory z tych tytolow bedzie najodpowiedniejszy... chcielismy jeszcze dodac Assassin's Creed 2, ale z tym nie mamy pewnosci ze bedziemy go mieli w posiadaniu 15.11 gdyz oficjalna premiera ma byc 17.11 Puchary: Dla pierwszych trzech miejsc Pendrive'y, Klawiatura, Myszka - gadzety od Connect'u Koszulki sportowe. No i oczywiscie kasa z wpisowego + TBA Wpisowe: Jedna kategoria - 20zł, dwie - 30zł Zasady: Standardowe zasady turniejowe, grupy + DE (szczegółowe informacje wkrótce) Organizatorzy: FishBone (Combo's) Szaweł (Connect) Di (nSports / Soul Calibur Poland) Poniżej przedstawiam mapę z PKP do bilardHOUSE: Lista uczestników: 1. Di (T6/SC4) 2. FishBone (T6/SC4) 3. Ring (SC4) 4. Cambion (T6) 5. Koza (SC4) 6. Cynamon (SC4) 7. Mastaneo (T6) 8. Chińczyk (T6) 9. Frankfuter (T6) 10. MTC (T6) 11. Andrzej (T6) 12. Sway (T6) 13. CheeseOfTheDay (T6/SC4) 14. Heniek (SC4) 15.Balcerek (T6) 16.Macieja (T6) 17.Carlos (T6) 18.Habi (T6) 19.Purciak (T6) 20.Łyniek (T6) 21. Kalinho (T6) 22.Pein55 (T6) 23.Womb_Raider ??? 24. Oli (T6) 25. Czubson (T6) 26.Kiero (T6) 27.Gucio (T6) 28. Zyga (T6) Edytowane 13 listopada 2009 przez fishbone Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Di, o ile mi się wydaje to organizator nie powinien brać udziału w turnieju... Cytuj
Di 839 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Ale ja nie będę go prowadził. Poza tym Ty nie prowokuj, tylko się zapisuj, bo Cię zahelsłipuję! Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Dobra można mnie zapisać, jeśli nic strasznego się nie wydarzy to pewnie wpadne 8) Cytuj
Koza 0 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Prosze dopisac Koza i Cynamon...tylko SC4 THE LEGEND WILL NEVER DIE!! Cytuj
Mastaneo 0 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Hmmm.... Milusio ;d Dopisz mnie ! Cytuj
chinczyk 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Dopisz: Chinczyk Frankfuter Cytuj
MTC 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Dopisz : 1. JA - czyli ja :-) i tak mnie wpisz "JA" 2. Andrzej - czyli Andrzej wpisz jako "Andrzej" 3. Sway - wpisz jako "mała niewinna obrażalska dziewczynka" to wszystko możesz opublikować. Cytuj
<spike> 0 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 co jest do wygrania?? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Szkoda że tylko jeden dzień :f. Wyrobicie się w te kilka godzin w razie gdyby zebrało się więcej uczestników? Wstępnie można mnie zapisać. Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 O proszę, przegięta Setska się szykuje Liczba stanowisk zależy od ilości uczestników, więc nie powinno być problemu Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 15 października 2009 Autor Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) co jest do wygrania?? Narazie nie mamy kompletnego zestawu. Moge zdradzic ze szykuje sie kasa, gry, puchary i gadzety. Szczegoly wkrotce. Jesli zapisujecie sie to prosze zebyscie odrazu napisali w jaka gre chcecie grac, do tej pory strzelalem i chyba dobrze trafialem ale teraz nie mam zielonego pojecia w co Cheese moze grac... moze SC4??? Edytowane 15 października 2009 przez fishbone Cytuj
Koza 0 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 moglby ktos podac regulamin do turnieju w SC4 Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 grupy + DE ban na Vadera i Yodę 100% energii i kulka na default, możliwość ustawienia przycisków przed walką do 3 wygranych rund, do 3 wygranych walk (w finale do 5) plansza wybierana losowo Coś jeszcze chcesz wiedzieć? Cytuj
Koza 0 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 tzn kazdy pojedynek z przeciwnikiem w grupie trwa do 3 wygranych rund, a w pucharowce do 3 wygranych walk(3 rundowych) tak? no i czy podczas takiego pjedynku(w pucharowce oczywiscie) mozna zmieniac dowolnie postacie? Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Tak, można zmienić dowolnie postać po każdej walce. Jeśli gracze nie mogą dojść do porozumienia w wyborze postaci (chodzi o matchupy: A > B, B > C, C > A), to proszą jednego z organizatorów i każdy z graczy mówi mu na ucho, kim będzie grał, ewentualnie zapisuje na kartce. W grupie będziemy grali zależnie od ilości uczestników - do 2 wygranych walk bądź do 3 - zaś w pucharówce (DE, nie SE) do 3, poza finałem (tam raz do 5 lub dwa razy do 5). Sformułowanie "do 3 wygranych rund" dotyczy każdej walki :smile: Cytuj
Heniek_Sommarosso 0 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Heniek się dopisuję. Do SC jak łatwo się domysleć Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 Pora ogłosic troche rzeczy do wygrania Mielismy oglosic liste nagrod jak tylko zbierzemy komplet , ale z ze wzgledow nie zaleznych od nas musimy czekac na odpowiedzi kilku firm chetnych na sponsorning. Mimo wszystko do wygrania bedzie: Gra konsolowa: Call of Duty Modern Warfare 2, Ninja Gaiden Sigma 2, Uncharted 2 - zastanawiamy sie, ktory z tych tytolow bedzie najodpowiedniejszy... chcielismy jeszcze dodac Assassin's Creed 2, ale z tym nie mamy pewnosci ze bedziemy go mieli w posiadaniu 15.11 gdyz oficjalna premiera ma byc 17.11 Puchary: Dla pierwszych trzech miejsc Pendrive'y, Klawiatura, Myszka - gadzety od Connect'u Koszulki sportowe. No i oczywiscie kasa z wpisowego Wszystkie wyzej wymienione nagrody to pewniaki Cytuj
Łyniek 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Witam Proszę dopisać Łyniek - T6 Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Autor Opublikowano 3 listopada 2009 Dopisany... Zastanawia mnie tylko jedna rzecz... gdzie sie kuzwa podziali zawodnicy biaracy udzial w poprzednich edycjach tekkena organizowanych przez Combo's??? Sztuka, Buluś, ADM aka Marecki, Hard, Piećkin, Wentyl, Buli, Gucio, Koki, Chuck, Merioth, Kalinho -> zapewne wiele osób pominąłem ale pytanie jest jedno do wszystkich - gdzie zeście zaginęli?? Osoby chcące wziac udzial w turnieju bardzo prosze o zgloszenie tego faktu, pomoze to nam przygotowac wlasciwa ilosc sprzetu na turniej. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Niestety mnie nie będzie. Jechanie 12 godzin w jedną stronę na turniej jednodniowy jest strasznie nieciekawą opcją. Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Autor Opublikowano 4 listopada 2009 Niestety mnie nie będzie. Jechanie 12 godzin w jedną stronę na turniej jednodniowy jest strasznie nieciekawą opcją. Czym ty jezdzisz?? Ostatnio bylem na MP PES'a w Braniewie okolo 50km od elblaga - jechalismy jakies 3h Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Pociągiem. Oczywiście też mam fajne połączenie 6 godzinne, ale wyjazd mam późno i na turnieju bym był dopiero o 16. Jeżeli bym chciał zdążyć to bym musiał wyjechać w piątek wieczorem, wszystko inne wyjeżdża wieczorem. Powrót byłby pewnie równie dobry. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 seru szkoda dnia nie jedz do bialego. szkoda czasu i energii wiem jak jezdzilem do katowic na dawne turnieje t3 to czlowiek przyjezdzal po nocy jazdy pociągiem i i tak byl zyebany do cna nienadając sie do walki ale jest tez druga opcja. przyjedz wczesniej, dzien albo dwa np. juz w piątek znajdz kogos kto cie przenocuje i sparringi gotowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi