Womb_Raider 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Proszę o dopisanie mej skromnej osoby do listy uczestników. Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Autor Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) prawdopodobnie gościem specjalnym turnieju będzie... Firma Connect szykuje na turniej dużą niespodziankę... prawdopodobnie gościem specjalnym imprezy będzie były kandydat na stanowisko prezydenta miasta Białegostoku, gwiazda mediów, Pan Krzysztof Kononowicz, który wręczy najlepszym nagrody i - być może - skusi się na kilka walk sparingowych. Edytowane 8 listopada 2009 przez fishbone Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Autor Opublikowano 8 listopada 2009 Proszę o dopisanie mej skromnej osoby do listy uczestników. Tekken czy SC?? Cytuj
Łyniek 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Witam Proszę dopisać trzech zawodników: Oli - T6 Czubson - T6 Kiero - T6 Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Autor Opublikowano 10 listopada 2009 Dopisani Informacja o pojawieniu się Konona stała się faktem. Pan Krzysztof będzie wręczał nagrody Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Autor Opublikowano 13 listopada 2009 Informacja o pojawieniu się Konona stała się faktem. Pan Krzysztof będzie wręczał nagrody :) Z racji iż bardzo niewiele osób zapisało się na SC4 musimy odwołać tę kategorię, myślę że zrozumiecie sytuację. Cień szansy jednak pozostaje (musi być nagła nawałnica chętnych na tę grę ) Poniżej przedstawiam mapę z PKP do bilardHOUSE: Cytuj
alik 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) poróbcie jakies foty z tą gwiazdą bo nie uwierze Edytowane 15 listopada 2009 przez alik Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Gwiazdy nie było, bo osoba, która po nią pojechała nie zastała jej w domu :sad: Wyniki: 1. Di (Panda) 2. Chińczyk (Kazuya) 3. Łoniek (Law, Julia) 4. Gucio (Law) Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Opublikowano 15 listopada 2009 Gwiazdy nie było, bo osoba, która po nią pojechała nie zastała jej w domu :sad: Wyniki: 1. Di (Panda) 2. Chińczyk (Kazuya) 3. Łoniek (Law, Julia) 4. Gucio (Law) Łyniek nie Łoniek Wszelkie info, szczegóły, zdjęcia i filmiki już wkrótce... Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Ładnie Di:). A gdzie reszta A teamu ? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Dobrze, że nie Łoniak ;] Jakubie, masz moje gratulacje. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Wysłaliśmy tylko najsłabszego członka teamu żeby wreszcie coś wygrał Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Wybacz Fish, to zmęczenie @Cambion Kiedy znowu chcesz dostać baty od najsłabszego członka teamu? @Snake. Zamiast gratulować odpisz mi w końcu na GG w wiadomej sprawie Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Ej no, pomylić się nie można? :tongue: Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Autor Opublikowano 17 listopada 2009 Dzięki Di dzięki Łyniek długo jeszcze te zdjecia bedziesz produkował??? Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Autor Opublikowano 22 listopada 2009 Co tam z wami ludzie się stao??? Po co robiliście te zdjęcia? żeby je zakisić tam u siebie?? Kiedy Oli w końcu prześle mi zdjęcia??? Cytuj
Łyniek 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Nie mogę się z nim skontaktować i od tygodnia go nie widziałem. Jutro wbijam się do niego na chatę bez zapowiedzi. Będzie się działo. we wtorek postaram się wrzucić fotki na jakiegoś chomika, rapida czy coś w ten deseń. Jak tylko zamieszczę w sieci dam linki tutaj. Przepraszam za zwłokę ale to naprawdę nie jest zależne ode mnie. Oli, będziesz niegrzeczny to będzie Fight Edytowane 22 listopada 2009 przez Łyniek Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Autor Opublikowano 30 listopada 2009 oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... gdzie sa zdjecia. minely juz 2 tygodnie chlopie... zes kuzwa do tej pory nie mozesz sie pozbierac po porazce??? Cytuj
Łyniek 0 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Przepraszam za tak długie czekanie, z Olim ostatnio cieżko się zkontaczyć a ja bylem odcięty od neta. Na szczęście wszystko zaczyna wracać do normy mam fotki i są na rapidzie, niestety konto free wiec długo tam nie poleży Fotki z turnieju Pozdrawiam Łyniek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi