estel 806 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Widzieliście jakie moce miał Kessler w jedynce. Mogliby dodać coś z tego repertuaru - fala uderzeniowa, teleportacja, MANIPULACJA CZASEM o.O Liczę na jeszcze większą rozpierduchę niż poprzednio tzn. bardziej zniszczalne środowisko i większy power-level. No i większe zróżnicowanie mocy (po co granaty i rakiety?). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/04/july_5F00_cover_5F00_reveal_5F00_9988.aspx lipcowy GI z/o InFamous 2 "A new look for hero Cole MacGrath is just the first step; a new city, new powers, and a powerful new foe await you in Infamous 2, and you can read all about it our exclusive 10-page story." Nie rozumiem tego, jakie nowe spojrzenie na Cola. Toż to ktoś całkowicie nowy Edytowane 4 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Przecież widać, że to on - po prostu zrezygnował z zarostu i łysiny. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Ale talent do bezpłciowych bohaterów to jednak Sucker Punch posiada (nie licząc serii Sly). Znowu jakiś typ niczym się nie wyróżniający. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Podobny jak diabli hehe. W Killzone 3 i Girsach trzecich postarzają a w Infamous 2 odmładzają. Tyle, że ja poważnie widzę 2 inne osoby. Nie wiem może to ten art. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Może pobawią się w alternatywne rzeczywistości bo inaczej totalna zmiana wyglądu bohatera chyba nie ma sensu - no chyba że odetną się od jedynki (co jest mało prawdopodobne biorąc pod uwagę zakończenie jedynki). Ciekawe co z iF2 zrobią, oby nie popsuli klimatu z jedynki. Mam nadzieję, że na E3 będzie jakiś dłuższy gameplay i ogłoszą nieodległą datę premiery Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 e tam ten Cole z jedynki nie był aż taki najbardziej bezpłciowy (na pewno nie była to czołówka bezjajowców gier video). Ba mi nawet się podobał jego voice acting i niektóre teksty / wybory (szczególnie jak podejmowało się decyzję jako infamous). Co do zmiany pyska to sądzę, że to taki art i we właściwej grze będzie już bardziej podobny. Jakoś życzę sobie kontynuacji tego story. Przynajmniej ten pedalski plecaczek na boczek się ostał, choć to raczej in minus:) Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/04/july_5F00_cover_5F00_reveal_5F00_9988.aspx lipcowy GI z/o InFamous 2 "A new look for hero Cole MacGrath is just the first step; a new city, new powers, and a powerful new foe await you in Infamous 2, and you can read all about it our exclusive 10-page story." Nie rozumiem tego, jakie nowe spojrzenie na Cola. Toż to ktoś całkowicie nowy Nowy wygląd, nie spojrzenie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) Aha. To tym bardziej pochrzanione. Nowy wygląd, chyba Krzysiu Ibisz go tak odmłodził, zajął się jego nowym wyglądem. Może jakieś bajery w alternatywne rzeczywistości jak pisał the_m. Nie wiem trzeba czekać na GI. Edytowane 4 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
izon 995 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 LOL jak dla mnie wytłumaczą to tak że Cole, dzięki swoim super mocą odmłodniał A ten nowy look nie taki zły. Pamiętam że w jedynce nasz hero po pewnym czasie zaczął mnie już nudzić, swoją zawsze tą samą miną, beznamiętnym podejściem do sytuacji i GŁOSEM (mogli by go zmienić Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 A może to jakiś alternatywny wymiar Na dwójkę chętnie się skuszę...jedynka pozytywnie mnie zaskoczyła Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Oj, czekam na druga czesc z niecierpliwoscia;) Jedynka jak dla mnie,mocne 9! Gre skonczylem dwa razy,wbilem platynke,nie znudzila mi sie ani na chwile!! Dwojka moze byc tylko lepsza;) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 W jedynce mięliśmy tak na prawdę dwóch Cole'ów, więc w dwójce może ich być kilku. W końcu modne są teraz teorie co do podróży w czasie, że przez nie wskakujemy do alternatywnych wszechświatów, bez szans na powrót do własnego. Vide świetny film Primer. Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Ja tam bardziej wierzę w wersję, że dwójka będzie po prostu kontynuacją fabularną jedynki, czyli pojawił się ten super niszczyciel Bestia i będziemy musieli go powstrzymać. A, że wygląd bohatera inny? Nie wiadomo ile czasu minęło. Ew. skan przedstawia Bestię. PS: Ten koleś naprawdę nazywał się Bestia? Strasznie marnie ;] Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Mam nadzieję, że tym razem przy polonizacji zrobią do wyboru angielski VA + polskie napisy, bo polskiego dubbingu to bardzo ciężko było zdzierżyć w tej grze. Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 No ale głos Cole'a wypadał lepiej w PL wersji. W oryginale był za dużym madafakiem i nie współgrało to z jego wyglądem (dresik), ani profesją (kurier). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Mam nadzieję, że tym razem przy polonizacji zrobią do wyboru angielski VA + polskie napisy, bo polskiego dubbingu to bardzo ciężko było zdzierżyć w tej grze. Haha nie no takiej klapy chyba już Sony nie odwala/odwali. Ale tak jak wspomniał Estel, Cole rzeczywiście lepiej brzmi po PL. Za to Moya to chyba najgorzej zj.ebany głos w historii dubbingu który dane było mi usłyszeć. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Nie wspominając o Zeke'u i jego "stary!" :potter: Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Mi tam całkiem całkiem spasował polski Cole. Nie wiem skąd się bierze narzekanie na dubbing Moyi, babeczka jest agentką, większość gry słychać ją przez telefon, bez rewelacji, ale daje radę. Żeby nie odbiegać od tematu to napiszę, ze nowy Cole jest zbyt wygładzony, komiksowy i metroseksualny Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Mi tam całkiem całkiem spasował polski Cole. Nie wiem skąd się bierze narzekanie na dubbing Moyi, babeczka jest agentką, większość gry słychać ją przez telefon, bez rewelacji, ale daje radę. Żeby nie odbiegać od tematu to napiszę, ze nowy Cole jest zbyt wygładzony, komiksowy i metroseksualny No właśnie jeszcze dzisiejszego newsa nie było http://www.ppe.pl/news-1289-InFamous_2__pierwsze_szczegoly.html InFamous 2 - pierwsze szczegóły Inaczej mówiąc jak ciota, pedryl, homo, cieplak itd. ;] Nie mogę tego zrozumieć czemu go aż tak drastycznie zmienili. Nazywając jeszcze to "lekką zmianą designu". Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Nie rozumiem dlaczego zmiana "dizajnu" tak wam przeszkadza. W takich grach liczy się gameplay. I tak będziecie Cole'a oglądać z tyłu. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Właśnie, też nie rozumiem. Najważniejsze, żeby miał dobrze wymodelowaną dupkę Cytuj
pleju 208 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Skany z GameInformera: http://www.madfanboy.com/site/pervye-skany-infamous-2 Za(pipi)iście to wygląda Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Może by tak wrzucili nowe moce, kontrola nad każdym żywiołem. Fajna mogłaby być zabawa w Hydromena. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Skany z GameInformera: http://www.madfanboy.com/site/pervye-skany-infamous-2 Za(pipi)iście to wygląda Racja zaje.biście. Wyjdzie, że czepiam się (bo tak jest) ale ten "nowy Cole" to po prostu masakra. Najbardziej ciotowaty bohater jakiego widziałem. Czy ten nowy Zikk. Coś okropnego, sam nie wiedziałem, że ten problem urośnie do takiej rangi ;/. Nie wiem ale chyba za design postaci odpowiada Jacyków. :confused: Wracając do screenów wyglądają ekstra (oprócz postaci oczywiście). Większa rozpierducha szykuje się w dwójce. Tornado, elektryczna pałka heh. No i przede wszystkim miasto wygląda świetnie. Widać większe zróżnicowanie względem I części. PS. Jestem ciekaw kto będzie podkładał głos w rodzimym języku...Mroczek, wspomniany Jacyków !? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi