Słupek 2 183 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Odczepcie się od łysych ;p Jeżeli to jest nowy Cole to dobrze a nawet bardzo dobrze. Może i nijaki ale każdy "nowy Cole" wydaje się być lepszy od tamtej wpadki. Btw ale jak dla mnie powstaje jedno małe ale. Nowy Cole ok, ok super ale co z głosem też będzie nowy aktor dubbingujący Cola? Bo już pomijając, że ten nowy jest tragiczny jak ten skasowany emo wygląd to chodzi mi o to, że nie widzę tego. Tzn. "łysego Cole" z homo głosem A wątpię żeby to również zmienili bo jak coś to już by o tym pisali. A najlepiej żeby w polskim dubbingu pozostał głos z jedynki (jak dla mnie fenomen lepszy od oryginału), wyrzucili Moye (o ile się pojawi), zmienili Zaka i może to będzie druga gra po GoW3 w którą zagram po polsku heh. No ale i tak najlepiej żeby była opcja wyboru. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-infamous-2/702399 SDCC 10: Panel Highlights Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Nowego aktora nie będzie raczej. Co niektórzy mają kompleksy, tak wnioskuję bo dzisiaj wszystko jest homo. Zmienili nieteges wygląd ok będzie podobny do tego z jedynki który mistrzem designu nie był, ale głos może zostać. Wujek jak go usłyszał w zwiastunie powiedział, że fajny VA. Ja też tak uważam. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Nowego aktora nie będzie raczej. Co niektórzy mają kompleksy, tak wnioskuję bo dzisiaj wszystko jest homo. Zmienili nieteges wygląd ok będzie podobny do tego z jedynki który mistrzem designu nie był, ale głos może zostać. Wujek jak go usłyszał w zwiastunie powiedział, że fajny VA. Ja też tak uważam. Hehe to jeszcze nie wiedziałeś, że w Polsce jak nie nosisz szarego dresu dżinsów i najków to jesteś gejson ?? Cytuj
agst 138 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Trailer z gamescom http://blog.us.playstation.com/2010/08/17/infamous-2-gamescom-trailer/ Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Architektura miasta wydaje się być lepsza niż w jedynce. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) Ale słabizna ten trailer ;/ ten na końcu to był już ten niby nowy, nowy Cole? Edytowane 17 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2010 No i nowy Cole jest Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 choć trailer mało pokazuje to klimat i muza jest obłędna Ja jestem na TAK Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) Trailer jak dla mnie fajnie zrobiony. Efektowny slow- mo robi wrażenie, tak samo jak cyklon. Miasto prezentuje się okazalej niż w pierwszej części i z pewnością będzie więcej rzeczy do roboty. Co do nowego Cole'a to może nie taki dobry jak z jedynki ale za to 500x lepszy niż ten pedałek Edytowane 17 sierpnia 2010 przez sprite 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Trailer jak dla mnie fajnie zrobiony. Efektowny slow- mo robi wrażenie, tak samo jak cyklon. Miasto prezentuje się okazalej niż w pierwszej części i z pewnością będzie więcej rzeczy do roboty. Co do nowego Cole'a to może nie taki dobry jak z jedynki ale za to 500x lepszy niż ten pedałek Dopóki się nie odezwie, bo z tego co słyszałem, to głos ten sam. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Ech, a wy dalej o wyglądzie. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 IMO wygląda świetnie, jak udoskonalony wygląd z jedynki Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 No tutaj przynajmniej przypomina postać z jedynki. Ten poprzedni to w ogóle była jakaś inna postać. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Dobry ziom, lekko wyschnięty, po przejściach niech już nie zmieniają, dla mnie za(pipi)ista wiadomość (pozdro Estel ) Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Dobry ziom, lekko wyschnięty, po przejściach niech już nie zmieniają, dla mnie za(pipi)ista wiadomość (pozdro Estel ) Dokładnie najlepsze Cole ;] Teraz jeszcze kwestia głosu ;] Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Gameplay! http://www.gametrailers.com/video/gc-10-infamous-2/703124 Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Uprzedziłeś mnie Szkoda, że stary gameplay, ale skoro wrzucili to na demko na GC to mogliby też dać na PSN. Nie obraziłbym się Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 No przynajmniej ten Cole, którego wrzucił Major już jakoś wygląda @Słupek Oby,oby zmienili głos, chociaż wydaje się to mało prawdopodobne. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Uprzedziłeś mnie Szkoda, że stary gameplay, ale skoro wrzucili to na demko na GC to mogliby też dać na PSN. Nie obraziłbym się Stary, ale już z nowym modelem Cole'a, widać dokładnie tą moc Ionic Vortex, bo jest używana kilka razy, no i można lepiej się przyjrzeć walce w zwarciu. :] Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 No niby tak. Wygląd Cole'a mi nie przeszkadzał i w ogóle mam to w (pipi)e Ionic Vortex daje radę. Zauważyliście że moc tę wywołuje się z dpada? Tym samym przyciskiem gdzie w jedynce były Gigawatt Blades. Mam nadzieję, że dostaniemy chociaż 4 takie mega rozpierduchowate moce. Na ostatnim trailerze (tym z muzyczką) było widać powrót Thunderstorma z jedynki. A walka w zwarciu... ech. Prawdę mówiąc wolałbym jaki zostawili walkę łapami, a nie jakąś elektryczną pałką. Dodatkowo nie wiem czy na dłuższą metę te ciągłe zbliżenia, najazdy kamer itp. nie wystopują akcji i nie będą przeszkadzać. Ale jeden motyw kiedy Cole wsadza głowę potwora między dwa pręty swojej broni i się obkręca dały radę. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Gameplay! http://www.gametrailers.com/video/gc-10-infamous-2/703124 Najbardziej podoba mi się miasto. Jest "dzikie", różnorodne, co chwilę coś się dzieje - wybucha, ludzie biegają, pełno fur, skrypty się odpalają. itd. Fajnie się prezentuje szczególnie pod rozpierduchę którą robimy. Nie podoba mi się za to kamera trochę za blisko Cola jest osadzona. http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/18/infamous-2-gamescom-screens.aspx nowe screeny Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Chopcy tego chyba jeszcze nie było. Na IGNie piszą o nowej mocy zwanej Kinetic Pulse, która działa jak telekineza albo Force Grip w Star Warsach. Nice Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 gameplay fajny, chociaz juz był pokazywany bardzo podobny ale pozwolcie że wypowiem sie o nowym-nowym wyglądzie jedynka - ponury łysol, bez podniety ale w sumie spoko, wole kratosa ;p 2 nowy - co to za zmiana bez powodu i sensu fabularnego? sam wygląd troche ciotowaty jak na takiego kozaka, ale nie taki zły, chociaż jeszcze mniej podniety niz poprzednio 2 nowy-nowy - co to (pipi) ma być ? bardziej nijakiego sie nie dało? z wygladu do nikogo nie podobny, zwykly łysy facet jakich pełno sie kreci po polskich blokowiskach, bez wyrazu, bez polotu, pierwszy byl o wiele lepszy, drugi troche lepszy (mimo że ciamciak) , naprawde wydaje mi sie jak bym miał grać Andrzejem z 3 piętra do bani, niech mu dadza czapke z daszkiem i ciemne okulary, i po problemie... ale aż dziwne, gierka zapowiada sie serio mocarnie, tworcy se niezle radza z sandoxem i rozwałką, ale projektanci glownego bohatera to chyba muchomorów sie najedli ... Andrzej "nijaki" Kowalski , no kurna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi