Skocz do zawartości

inFamous 2

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A są na necie już jakieś materiały odnośnie tego systemu ? W jedynce z tego co widziałem to wyglądało to trochę banalnie, wolałbym aby skutek podejmowanych decyzji nie był taki oczywisty.

Na razie nic konkretnego na temat systemu karmy się nie pojawiło. Musimy czekać ;]

Gość donsterydo
Opublikowano

No to dobre oko mam :whistling:

Miasto miodek. Bardzo dobrze się prezentuje, od razu chce się grać :D

Opublikowano

Wszędzie trąbią o tym, że główną inspiracją jest Nowy Orlean? Dałeś radę! ;)

Bodajże od I zapowiedzi.

Wygląd nowego Cola (obecnie już starego) w końcu wyjaśniony ;p:

http://www.joystiq.com/2010/08/26/why-infamous-got-a-new-cole-and-why-he-was-changed-back/ Why inFamous got a new Cole (and why he was changed back)

Gość donsterydo
Opublikowano

Wszędzie trąbią o tym, że główną inspiracją jest Nowy Orlean? Dałeś radę! ;)

A wziąłeś pod uwagę, że PS3 mam od miesiąca ? Logiczne, że wcześniej nie śledziłem info o grze :)

Poznałem po samym wyglądzie więc jestem za(pipi)isty :potter:

Opublikowano (edytowane)

ta gra zarządzi w 2011 roku. Niesamowicie się prezentuje jak na sandboxa, do tego dodali zniszczalne środowisko(w pewnym stopniu).

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

ta gra zarządzi w 2011 roku. Niesamowicie się prezentuje jak na sandboxa, do tego dodali zniszczalne środowisko(w pewnym stopniu).

Prezentuje się MEGA MIODNIE!! Gra będzie konkret.Chyba najbardziej oczekiwana pozycja na przyszly rok,nawet KZ stawiam za iNfejmem;*

Opublikowano

Też mi się wydaje, że już to chyba pokazywali, albo coś podobnego. Biorąc pod uwagę, że świat w grze jest otwarty, to Infamous 2 robi chyba nawet jeszcze lepsze wrażenie niż Uncharted 2 o ile jeszcze zadbają o dobre skrypty jak z helikopterem.. Jest bardzo szczegółowo, płynnie i nie zauważyłem, by coś się dorysowywało. To będzie murowany hit w przyszłym roku.

Opublikowano

Nie...wygląd został zmieniony,który bardziej.... zdecydowanie bardziej przypomina starego Cole-a ;)

210x350_9065.jpg#

boszz wygląda jeszcze gorzej niz ostatni. Wygląda jak jakiś drwal :/

Gość donsterydo
Opublikowano

Dobrze wygląda, jest teraz bardziej do mnie podobny to łatwiej będzie mi się z nim utożsamić :P