pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Ja również nie mam platyny (kod dostałem godzine temu). Od czasu do czasu jednak gram (zbieram odłamki a że to cholernie nudne to bardzo wolno mi to idzie). Gram więc z przerwami przez ponad rok. Myślę, że jak ktoś ma platyne zrobioną szybko i potem gry nie włączył to nie do konca jest brany pod uwagę (w pierwszej kolejności). Trophy whores to jednak marnowanie kodu (nie twierdze, że kazdy kto zrobił platyne i odłożył grę jest graczem tego typu). Jak dla mnie to starają się celować w ludzi co grają dla grania a nie pucharków. Druga moja teoria głosi że jest jakiś cholerny automat co losowo zapodaje kody do losowych ludzi W kązdym razie to tylko beta, więc nie do końca jest czego żałować jeżeli się człowiek nie dostanie. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Napiszcie jak jest z płynnoąscią, jedynka potrafiła często fpsy gubić. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś zrobi kod, to bardzo proszę, niech wpisze go w jakieś nowe konto i wyśle mi nick i hasło na pw. + Dodał MODERATOR wszyscy by chcieli - tak wiec przeniescie się do tematu o kodach do psn (przyklejony taki) i nie róbcie tutaj ani tam burdelu. -C. Pisałem w tamtym temacie, jakiś mod z niewiadomej mi przyczyny usunął posta Edytowane 20 kwietnia 2011 przez CritiCalz Cytuj
Vanndal 0 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Panowie mam pytanko.Czy ktoś ma problem z pobraniem bety?U mnie dochodzi do ok 50% i staje w miejscu.Już drugi raz zasysam i cały czas to samo.Nie wiem czy to problem z moim netem czy też może znowu jakieś zwisy PSN. Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 U mnie pobieranie przebiegło bezproblemowo, a dzisiaj pobierałem. :confused: No nie wiem, może rozłącz net i włącz ponownie. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 graficznie olbrzymia przepasc pomiedzy i1 a i2 na korzysc dwojki, pieknie to wszytsko wyglada. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Nie chcę się żalić ale.. (pipi), znowu jak zwykle nie dostałem kodu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2011 Ja też. Nie chce się żalić, ale dostają osoby, które mają zaliczoną gre raz (do nikogo nie dymie ) a osoby z platynami wiszą na skrzynkach i nic. Ja mam ok 90% a platyny nie wybiłem bo mi się znajdziek szukać nie chciało. Zapowiadali, że na podstawie trofeów będą dobierać ludzi... Yeah, right... <_< Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Ja też. Nie chce się żalić, ale dostają osoby, które mają zaliczoną gre raz (do nikogo nie dymie ) a osoby z platynami wiszą na skrzynkach i nic. Ja mam ok 90% a platyny nie wybiłem bo mi się znajdziek szukać nie chciało. Zapowiadali, że na podstawie trofeów będą dobierać ludzi... Yeah, right... <_< Beta chyba tylko dla PS+ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2011 Tak, dla plusowiczów, ale w oparcie o trofea. Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (edytowane) Napiszcie jak jest z płynnoąscią, jedynka potrafiła często fpsy gubić. Moim zdaniem jest dużo płynniej niż w części pierwszej. Owszem zdarzają drobne dropy, ale stosunkowo rzadko. Trzeba też mieć na uwadze to że to jednak beta i w pełnej wersji może/powinno być lepiej. Na plus zaskoczyło mnie też dużo mniej widoczne doczytywanie otoczenia. Co by tu nie mówić gra wygląda DUŻO lepiej. Jeśli zaś chodzi o gameplay to stary, dobry inFAMOUS. Już się nie moge doczekać premiery. Tylko ja mam wrażenie ze budynki są niższe od tych z jedynki? EDIT: Próbowałem zdobyć kod do bety na trzech kontach i udało mi się na maila powiązanego z kontem US, mimo że na nim nie grałem:) A na swoim głównym mam platynę. Do trzech razy sztuka Edytowane 21 kwietnia 2011 przez TAILOR Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Odgłosy miasta są bardzo ciche i masowa wyrzynka nie daje frajdy. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 http://www.ppe.pl/news-7214-nieSlawny_inFamous_2_w_Warszawie!.html nieSławny :potter: Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Mi to nie przeszkadza. Ba, nawet lepiej że dzięki tłumaczeniu gra ma szanse dotrzeć do większej ilości ludzi. A to, że na okładce będzie napisane nieSławny? Trudno. To może przeszkadzać tylko jakimś zatwardziałym purystom, bo nawet przy wymianie/sprzedaży raczej klientami są inni Polacy, więc problemu nie będzie. No chyba, że ktoś kupuje w PL i sprzedaje za granicę (są tacy? ). Wtedy taki Brytol czy Niemiec rzeczywiście mogą się zastanawiać o co chodzi. Jeżeli dadzą możliwość wyboru angielskiego dubu i napisów to może nawet rozważę zamówienie z polskiego sklepu niż sprowadzanie z UK. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Mi to nie przeszkadza. Ba, nawet lepiej że dzięki tłumaczeniu gra ma szanse dotrzeć do większej ilości ludzi. A to, że na okładce będzie napisane nieSławny? Trudno. To może przeszkadzać tylko jakimś zatwardziałym purystom, bo nawet przy wymianie/sprzedaży raczej klientami są inni Polacy, więc problemu nie będzie. No chyba, że ktoś kupuje w PL i sprzedaje za granicę (są tacy? ). Wtedy taki Brytol czy Niemiec rzeczywiście mogą się zastanawiać o co chodzi. Jeżeli dadzą możliwość wyboru angielskiego dubu i napisów to może nawet rozważę zamówienie z polskiego sklepu niż sprowadzanie z UK. Yano; gdzie jestes ?? nie moglem mam identyczne zdanie..nie przeszkadzaly mi napisy polskich aktorow w Kz3...nie beda przeszkadzac i tu ciekawe czy 28 na tym evencie w Warszawie pokaza cos nowego i uslyszymy polski dubbing Edytowane 27 kwietnia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) No to czas na zmianę nazwy tematu na nieSławny: inFamous 2 :potter: :potter: Geniusze ze SCEP popisali się. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez PanPawcio Cytuj
daras 3 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Bardziej boję się o fabułę, bo jeśli będzie to bzdura dla intelektualnych eunuchów jak w Motorstorm Apokalipsa to sobie inFamous 2 odpuszczę. Ale chwilka... Wada Motorstorma nie jest tresc fabuly tylko w ogole jej umieszczenie w grze. Przeciez to wyscigi arcade. InFamous 2 to gra przygodowa a wiec fabula odgrywa najwazniejsza role. Wiec porownanie nie na miejscu Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Bardziej boję się o fabułę, bo jeśli będzie to bzdura dla intelektualnych eunuchów jak w Motorstorm Apokalipsa to sobie inFamous 2 odpuszczę. Ale chwilka... Wada Motorstorma nie jest tresc fabuly tylko w ogole jej umieszczenie w grze. Przeciez to wyscigi arcade. InFamous 2 to gra przygodowa a wiec fabula odgrywa najwazniejsza role. Wiec porownanie nie na miejscu Oj, wadą Motorstorma jest jego fabuła... Nie powiesz mi chyba, że podobała Ci się to bzdurna historyjka? Jest niepotrzebna to fakt, ale to co ona sobą prezentuje to jest jakaś kpina i dno... Nieważne. Boję się że fabuła będzie przeraźliwie infantylna, tak dla fanów Justina Biebera i Jonas Brothers. Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Nowe screeny http://www.ps3site.pl/infamous-2-zapiera-dech-w-piersiach/70229/ Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Po screenach widać już, jak Cole zdobędzie moc lodu. ;] Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) nieSławny na 12 godzin. http://www.ps3site.p...awieruche/70528 Dobrze, że nie na 5h Edytowane 30 kwietnia 2011 przez KillMiki Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Bo gra nie jest w 3D to kampania jest długa :potter: ;p 12 godzin jak na sandboxa to i tak mało ale skoro to tylko sama kampania. A nie było liczone zbieranie, zaliczenie 100% (choć pierwszy Infamous oprócz znajdziek i misji pobocznych nic więcej nie oferował) no i najważniejsze, że gra jest na 2 razy. W sensie kampania jako zły i dobry więc czas powinien być jak najbardziej ok. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Nie jest źle,chociaż przy Rdr dopiero zacząłem dopiero "normalnie" grać po 20h Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Czas niezbyt długi, ale jeśli poziom zadań będzie wysoki, to ja płakał nie będę. Do tego mam nadzieję, że wybór dobrej/złej strony naprawdę będzie odczuwalny i grę skończę 2 razy. Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Nie jest źle,chociaż przy Rdr dopiero zacząłem dopiero "normalnie" grać po 20h Tylko, że RDR nie miało levelów stworzonych przez graczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi