Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 Pierwsze oceny. - IGN - 9/10, - Meristation - 9/10, - multiplayer.it - 8.8/10. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 (edytowane) będzie rozpi.erdol nie mogę się doczekać bonusy dla osob posiadajacych trofea/save z jedynki 8 czerwca :potter: Co do bonusów,fajnie ,że jakieś się pojawią Chyba niedługo znowu zapodam jedynkę i zbiorę chociaż te 50 % shardów Edytowane 29 maja 2011 przez MYSZa7 Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Tutaj jest link do filmiku z większością (ponoć to nie wszystkie) mocy Cole'a po dobrej stronie karmy. A tutaj można się dowiedzieć kim lub czym jest Bestia. Ja nie wchodzę, nie chcę sobie psuć zabawy. Wrzucam dla niecierpliwców. Cytuj
YETI 10 989 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Ultima jeszcze nie wie czy ich wersje będą posiadały kod do bety U3. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 8 czy 10 jest premiera? Bo wg ultimy 10 a Empik 8 Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Ale dzwoniłeś czy wziąłeś info ze strony? Oficjalna premiera ma być 8. Ja przed 9 raczej nie zagram, bo za(pipi)iście mi się sesja ułożyła, że mam praktycznie połowę rzeczy własnie 9 czerwca. Co za idiota to wymyślał -.- Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Tutaj jest link do filmiku z większością (ponoć to nie wszystkie) mocy Cole'a po dobrej stronie karmy. A tutaj można się dowiedzieć kim lub czym jest Bestia. Ja nie wchodzę, nie chcę sobie psuć zabawy. Wrzucam dla niecierpliwców. Obejrzałem to pierwsze, bo i tak będę grał jako zły. ;] Rzeczywiście nie ma tam wszystkich mocy, brakuje np tego lodowego ataku, a smycz a la Bulletstorm to miała być chyba w pre-orderach. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Git to jest Ionix Vortex, czyli ta trąba powietrzna, która miecie wszystko na swej drodze. Reszta nie robi już takiego wrażenia, przynajmniej z tego filmu. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Ultima będzie dodawała kody do bety U3 - info z ich facebooka. Mam nadzieję że Vobis też będzie dodawał bo zamówiłem od nich kolekcjonerkę tylko dla tego że była w cenie zwykłej, ale jak z kodem u nich to nie wiem... Cytuj
rysiupeja 1 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Zastanawiam się mocno nad preorderem tej gry ale boje się jednego, że podobnie jak w 1 misje będą się mocno powtarzać i podobnie będzie jak w 1 czyli odbij dzielnicę, zdobądz nową moc i dalej. W recenzjach coś w spominają o misjach w grze ? Są zróżnicowane czy wali monotonią ? Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Z tego co się mówi to misje są lepsze. Wiadomo, że zdarzają się schematy ale teraz za wykonywanie misji pobocznych zdobywasz nowe moce, za zbieranie ukrytych nagrań które tym razem są pod postacią gołębi które trzeba ustrzelić, poznaje się fabułę i ponoć te wszystkie czynności dodatkowe są lepiej wplecione w rozgrywkę. Natomiast jest to sandbox, więc na pewną dozę powtarzalności trzeba po prostu przymknąć oko. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 (edytowane) ultima przebiła wszystkich dlatego zamawiam tam kod do uncharted3 to jest to:) Jeśli się nie mylę dostęp do bety będzie miał każdy tyle, że tydzień później, więc kod na betę to nie taki rarytas. EDIT: Jest jeszcze lepiej do bety będzie miał dostęp każdy z PS+... czyli każdy. No i według tego co piszę kody są w pudełku, więc w każdym sklepie jest kod na betę, który i tak jest zbędny. EDIT2: vobis daje granat, oryginalny strój z jedynki i złoty double-electro-baseballbat; gram.pl dodaje to samo co ultima. EDIT3: Amazon dodaje fajne bajery. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/videogames/promos/INF2_Bonus_Pack_Cole_2.jpg Przyznam, że drażni mnie fakt dodawanie ekskluzywnych mocy. Skróki dla Cole'a czy broni jeszcze zrozumiem, ale rozdawanie podstawowych elementów gry? Edytowane 31 maja 2011 przez S!N Cytuj
rysiupeja 1 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Z tego co się mówi to misje są lepsze. Wiadomo, że zdarzają się schematy ale teraz za wykonywanie misji pobocznych zdobywasz nowe moce, za zbieranie ukrytych nagrań które tym razem są pod postacią gołębi które trzeba ustrzelić, poznaje się fabułę i ponoć te wszystkie czynności dodatkowe są lepiej wplecione w rozgrywkę. Natomiast jest to sandbox, więc na pewną dozę powtarzalności trzeba po prostu przymknąć oko. Dzięki w takim razie kupuje najwyżej sprzedam szybko ale 1 mi się podobała a skoro misje są lepsze w 2 to na bank mi się 2 spodoba. Cytuj
estel 806 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 (edytowane) Pamiętaj, że nawet jeśli misje od twórców nie będą jakieś rewelacyjne to dostajemy narzędzia do tworzenia własnych misji. Patrząc na scenę LittleBigPlanet jestem dobrej myśli. BTW: Nie wiem czy ktoś tutaj dodał dwa do dwóch, ale twórcy zapowiadali demo I2 przed premierą. Skoro premiera jest w przyszłą środę/piątek (a w US wtorek) to znaczy, że demko musi wskoczyć w najbliższym update'cie, czyli już w piątek ;> Trzymam kciuki, aby tak się rzeczywiście stało. Edit: Nowe (chyba) filmiki od twórców o tutaj. Edytowane 31 maja 2011 przez estel Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) Nie moge się już doczekać I2. Pamietam jak z 1 czescia spedzilem w cholere czasu zaliczając platyne, co nie bylo latwym wyzwaniem. Kicze na to ze bede sie jeszcze lepiej bawił z dwójką. Do tych co zamówili w Vobis: Masz info czy beda mieli gre na premiere czy pozniej? Rzeczywiście kolekcjonereke sie bardzo opłaca u nich wziąć. Jakby miał ktoś ochotę odsprzedać mi kod pre-order z dodatkami, nie wersje kol. to piszcie smiało bo z checia nabędę... Edytowane 1 czerwca 2011 przez QTF Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Eeee platynka w Infamous była prościutka tylko czasochłonna ale przyjemnie czasochłonna. Btw jestem ciekaw czy te wszystkie dlc (trochę ich jest) będzie można kupić po premierze w PSstore (jeżeli kiedyś je włączą). Skórki i dodatkowe moce, faktycznie amazon dorzuca najlepsze fanty szkoda, że Edycja Specjalna to bida z nędzą. Poza oczywiście fajnym pudełkiem ale i tak wolę zwykłą wersję - lepsze bonusy. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Wystarczy ,że wrzucą samą skórkę Żniwiarzy i już będę szczęśliwy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 6 minut z gry, bez spoilerów: http://www.gamersyde.com/news_infamous_2_homemade_video-11142_en.html Polecam ściągnąć wersję HD i odpalić na TV Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Teraz miejscówki będą znacznie bardziej różnorodne, co oczywiście zapisuje się na plus. Razi tylko wspinaczka, znowu Cole wyskakuje na 5 metrów do góry i łapie się wystającej minimalnie krawędzi. 5 sekund i jest na szczycie budynku. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 No. Imo powinien się po prostu teleportować na budynek. Byłoby bardziej pro. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) Teraz miejscówki będą znacznie bardziej różnorodne, co oczywiście zapisuje się na plus. Razi tylko wspinaczka, znowu Cole wyskakuje na 5 metrów do góry i łapie się wystającej minimalnie krawędzi. 5 sekund i jest na szczycie budynku. Jakbyś miał realistyczny model to przy dziesiątym budynku szlag by cię trafił... Edytowane 1 czerwca 2011 przez S!N 3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Tu nie chodzi o realizm, w AC wspinaczka też jest dynamiczna, a jednak nie ma tam wyskoków na 10m w górę. Wolałbym właśnie takie rozwiązanie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 w AC wspinaczka też jest dynamiczna, a jednak nie ma tam wyskoków na 10m w górę. Może dlatego że Cole jest superbohaterem (lub superzłoczyńcą), a nie jakimś tam assassynem obładowanym 15 rodzajami broni i zbroją, więc dziwne byłoby gdyby z takimi mocami Cole 'normalnie' wspinał się po budynkach (tak samo jak Ezio). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi