sizacz 12 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Moze to i lepiej, nie bede szukal wymowek zeby sie nie uczyc Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Pograłem trochę, grafika w cut scenki przyzwoita, podczas gry są "ząbki" i tyle (tudzież az tyle). spadku klatek nie zaznalem narazie, większej rozpierduchy nie robiłem. muzyka w grze bardzo fajna (wiolonczela jest mega) gameplayowo... za wczesniej by coś napisac, wydaje mi sie ze jest na normalu troche trudniej niz w jedynce. za szybko jakos ginę. Amp-a uzywam głównie na przemian z granatami imo dobre kombo. troche wkurza mnie ładowanie się i szukanie zasilania pod jednym "klawiszem" L2 kiedy w krytycznych momentach chce sie podladować zaskakuje szukanie i wyszukuje mi pierdoły na mapie zamiast sie ładowac. polska wersja... imo nijaka bez większych patologii ale tez nie zachwyca (bynajmniej narazie), gram na sukinsyna i można powiedziec ze sie dzieje na ekranie co do fabuły... jak sie okaże to co myślę to p,ie,rdo,lnę tą grą o ściane :confused: (czyzby na samym poczatku gry był hardcorowy spoiler fabularny? jak tak to Fail. mam nadzieje ze sie mylę) 1 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 (edytowane) gdzie nabyles juz gre? Masz odpowiedź parę postów wyżej. E: No dostał od Sony ver. promo do testów czy recki albo odkupił od kogoś/dostał okazyjnie... . Edytowane 3 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 wiem widze promka ale co to za sklep? Cytuj
Maldo 0 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 wiem widze promka ale co to za sklep? Ty tak serio ? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Uncharted Love ad1: zastanawiam sie za co tego minusa dostałem. <_< ad2: on tak serio bo mnie na priv jeszcze męczył ad3: gre juz mozna w kazdym wiekszym sklepie kupic wiec nie wiem po co te hejty pod moim adresem. Edytowane 4 czerwca 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Wrzuć fotkę gry lub będą Cię podejrzewać, że grasz na piracie, za to pewnie ktoś wstawił minusa. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Ja pier.dole a ja zamówiłem tą edycję specjalną za 200zł z vobisu i jeszcze nic o wysyłce nie mówią... Oby w poniedziałek wysłali. E: Ok dzięki za info napisze do nich albo dzwonkne Edytowane 4 czerwca 2011 przez schab0795 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Ja pier.dole a ja zamówiłem tą edycję specjalną za 200zł z vobisu i jeszcze nic o wysyłce nie mówią... Oby w poniedziałek wysłali. Ja zamawiałem u nich Dirt 3 i dostałem info, że będą mieli towar u siebie 27/28.05. W piątek 27.05 gra była już u mnie. Powinni też dać radę w Twoim przypadku. 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Byc moze pojawila sie juz kwestia wyboru jezyka w grze kupionej w Pl ale wole sie upewnic. Bedzie do wyboru ang? Pl mi nie podchodzi kompletnie. Pisze z tel i przegladanie jest dosc uciazliwe wiec z gory przepraszam jak bylo juz Cytuj
S!N 14 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Ja pier.dole a ja zamówiłem tą edycję specjalną za 200zł z vobisu i jeszcze nic o wysyłce nie mówią... Oby w poniedziałek wysłali. E: Ok dzięki za info napisze do nich albo dzwonkne Vobis niestety ma czasem obsuwy z wysyłkami przedpremierowymi. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Ja pier.dole a ja zamówiłem tą edycję specjalną za 200zł z vobisu i jeszcze nic o wysyłce nie mówią... Oby w poniedziałek wysłali. E: Ok dzięki za info napisze do nich albo dzwonkne Dokładnie tak samo zamówiłem... i co? jakis nic nie mowiący status zamówienia jest podany... Dzwoniłem do kolesia z centrali i powiedzieli ze pomimo tego ze bada mieli gry wczesniej to zaczna wysylac i sprzedawac w dniu premiery co jego zdaniem jest 10 czerwca. Edytowane 4 czerwca 2011 przez QTF Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 czerwca 2011 Recenzja GameSpotu http://www.gamespot.com/ps3/action/infamous2/index.html Sa rozczarowani. 7.5 napewno nie zadowoli Sucker Punch. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 W ultimie ponoć już przygotowali moją paczkę (wybrałem paczkomaty), więc liczę że w poniedziałek będzie. Też mam egzaminy we wtorek i w czwartek, więc teoretycznie wolałbym grę dostać w piątek Ale co tam, jest jeszcze wrzesień. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Wbrew wszystkiemu Nislawny Imo jest specyficzną grą, to nie jest assassin ani inne temu podobne gierki. nie kazdemu podchodzi tego typu gra. są gusta guściki a 7,5 to troche mało, ogram zobacze. to co zobaczyłem narazie to mocne 8+. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Tyle, ze GS odnosil sie glownie do jedynki, ktoremu dal 9. Uwazaja ze jest odtworcza i poza lepsza grafa, reszta elementow jest raczej slabsza i niedopracowana. Coz, wole sam okreslic. Matrwi mnie to, ze ponoc wybory moralne nie przekaldaja sie na fabule i nie maja w zasadzie znaczenia. Licze natomiast, ze fabula da rade, bo to jeden z najmocniejszych punktow jedynki. PS. Czy na polskiej okladce naprawde jest nieSławny: inFamous 2? Edytowane 4 czerwca 2011 przez VoytecCFC Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Recenzja GameSpotu http://www.gamespot.com/ps3/action/infamous2/index.html Sa rozczarowani. 7.5 napewno nie zadowoli Sucker Punch. 7.5? Cytując Duke'a: 'What the fuck?'. To już chyba rzeczywiście ktoś się z ch*jem na łby zamienił. Tylko Gears'y mogą być 'bigger, better and more badass' czy jak? Red Faction: Armageddon dostało u nich 8.0, a dema mogliście sobie porównać. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 [..] PS. Czy na polskiej okladce naprawde jest nieSławny: inFamous 2? no Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Ok, nieSławnego na okładce można przeboleć, ale po (pipi) te znaczki o polskiej wersji i dzieleniu się z innymi ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Recenzja GameSpotu http://www.gamespot.com/ps3/action/infamous2/index.html Sa rozczarowani. 7.5 napewno nie zadowoli Sucker Punch. 7.5? Cytując Duke'a: 'What the fuck?'. To już chyba rzeczywiście ktoś się z ch*jem na łby zamienił. Tylko Gears'y mogą być 'bigger, better and more badass' czy jak? Red Faction: Armageddon dostało u nich 8.0, a dema mogliście sobie porównać. Wiarygodność gamespot jest taka sama jak ign. Im więcej reklamuje się daną grę na portalu, tym większa szansa, że ocena będzie wysoka. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 IGN dał 9.0 w tym: Presentation 9.0 Graphics 8.5 Sound 8.0 Gameplay 8.5 Lasting Appeal 9.5 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Co do demka, stary dobry inFamous. Widać, że wszystko zostało poprawione względem jedynki. Grafika na plus, może drażni nieco brak AA, ale trzeba pamiętać, że to gra z otwartym światem. Chyba najładniejszy sandbox w jaki grałem. Nowe moce świetne, jest mega zadyma, a przy okazji gra chodzi płynnie. Samo miasto także na duży plus, wzorowali się na Nowym Orleanie, jedynym mieście w USA, gdzie można coś ciekawego, wiekowego zobaczyć . Ogólnie bardzo dobre wrażenia. Jedynkę ukończyłem dwa razy, co zdarza mi się baaardzo rzadko. Preorder złożony, czekam na dzień premiery. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Wbrew wszystkiemu Nislawny Imo jest specyficzną grą, to nie jest assassin ani inne temu podobne gierki. nie kazdemu podchodzi tego typu gra. są gusta guściki a 7,5 to troche mało, ogram zobacze. to co zobaczyłem narazie to mocne 8+. i chwała mu za to. Demo mnie utwierdziło, że tak jak jedynkę, biorę IF2 w dniu premiery. Edytowane 4 czerwca 2011 przez balon1984 Cytuj
S!N 14 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 inFamous to taka seria, że nie ważna jest ocena po prostu chce się grać. Sony rzuciło masę darmowych gier w które nie grałem, ale i ta inF2 mnie kusi strasznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi