Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Tak, nie da sie ukryc ze w inFamous najwazniejszy jest gameplay, ktory w tej serii bryluje. Nie powiem, ale chyba ponad 10 razy ogrywalem demo, bo po prostu chce siac rozpierduche. Dobra zagrywka ze strony Sony, ze w Welcome Back daja pierwszego inFamousa. Edytowane 4 czerwca 2011 przez VoytecCFC Cytuj
S!N 14 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Aż boli, że demo takie krótkie. Sam odpalałem z kilka razy tylko po to żeby wyłapać jakieś nowe smaczki. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Mnie w jedynce bolała najbardziej strona techniczna... Framerate, doczytywanie się tekstur, w ogóle bleeeh... Ale dwójka pewnie rządzi pod tym względem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Nie chce zbytnio przesadzac, ale miedzy na podstawie jedynki i dema dwojki to jest przepasc. Postep wiekszy niz miedzy Uncharted a Uncharted 2 moim zdaniem. Edytowane 4 czerwca 2011 przez VoytecCFC Cytuj
Guti 2 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Mnie w jedynce bolała najbardziej strona techniczna... Framerate, doczytywanie się tekstur, w ogóle bleeeh... Ale dwójka pewnie rządzi pod tym względem. Dobrze, że ja nigdy nie mam takich problemów, tylko czerpie przyjemność z gry i drobne niedociągnięcia nie psują mi obrazu całej gry. 1 Cytuj
S!N 14 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Mnie w jedynce bolała najbardziej strona techniczna... Framerate, doczytywanie się tekstur, w ogóle bleeeh... Ale dwójka pewnie rządzi pod tym względem. Dobrze, że ja nigdy nie mam takich problemów, tylko czerpie przyjemność z gry i drobne niedociągnięcia nie psują mi obrazu całej gry. Mam tak samo jak ty . Najzabawniejsze jest to, że gdyby ktoś mnie zapytała o stronę techniczną inF1 nie miałbym jej nic do zarzucenia. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Tak, mi też. Ale Infamous to była moja pierwsza gra na PS3 Więc siłą rzeczy musiałem podziwiać grafikę. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Dobra sam w to nie wierzę ale obadałem drugi raz demo tylko tym razem po angielsku. I niech mnie piorun Cola trzaśnie ale dubbing polski jest najzwyczajniej w świecie lepszyyyyyyyyyyy Polski Cole jest tak zaje.bisty (już w jedynce dawał radę), że IMO Boberki i Linda - Kratos się chowają. Nawet Zeke (to chyba kumpel Pawła z celi podkłada głos nie? ;p;p;p) daje radę tylko żeby Moia się nie pojawiła i będzie git ;] Z innej beczki według mnie Infamous 2 ma jedną poważną wadę to znaczy póki co demo. Nowe moce: rzucane furami, tornado, zniszczalne elementy cz nawet Amp (wymiata) wszystkie są tak świetne, że nie wiem czego używać ;p Boję się co będzie w fullu jak dojdzie x razy bajerów. PS. Czy tylko mnie "obsesyjnie" robi ten dźwięk jak spadamy Colem robiąc bum? ;] 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 czerwca 2011 I niech mnie piorun Cola trzaśnie ale dubbing polski jest najzwyczajniej w świecie lepszyyyyyyyyyyy Polski Cole jest tak zaje.bisty (już w jedynce dawał radę), że IMO Boberki i Linda - Kratos się chowają. Nawet Zeke (to chyba kumpel Pawła z celi podkłada głos nie? ;p;p;p) daje radę tylko żeby Moia się nie pojawiła i będzie git ;] Banaszyk daje rady. W roli Cola spisuje sie kapitalnie PS. Czy tylko mnie "obsesyjnie" robi ten dźwięk jak spadamy Colem robiąc bum? ;] Nie, nie tylko Ciebie Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) W Neo podzielili dwóch ostatnio bohaterskich Cole-ów po równo, każdy dostał po 9.1/10 A tego co dotyczy tematu, wyróżniono: Grafikę 9, dźwięk 9, miód 9, design 8 Edytowane 5 czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 W Neo podzielili dwóch ostatnio bohaterskich Cole-ów po równo, każdy dostał po 9.1/10 A tego co dotyczy tematu, wyróżniono: Grafikę 9, dźwięk 9, miód 9, design 8 Z tego co pamietam to inFamous dostalo w Neo+ ocene 8.9/10, natomiast sequel 9.1/10. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 czerwca 2011 Cholera, koncze wlasnie pierwszego inFamousa. Postanowilem przed dwojka przejsc go jeszcze raz by miec wszystko na swiezo (3 albo 4 przejscie). Tak sie nakrecilem na nieSławnego, ze bania mala. Nie moge doczekac, choc nie biore w premiere, ale wkrotce po. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 tak na szybko: jest patent podobny z mass effecta :potter: jak mamy save-a z jedynki to decyzje podjete przechodzą do dwójki (chyba ze to super zbieg okolicznosci) np w pierwszej części akcja z odbiciem żarcia mielismy do wyboru podzielic sie lub nie, nie podzielilem się i w dwójce zostałem zaatakowany przez grupke ludzi którzy powiedzieli ze pamietaj mnie z empire city i ich rodziny wymarły z głodu i sie zemszczą i jeszcze kilka decyzji z jedynki wiec warto na predkosci skonczyc jedynke i brac sie za dwójkę. jak mówie kilka rzeczy rzuciło mi sie w oko, moze to przypadek ale wątpie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 czerwca 2011 To jak to w koncu jest. Importowane sa sejwy z dysku czy trofea z serwera? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) no własnie sam juz nie wiem, przeszedłem jedynke mam save na konsoli, ale zadne trofki narazie nie wpadły, i nawet tych bonusów nie miałem niby na poczatku gry. edit: mozliwe ze gram przed premierą i jeszcze to nie jest ogarniete. moze dadza jakiegos stosownego pacza i to sie wyprostuje, Edytowane 5 czerwca 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 trzeba miec save na hdd. http://www.grasz.org/newsy/bonusy-w-nieslawny-infamous-dla-fanow-produkcji,1,1,5234 Cytuj
S!N 14 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Zamówione. Po KZ3 mówiłem sobie, że żadnych gier przed premierą, ale nie dałem rady. Gdyby ktoś miał zbędny kodzik na elektryczny hak przygarnę . Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Z pewną umiejętnością szukanie odłamków jest dziecinnie proste. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Napisz w spoilerze jaką, coś innego niż mashowanie L3? Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Napisz w spoilerze jaką, coś innego niż mashowanie L3? Nie pamiętam jak dokładnie się nazywa, a przytoczyć nie mogę, ponieważ nie ma mnie przy konsoli, działanie tej umiejętności: Wystarczy nacisnąć L2 bądź L3, by pojawiła się niebieska kropka z najbliższym odłamkiem. Czyli jeśli zebraliśmy wszystki odłamki w pobliżu to i tak nam pokaże najbliższy (może być nawet na końcu miasta) Edytowane 6 czerwca 2011 przez Kornolio Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Tę umiejetność mamy dostepną już na samym początku pierwszej części Infamous, myślałem że jakieś strzałki później się pojawiają z lokalizacją odłamków czy coś, to nic trzeba będziez nów nawalać L3 i L2 idąc każdą ulica Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Współczuje osobą, które w jedynce szukały odłamków nie mając pojęcia, że jest tak prosty sposób ich odnajdywana (L3). Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Różnica jest subtelna, aczkolwiek znaczna. Otóż w i1 klikająć L3 pokazywało nam tylko te shardy, które były w zasięgu radaru. W i2 klikająć L3 pokazuje shardy, które mogą być nawet na drugiej stronie wyspy, jeżeli nie ma nic bliżej. Znacznie ułatwi to wyłapanie wszelkich odłamków. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Współczuje osobą, które w jedynce szukały odłamków nie mając pojęcia, że jest tak prosty sposób ich odnajdywana (L3). A były takie osoby? Różnica jest subtelna, aczkolwiek znaczna. Otóż w i1 klikająć L3 pokazywało nam tylko te shardy, które były w zasięgu radaru. W i2 klikająć L3 pokazuje shardy, które mogą być nawet na drugiej stronie wyspy, jeżeli nie ma nic bliżej. Znacznie ułatwi to wyłapanie wszelkich odłamków. Ułatwi, ale chyba aż za bardzo. Zebranie wszystkich shardów w jedynce wymagało dużo cierpliwości i samozaparcia, a tutaj to będzie bułka z masłem. Szkoda. idą na reke nobom ;/ Edytowane 6 czerwca 2011 przez Guti Cytuj
S!N 14 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Raczej nie noobom tylko nieharkorowym graczom, ale oni i tak nie będą tego zbierać. Edytowane 6 czerwca 2011 przez S!N Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi