estel 806 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Sam korzystałem z mapki na gamefaqs także takie ułatwienie przyjmę z otwartymi ramionami. Kolekcjonowanie znajdziek jest dla mnie tak nudne, że na 4 przejścia I1 tylko raz zebrałem wszystkie odłamki - dzisiaj, bo muszę się uczyć na egzaminy, a jak wiadomo wszystko jest lepsze niż nauka Cytuj
S!N 14 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Znajdzki są fajne jeśli coś dają. W przypadku inF całkiem fajnie to rozwiązali. Nie ma konieczności zbierania wszystkich, a większość i tak sama jakoś wpada w łapy bez specjalnego polowania. W dójce zmienili anteny na gołębie. Prawda to? Edytowane 6 czerwca 2011 przez S!N Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 W dójce zmienili anteny na gołębie. Prawda to? Tak, niestety gołębie też wyświetlają się na mini-mapce. :confused: Cytuj
S!N 14 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Trudno się mówi - gra się dalej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Dopiero teraz miałem chwilę żeby otworzyć Infamousa 2. Jakby kogoś interesowało w środku oprócz instrukcji znajduje się klucz do bety U3 i kod rabatowy na kupno o połowę taniej Infamous pierwszego. Jakby to było komuś potrzebne odkąd jest za darmo ;] Żadnych kodów na dlc nie ma od Ultimy, tylko jeden na ich stronie przy zamówieniu. A i tak dalej nie działa... Edytowane 7 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Zamówiłeś kurierem? Bo ja jak brałem paczkomatem to mi powiedzieli, że jeszcze nie wysłane nawet. Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ciekawi mnie gdzie jest zapowiadany edytor misji... chyba ze stanie sie dostepny dopiero po ukonczeniu gry. Poki co (kilka pierwszych misji) jestem bardzo zadowolony. Co rzuca sie w oczy w stosunku do poprzednika, to wieksza roznorodnosc zabudowy, zroznicowanie wysokosci. Dzieki zywym kolorom nie jest juz tak smutno i nudnawo jak w jedynce. Boli mnie troche brak normalnego chodu - lekkie wychylenie galki powoduje ze Cole od reki biegnie, ew. slizga sie w dziwny sposob. Poza takimi drobiazgami, bardzo dobra kontynuacja. No i dubbing brzmi przyjemnie. Glosy dobrane dobrze i, o dziwo, pierwszy raz od, zdaje sie Uncharted, da sie sluchac kobiet podkladajacych glosy bohaterek. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 W przypadku premiery ukazał się komiks będący prequelem do fabuly w jedynce. Przy premierze dwójki miał również ukazać się komiks wprowadzający. Więc gdzie on jest? Da się gdzieś go już wyrwać? Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Gracie już? Jak wrażenia? Do mnie przesyłką już jedzie, jutro będzie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Zamówiłeś kurierem? Bo ja jak brałem paczkomatem to mi powiedzieli, że jeszcze nie wysłane nawet. Gdy składałem pre-ordera na KZ3 w Ultimie to wybrałem paczkomaty. Skończyło się na tym że Killzone zamiast przyjść w dniu premiery doszedł półtora tygodnia później. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Bo paczkomany obsługuje inPost, a u nich to różnie bywa. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Jak ktoś już przejdzie to niech powie ile czasu zajmuje zaliczenie kampani, bez specjalnego side-questowania ofc. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Z tego co czytałem to koło 12h. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 A jak bylo z jedynka? Bo szczerze nie pamietam ile zajelo mi pierwsze przejscie. Teraz jak przechodze ja po raz kolejny, przed dwojka, to jestem na 36 misji a to sa 3 dni grania, bo misje leca jak szalone. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie wiem czy kogoś to interesuje, ale zestawy z kontrolerem najprawdopodobniej zawierają pady w półprzeźroczystych obudowach. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 Nigdy nie lubiłem półprzeźroczystych padów Tak w ogóle niech ktoś napisze w spoilerze ile w iF2 jest misji? W jedynce było 40, to w dwójce wyrównali ten poziom, przegonili czy nie dali rady? Misje tworzone przez uzytkownikow to fajny bajer, ale to jednak nie linia fabuly ;] Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 20h u mnie pękło i narazie nawet z pierwszej wyspy nie wyszedłem robie wszytsko co sie da. konca nie widac. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Czekam na wieczór i zasiadam , wczorajszy lunch trailer z E3 przekonał mnie ostatecznie do zakupu heh , co ten PR robi z ludżmi . Edit; @Peszkaa Szczeciński MM Edytowane 7 czerwca 2011 przez dc1982 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 Czekam na wieczór i zasiadam , wczorajszy lunch trailer z E3 przekonał mnie ostatecznie do zakupu heh , co ten PR robi z ludżmi . Edit; @Peszkaa Szczeciński MM Zebys wiedzial. Nieslawnego mam caly czas w glowie. Jedynke mam teraz na swiezo i cholera, fabula musi byc mocna bo w jedynce naprawde byla swietna koncowka. Poza tym jak porownuje inFamousa do inFamousa 2 to roznica jakosci jest wrecz ogromna. Az dziw, ze 2 lata temu SP wypuscilo gre ultra miodna gameplayowo, ale technicznie dosc slaba, powiedzmy sobie szczerze. Dwojka to calkiem inna historia. Ogromny postep. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 No właśnie InF to była moja druga gra na PS3 i wstyd przyznać nie skończyłem jej , sporo tytułów wtedy chciałem sprawdzić i nie poświęciłem jej tyle uwagi na ile zasługiwała heh , po e3 jestem tak zajarany na nowe tytuły że teraz się "odegram " hehe. Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 a cena w szczecinie w Media? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Kilkanaście minut temu odwiedził mnie kurier (zamawiałem w ultimie). Spadam grać. Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 dzwonilem w Poznaniu do media koleś powiedział ze dziś przyjechała ale nie wykładają jej na sklep dopiero jutro będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi