estel 806 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opiszę swoje wrażenia jak skończę grę jako zły, co powinno nastąpić dzisiaj/jutro. Ech, nienawidzę was Sucker Punch, prawdopodobnie przez wasz geniusz zawalę egzamin Oj, tam, oj, tam. Są poprawki. No, najwyżej jeden komis nie wyrządzi wielkiej krzywdy Ile GB ma gra na PSN? Też sobie to powtarzam ;] A odnośnie gry to na razie tak na szybko - lepiej, więcej, efektywniej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Kolejny cudny sposób na odpalenie bonusów z jedynki. Odpalamy inF1 z którymś save'em, wychodzimy i odpalamy inF2. Podobno działa za każdym razem. Dupa również nie działa, odpaliłem jedynkę wszystkie savy po kolei. Odpaliłem dwójkę i nadal nic ;/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 czerwca 2011 SP bedzie musial to poprawic w patchu, jak widac. No ale ja sie tym nie przejmuje. Bonus nie jest na tyle duzy zeby bylo go tak bardzo szkoda. Przy drugim przejsciu sie z tego skorzysta A w ogole stare ubranie Cola z jedynki to jest jakies DLC, co nie? W podstawowej wersji tego nie ma, nie? Cytuj
S!N 14 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) SP bedzie musial to poprawic w patchu, jak widac. No ale ja sie tym nie przejmuje. Bonus nie jest na tyle duzy zeby bylo go tak bardzo szkoda. Przy drugim przejsciu sie z tego skorzysta A w ogole stare ubranie Cola z jedynki to jest jakies DLC, co nie? W podstawowej wersji tego nie ma, nie? Już nie chodzi o bonusy, a odwołanie do poprzedniej części w dialogach. Chyba najfajniejszy bajer. A ciuch z jedynki to DLC w edycji specjalnej. Edytowane 9 czerwca 2011 przez S!N Cytuj
mierniczek 0 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Mam pytanie o szukanie odlamkow. Ktos tu wspominal ze w odroznieniu od pierwszej czesci, w Infamous 2 po wcisnieciu przycisku L3 pojawiaja sie na minimapce te niebieskie kropeczki, ale takze te ktore tez nie sa w zasiegu radaru. Czy to trzeba jakos odblokowac (jakas ukryta moc), ewentualnie czy to jest dostepne dopiero w pozniejszym etapie gry? Pytam, dlatego ze u mnie po wcisnieciu L3 na minimapce oczywiscie pojawiaja sie "odlamki", ale tylko te w w zasiegu. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Taka moc rzeczywiście jest, ale trzeba ją odblokować. Cytuj
Artuus 1 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Infamous 2 z PSN ma do wyboru język PL? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Natrafiłem wczoraj na miejscówkę i niech mnie kule biją jeżeli to nie jest miejsce gdzie zaczynaliśmy San Andreas heh http://imageshack.us/photo/my-images/3/zdjcie0021n.jpg/ pod chatą CJ stoi nawet BMX hehehehe http://imageshack.us/photo/my-images/710/zdjcie0022rg.jpg/ 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 czerwca 2011 Mam wrażenie, że w demie też w to miejsce trafiłem i od razu z SA mi się skojarzyło Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 easter eggów w tej grze jest od groma tez mialem napisac o tym SA ale myslałem ze mam za bogatą wyobraźnię. pomijając repertuar w kinach i plakaty sly 4 ciekaw jestem czy cos jeszcze bedzie Cytuj
benfredo 3 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 mam pytanie jak pobrać trial inFamous 2 dla pss+ zanim uruchomiłem usługę pss+ widziałem tą ofertę na pss ale po tym jak uruchomiłem darmowe pss+ z oferty welcome back trial zniknął ;/ Cytuj
QTF 8 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) hehe jestem juz po skonczeniu i postanowilem cos naskrobac w związku z tym. Jednak na poczatek chce powiedziac ze mi rowniez nie przeniosło savea z 1. Żadnego pytania ani nic... Nawet uruchomiłem pirwszą częśc i pozniej też uj~! Mam chyba 5 savów z czego 2 z konca. jestem ciekaw czy pytanie pojawia się jak się tylko włącza gre czy jak się weżnie NEW GAME...???? Jesli jest inaczej to przy 2 przejsciu za cholere i tak nic sie nie pokaże... W sumie całkiem przydatne sa te 3 cześci paska energii które się dostaje na początku i kiepsko byloby je stracić. Wie ktoś ile jest max tych "battery cores"(paska energii)?? Ja mam 26 ale nie wiem czy przypadkiem te z początku by się nie dodały... Może teraz o samej grze: zacząłem grać wszoraj przed południem a skończyłem dzisiaj nad ranem (oczyiście z przerwami i to calkiem sporymi). Wbrew pozowom nie przeleciałem tylko głównych misji ale: zdobyłem 90% odłamków, 75% misji pobocznych zaliczonych i połowa gołębi. Również prawie wszystkiem moce odblokowana (zostalo chyba ze 4). Stąd mam wrażenie że gra jest krótsza od cześci 1 ale to nie znaczy że krótka... Edytowane 9 czerwca 2011 przez QTF Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 czerwca 2011 Mam wrażenie, że premiera w dzień rozpoczęcia targów E3 to strzał w stopę. Jak Sony chce sprzedać swojego exa w okresie, który jest tak charakterystyczny, że mówi się wtedy o jak największej ilości gier? Do tego bardzo słabo jest rozreklamowana. Oczy całego gamingowego świata są zwrócone na LA a tam brak stosownych bilbordów. Nawet na konferencji nie raczyli poświęcić chwili jak chociażby w 2009 roku. To może być fail sprzedażowo ;/ Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Ciekawe czy do wersji z PSN tez daja bete U3 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 nie dają raczej bo w opisie nic nie pisze a do ściągnięcia jest tylko sam pliczek z grą. Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Mam konto PS+, czy jak ściągnę sobie wersję TRIAL a później z innego konta (ze składki ) ściągnę tylko klucz to będzie to działało?? Chodzi o oszczędność czasu - 15 GB to sporo. A zanim kolo porozsyła loginy i hasła to bym już miał p.s. myślę, że za bardzo nie namieszałem Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Mam konto PS+, czy jak ściągnę sobie wersję TRIAL a później z innego konta (ze składki ) ściągnę tylko klucz to będzie to działało?? Chodzi o oszczędność czasu - 15 GB to sporo. A zanim kolo porozsyła loginy i hasła to bym już miał p.s. myślę, że za bardzo nie namieszałem Będzie działać - tylko że gra musi być z jednego sklepu (PL <-> PL; USA <-> USA itp.) E: A to 15GB to nie jest wielkość do ściągnięcia tylko wielkość potrzebnego miejsca na HDD (jak to podzielisz na pół to wyjdzie że gra "waży" 7,5GB) I takie pytania następnym razem zadawaj w odp. temacie bo teraz to tu śmiecimy tylko. Edytowane 9 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Mam konto PS+, czy jak ściągnę sobie wersję TRIAL a później z innego konta (ze składki ) ściągnę tylko klucz to będzie to działało?? Chodzi o oszczędność czasu - 15 GB to sporo. A zanim kolo porozsyła loginy i hasła to bym już miał p.s. myślę, że za bardzo nie namieszałem Będzie działać - tylko że gra musi być z jednego sklepu (PL <-> PL; USA <-> USA itp.) E: A to 15GB to nie jest wielkość do ściągnięcia tylko wielkość potrzebnego miejsca na HDD (jak to podzielisz na pół to wyjdzie że gra "waży" 7,5GB) I takie pytania następnym razem zadawaj w odp. temacie bo teraz to tu śmiecimy tylko. Dzięki! Sprawdzę. Ale jakby nie było tematyka Infamous 2 Edytowane 9 czerwca 2011 przez piciu12-79 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Infamous2 z ps store: gra waży 15gb po zainstalowaniu gra jest po polsku początek gry niczym God of War choć jeszcze nie biegałem po mieście to wydaje mi się,że antyaliasing zdecydowanie lepszy niż w demku Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 czerwca 2011 Da sie zmienic wersje jezykowa? Dostosowywuje sie do XMB jak demko? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 tak , jest nawet opcja w menu "zawsze odtwarzaj angielskie audio" dzięki czemu dialogi mamy po angielsku a napisy jak chcemy to po polsku. Jestem już w mieście - potwierdzam - antyaliasing lepszy i ogólnie grafika ciut lepsza niż w demku Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Jestem po skończeniu jako zły... chcę już trzecią część, która zamiecie! Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 (edytowane) Mam takie pytanie: czy aby działał edytor i misje z niego, trzeba najpierw ukończyć określoną ilość misji fabularnych? Po uruchomieniu 1 raz pojawiły się opcje: Nowa Gra albo Kontynuacja Opowieści, ale nie ściągnął sie żaden patch. Gra jest w wersji 1.0. Po kolejnum uruchomieniu dalej nie znajduje patcha. Jakieś sugestie? Dzięki z góry. Edytowane 10 czerwca 2011 przez Kris77 Cytuj
dżar 166 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Mam takie pytanie: czy aby działał edytor i misje z niego, trzeba najpierw ukończyć określoną ilość misji fabularnych? Po uruchomieniu 1 raz pojawiły się opcje: Nowa Gra albo Kontynuacja Opowieści, ale nie ściągnął sie żaden patch. Gra jest w wersji 1.0. Po kolejnum uruchomieniu dalej nie znajduje patcha. Jakieś sugestie? Dzięki z góry. Edytor pojawił się u mnie dopiero po chwili gry(godzinka, dwie chyba). Także graj normalnie i powinno samo wskoczyć-tylko musisz być cały czas podłączony do neta. Cytuj
mierniczek 0 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Czy grajac zlym takze dostaje sie te lodowe moce? Czy moze jest jakis ich zamiennik? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi