MysteryGaz 26 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki za info, trochę trzeba było się nalatać po tych obszarach by wreszcie walczyć z taką grupką po której jest misja ale w końcu się udało, tam na dole były dwie misje, konwój a później atak na bazę, tą na bagnach. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez MysteryGaz Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza
Warson 1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Panowie a jak skończyłem grę Bohaterem i teraz chcę niesławnym to co muszę zrobić zacząć nawalać cywili? czy od nowa gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to chyba oczywiste,że musisz zacząć od nowa grę jak chcesz skończyć jako nieSławny Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam wrażenie, że po skończeniu gry karma jest zablokowana i nawet po robieniu mega roz(pipi)u jako dobry i tak nie osiągniemy złej karmy. Jak ktoś chce to niech sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja mam wrażenie, że po skończeniu gry karma jest zablokowana i nawet po robieniu mega roz(pipi)u jako dobry i tak nie osiągniemy złej karmy. Jak ktoś chce to niech sprawdzi jesli na poczatku podjales decyzje jak chcesz działać i pozniej w trakcie misji to chyba nic dziwnego ze po tym co zrobiłeś to juz nie bedziesz tym "niesławnym" tylko sławnym Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Ja mam wrażenie, że po skończeniu gry karma jest zablokowana i nawet po robieniu mega roz(pipi)u jako dobry i tak nie osiągniemy złej karmy. Jak ktoś chce to niech sprawdzi na pewno nie, po skończeniu wątku głównego jako Bohater czesto robiłem osstry rrrooozpiierdol podczas misji pobocznych i karma potrafiła znacząco spaść do wyraznie widocznego poziomu. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Granie w nieSławnego po kilku piwach to jednak nie jest dobry pomysł. Kampanię na razie gram jak Sławny, a wczoraj wieczorem włączył mi się agresor i posiałem trochę zniszczenia w New Marais, efektem był spadek o jeden poziom we wskaźniku Karmy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Powiedzcie mi-niesławny też dostaje te kozackie czarno-czerwone pioruny jak w jedynce? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dziwna sprawa - włączyłem od nowa grę, żeby grać jako zły i ustawiłem sobie od razu poziom trudny. Mimo to po 1 misji z łyknięciem 1 rdzenia gra zakomunikowała mi, że przenosi mnie na poziom trudny widząc moje dokonania. Miał ktoś tak? Wpadanie mi puchar za przejście na hardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dziwna sprawa - włączyłem od nowa grę, żeby grać jako zły i ustawiłem sobie od razu poziom trudny. Mimo to po 1 misji z łyknięciem 1 rdzenia gra zakomunikowała mi, że przenosi mnie na poziom trudny widząc moje dokonania. Miał ktoś tak? Wpadanie mi puchar za przejście na hardzie? Miałem dokładnie tak samo. Pucharek za trudny poziom wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Powiedzcie mi-niesławny też dostaje te kozackie czarno-czerwone pioruny jak w jedynce? Nie. Jest tylko czerwono-pomarańczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ile jest rozdziałów? Jestem na 32. Dużo do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tyle samo co w jedynce, 40. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Skończyłem grę po stronie dobra . I moim zdaniem takie zakończenie powinno być w 3 części Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ej straszna kicha z tym, że nie można dodać w edytorze helikoptera, behemotha, destroyera (czy tam devastatora), czy bestii. Mogłoby być epicko, a tak to wszystkie misje z kategorii "battle" polegają na tym samym i praktycznie nie stanowią żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Na GT pojawiły się filmiki z serii Behind the Scenes. Polecam. http://www.gametrailers.com/game/infamous-2/13391 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Wcześniej już linkowałem do tych filmików, gdy były na YT na profilu Sony chyba, jeszcze przed premierą Edytowane 18 Czerwca 2011 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kurde, już ostatnie włosy sobie wyrywam przez ten edytor misji, chcę zrobić prostą misję, ślizgasz się po kablach, bo drodze przeskakująć przez obręcze, misja kończy się na ostatniej obręczy, i chciałbym dodać jakiś limit czasowy i nic z tego zrobić nie moge przeszukałem już chyba wszystko, ehh, w little big planet 2 było lepiej, przynajmniej umiescili samouczek i wszystko było wyjaśnione, a tu nawet nie mam pojęcia jak zrobić, żeby w ogóle zakończyć misję Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) skonczylem jako Bohater...jedyne co moge sie przyczepic to wolalem rozwiazanie z jedynki czyli brak scenek a fabule przedstawiona za pomoca komiksowych przerywnikow.. bardziej wedlug mnie budowalo to klimat komiksowy Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wszyscy się tu mocno "spuszczacie" nad grą, tymczasem ja mam wobec niej poważne zastrzeżenia. Kiedy tylko przejdę ją po ciemnej stronie mocy, skrobnę dłuższego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zagrałem w demo i mi się spodobało. Więc od wczoraj zagrywam się w nieSławnego. Gra zadowala, miasto w końcu wydaje się nie być schematyczne, tak jak Empire City. Pytanie tylko - da się jakoś zmniejszyć reakcje kamerą? Bo mam wrażenie, że jak przesuwam prawą gałkę to mi kamera coś szybko lata i to jest momentami niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak trudno zajrzeć do Opcji? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 W ustawieniach znajdziesz parametr odpowiadający za prędkość kamery, chyba piąty z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Skończyłem grę i jednak mam mieszane odczucia, na pewno nie jest to odpowiednik Uncharted 2 dla pierwszej części. Niby jest lepiej, ale momentami razi schematyczność zadań, bo ile można ochraniać jakieś transformatory? Sucker Punch tak się chwalili, że wiele nauczyli się od Naughty Dog i ja w to uwierzyłem, że będzie bardziej efektownie, a tutaj takie sceny można policzyć na palcach jednej ręki jedno posłanie rozpędzonego tramwaju w budynek wiele tu nie zmienia, czy wystrzelenie rakiety w bestię, gdzie miasto pokrywa pył Do tego wrzucili chyba 2, czy 3 większych przeciwników, z którymi za często się walczy, brakuje większej różnorodności wśród bossów. Tutaj na plus giant enemy crab Bertnard, czy jak on tam się zwał , przy którym niszczy się otoczenie, rzucani są ludzie, pojazdy itp jednym słowem demolka pierwsza klasa. Nie wiem, czy będzie mi się chciało w to grać drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi