Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Tzn użyłem skrótu myślowego To mimo wszystko tytuł dostępny wyłącznie w PSS, pod szyldem InFamous 2, więc faktycznie można to porównać do Undead Nightmare. Jak dla mnie super sprawa.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Trailer: "inFAMOUS 2 Festival of Blood will be a brand new standalone single player DLC for download via PSN. " Czyli DLC, ale jako osobna gra. inFamous 2 nie będzie potrzebne do uruchomienia. http://blog.eu.playstation.com/2011/08/16/infamous-2-festival-of-blood-revealed-at-gamescom/
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Autor Zapewne sporo, skoro nie bedzie wymagac podstawki, choc i tak nie wiadomo jeszcze jaki fragment miasta bedzie dostepny do eksploracji.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Widać, że klimat może być świetny. New Marais idealnie nadaje się takie horrorowe/wampiryczne/voodoo-bzdety, co może być fajną odskocznią od standardowego klimatu. Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez K@t
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Autor Wiedzą, że się nada bo dość podobny był klimat złego Cola np. w misji by uratować córkę tego przywódcy "opozycji"
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Zaje,biście. Zawsze mi brakowało tego, że Sony nie wydaje singlowych dlc do swoich exów (no nie licząc LBP). Klimacik może być ekstra, poza tym ogromne brawa dla SP/Sony za posiadanie jaj ;p Trzeba mieć jaja żeby w końcu zerwać ze schematem zombie i wrzucić wampiry ;] Chwała im za to.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l InFamous 2 imo jak mało która gra zasługuje na takie duże DLC To dla mnie póki co GOTY, przynajmniej do czasu premiery Uncharted 3.
Opublikowano 16 września 201113 l Festival of Blood będzie miał obsługę PS Move. Dodadzą też obsługę PSM do inFamous 2. Cena dodatku to 15$, premiera 25 października (26 u nas najpewniej). http://www.joystiq.c...g-move-support/ Edytowane 16 września 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 16 września 201113 l Ciekawe czy podniosą się krzyki oburzenia religijnych oszołomów, że krzyż służy do masakrowania ludzi/wampirów
Opublikowano 16 września 201113 l Damn! Ledwo co udało mi się na chwilę odpalić obiecująco zapowiadającą się drugą część inFamous a tu już szykuje się całkiem ciekawe DLC - nie ma bata, muszę ukończyć tę grę do tego czasu. Down: Hehe, ja wczoraj ukonczyłam drugi raz. 0_o !! Edytowane 16 września 201113 l przez stoodio
Opublikowano 16 września 201113 l Hehe, ja wczoraj ukonczyłem drugi raz. Świetna gierka, praktycznie we wszystkicm ulepszona względem części pierwszej, ale misje poboczne za często się powtarzają i szkoda że praktycznie wyeliminowali sztuczki. DLC zakupię, bo zapowiada się ciekawie. Heh dzięki stoodio. Edytowane 19 września 201113 l przez Square bo tak
Opublikowano 16 września 201113 l Niedługo sam będę ogrywał inFamous 2, bo zaliczyłem niedawno pierwszą cześć i mimo początkowej niechęci przekonałem się do gry i jeszcze przed "dwójką" zaliczę pierwszą część po ciemnej stronie mocy. Zayebista gierka a skoro dwójeczka jest jeszcze lepsza to nie mam pytań, Festiwal Krwi kupuję bankowo.
Opublikowano 19 września 201113 l Autor Cholender, włączam grę i mam info o dostępnym patchu. Ściągam, instaluję i wyskakuję błąd. Musiałem wywalić grę z dysku i ściągnąć ją jeszcze raz. Czy jak ją zainstaluję to wszystko będzie już grać? Nie widzi mi się po raz trzeci ściągać tej gry... ;/
Opublikowano 19 września 201113 l To nie jest patch, a nowe obiekty (a właściwie dwóch przeciwników) do edytora. Jaka jest treść błędu? Powinno śmigać wszystko bez problemu.
Opublikowano 19 września 201113 l Autor Error mówi, że gra jest uszkodzona i należy zainstalować ją ponownie.
Opublikowano 19 września 201113 l Ok, zebrałem się w sobie i dokończyłem grę drugi raz. Spoko, dostałem 15KXP i resztę mocy, ale cholera - jak mam kupić teraz te z przeciwnej karmy, skoro nie mam za co? Zrobiłem już wszelkie questy, ale nadal brakuje 9K XP żeby wykupić resztę. W samej grze nie mam już nic do roboty. Okej, są questy graczy ale dostaję za nie śmiesznie mało XP. Od wczoraj zaliczyłem kilkadziesiąt misji ale moje XP ledwie drgnęło. W grze jest chyba jakaś blokada anty-boostowa, bo w większości zadań w ogóle mi xp nie zalicza, albo zalicza o wiele mniej niż powinno. Jakieś pomysły co do szybkiego zebrania doświadczenia? Grę chcę przejść jeszcze trzeci raz, ale wcześniej opipieje chyba próbując wykupić brakujące moce:)
Opublikowano 19 września 201113 l Zmień poziom trudności na niższy, wtedy będziesz dostawać więcej doświadczenia.
Opublikowano 20 września 201113 l Error mówi, że gra jest uszkodzona i należy zainstalować ją ponownie. też tak miałem i jeszcze dwóch znajomych...niestety musieliśmy ściągać grę drugi raz... :( btw dość późno tego patcha ściągasz bo jak mnie pamięć nie myli to jest on w sieci od lipca
Opublikowano 20 września 201113 l Autor Tak, w lipcu jakoś go ściągałem, gra uszkodzona więc wywaliłem ją z dysku i dopiero dzisiaj w nocy ściągnąłem gre po raz drugi Czyli teraz normalnie zainstalować grę i patcha i będzie wszystko git?
Opublikowano 20 września 201113 l No przeszedłem. Gra jest rewelacyjna, ale ma tak słabą fabułę, że żal du.pę ściska. Aktorstwo jak z filmu klasy E. Nix WTF?
Opublikowano 20 września 201113 l Nom fabuła i postacie oprócz Cola który imo jest ok to porażka na całej linii. W jedynce też była słaba fabuła ale tam chociaż zakończenie było świetne. Tak w dwójce to... %#$$%$554 ktoś w jakimś temacie napisał "Infamous 2 - fabuła z downem" ja też się pod tym podpisuje. Czasami miałem wrażenie, że Sly był lepszy fabularnie , w następnej grze SP powinni popracować nad postaciami i fabułą. Dobrze, że można chociaż "przełączać" cut-scenki, ufff. Edytowane 20 września 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 września 201113 l Wszystkie postacie są do bani, Cole nie wygląda tak tragicznie tylko dlatego, że występuje razem z plejadą tragicznych bohaterów. Jak z gry dołączanej do paczki mielonego mięsa w Realu za 5zł. Smutne, bo całe środowisko gry, mechanika, gameplay, strona techniczna to najwyższy poziom.