K@t 116 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Tzn użyłem skrótu myślowego To mimo wszystko tytuł dostępny wyłącznie w PSS, pod szyldem InFamous 2, więc faktycznie można to porównać do Undead Nightmare. Jak dla mnie super sprawa. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Trailer: "inFAMOUS 2 Festival of Blood will be a brand new standalone single player DLC for download via PSN. " Czyli DLC, ale jako osobna gra. inFamous 2 nie będzie potrzebne do uruchomienia. http://blog.eu.playstation.com/2011/08/16/infamous-2-festival-of-blood-revealed-at-gamescom/ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Ciekawe ile będzie ważyć. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2011 Zapewne sporo, skoro nie bedzie wymagac podstawki, choc i tak nie wiadomo jeszcze jaki fragment miasta bedzie dostepny do eksploracji. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Widać, że klimat może być świetny. New Marais idealnie nadaje się takie horrorowe/wampiryczne/voodoo-bzdety, co może być fajną odskocznią od standardowego klimatu. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez K@t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2011 Wiedzą, że się nada bo dość podobny był klimat złego Cola np. w misji by uratować córkę tego przywódcy "opozycji" Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Zaje,biście. Zawsze mi brakowało tego, że Sony nie wydaje singlowych dlc do swoich exów (no nie licząc LBP). Klimacik może być ekstra, poza tym ogromne brawa dla SP/Sony za posiadanie jaj ;p Trzeba mieć jaja żeby w końcu zerwać ze schematem zombie i wrzucić wampiry ;] Chwała im za to. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 InFamous 2 imo jak mało która gra zasługuje na takie duże DLC To dla mnie póki co GOTY, przynajmniej do czasu premiery Uncharted 3. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Cinematic z DLC: http://www.youtube.com/watch?v=x1CQC2rlX50[ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Festival of Blood będzie miał obsługę PS Move. Dodadzą też obsługę PSM do inFamous 2. Cena dodatku to 15$, premiera 25 października (26 u nas najpewniej). http://www.joystiq.c...g-move-support/ Edytowane 16 września 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 września 2011 Autor Opublikowano 16 września 2011 Konkretny krzyż dzierży Cole. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Ciekawe czy podniosą się krzyki oburzenia religijnych oszołomów, że krzyż służy do masakrowania ludzi/wampirów Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Damn! Ledwo co udało mi się na chwilę odpalić obiecująco zapowiadającą się drugą część inFamous a tu już szykuje się całkiem ciekawe DLC - nie ma bata, muszę ukończyć tę grę do tego czasu. Down: Hehe, ja wczoraj ukonczyłam drugi raz. 0_o !! Edytowane 16 września 2011 przez stoodio Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Hehe, ja wczoraj ukonczyłem drugi raz. Świetna gierka, praktycznie we wszystkicm ulepszona względem części pierwszej, ale misje poboczne za często się powtarzają i szkoda że praktycznie wyeliminowali sztuczki. DLC zakupię, bo zapowiada się ciekawie. Heh dzięki stoodio. Edytowane 19 września 2011 przez Square bo tak Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Niedługo sam będę ogrywał inFamous 2, bo zaliczyłem niedawno pierwszą cześć i mimo początkowej niechęci przekonałem się do gry i jeszcze przed "dwójką" zaliczę pierwszą część po ciemnej stronie mocy. Zayebista gierka a skoro dwójeczka jest jeszcze lepsza to nie mam pytań, Festiwal Krwi kupuję bankowo. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2011 Autor Opublikowano 19 września 2011 Cholender, włączam grę i mam info o dostępnym patchu. Ściągam, instaluję i wyskakuję błąd. Musiałem wywalić grę z dysku i ściągnąć ją jeszcze raz. Czy jak ją zainstaluję to wszystko będzie już grać? Nie widzi mi się po raz trzeci ściągać tej gry... ;/ Cytuj
K@t 116 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 To nie jest patch, a nowe obiekty (a właściwie dwóch przeciwników) do edytora. Jaka jest treść błędu? Powinno śmigać wszystko bez problemu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2011 Autor Opublikowano 19 września 2011 Error mówi, że gra jest uszkodzona i należy zainstalować ją ponownie. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Ok, zebrałem się w sobie i dokończyłem grę drugi raz. Spoko, dostałem 15KXP i resztę mocy, ale cholera - jak mam kupić teraz te z przeciwnej karmy, skoro nie mam za co? Zrobiłem już wszelkie questy, ale nadal brakuje 9K XP żeby wykupić resztę. W samej grze nie mam już nic do roboty. Okej, są questy graczy ale dostaję za nie śmiesznie mało XP. Od wczoraj zaliczyłem kilkadziesiąt misji ale moje XP ledwie drgnęło. W grze jest chyba jakaś blokada anty-boostowa, bo w większości zadań w ogóle mi xp nie zalicza, albo zalicza o wiele mniej niż powinno. Jakieś pomysły co do szybkiego zebrania doświadczenia? Grę chcę przejść jeszcze trzeci raz, ale wcześniej opipieje chyba próbując wykupić brakujące moce:) Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Zmień poziom trudności na niższy, wtedy będziesz dostawać więcej doświadczenia. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Error mówi, że gra jest uszkodzona i należy zainstalować ją ponownie. też tak miałem i jeszcze dwóch znajomych...niestety musieliśmy ściągać grę drugi raz... :( btw dość późno tego patcha ściągasz bo jak mnie pamięć nie myli to jest on w sieci od lipca Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2011 Autor Opublikowano 20 września 2011 Tak, w lipcu jakoś go ściągałem, gra uszkodzona więc wywaliłem ją z dysku i dopiero dzisiaj w nocy ściągnąłem gre po raz drugi Czyli teraz normalnie zainstalować grę i patcha i będzie wszystko git? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 No przeszedłem. Gra jest rewelacyjna, ale ma tak słabą fabułę, że żal du.pę ściska. Aktorstwo jak z filmu klasy E. Nix WTF? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) Nom fabuła i postacie oprócz Cola który imo jest ok to porażka na całej linii. W jedynce też była słaba fabuła ale tam chociaż zakończenie było świetne. Tak w dwójce to... %#$$%$554 ktoś w jakimś temacie napisał "Infamous 2 - fabuła z downem" ja też się pod tym podpisuje. Czasami miałem wrażenie, że Sly był lepszy fabularnie , w następnej grze SP powinni popracować nad postaciami i fabułą. Dobrze, że można chociaż "przełączać" cut-scenki, ufff. Edytowane 20 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Wszystkie postacie są do bani, Cole nie wygląda tak tragicznie tylko dlatego, że występuje razem z plejadą tragicznych bohaterów. Jak z gry dołączanej do paczki mielonego mięsa w Realu za 5zł. Smutne, bo całe środowisko gry, mechanika, gameplay, strona techniczna to najwyższy poziom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi