mr_pepeush 96 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Zmień poziom trudności na niższy, wtedy będziesz dostawać więcej doświadczenia. hmmm... z tego co pamiętam, to poziom trudności zmieniony na "pokłosiu" nie wpływa na ilość przyznawanych punktów; jak zdobyć punkty było już omawiane parę razy: albo biegasz po mieście i znajdujesz miejsce, w którym pojawiają się przeciwnicy, rozwalasz ich, respawnujesz i rozwalasz i... albo robisz misje użytkowników, ale nie polecam (poza tym punkty z misji użytkownika przydzielane są tylko raz do puli; potem, przy kolejnym przejściu tej samej misji, wyskakują, że niby je nabijasz, ale nie są dobijane do sumy); ja znalazłem taką miejscówkę na drugiej wyspie, gdzie respawnowałem się w jednym ze "szpitali", a za skrzyżowaniem miałem wesołą gromadkę celów; wpadałem, robiłem im jesień średniowiecza, podchodziłem do ściany, pod nogi rzucałem sobie z 3 granaty; zgon, respawn i znów mogłem ich tłuc (było to szybsze, niż ucieczka z tego miejsca wystarczająco daleko, by mogli się zrespawnować); jeśli jednak masz do zdobycia 9k punktów, to chyba zalecałbym szybkie przejście gry jeszcze raz, tylko tym razem kupuj tylko usrpawnienia związane z daną karmą, a nie bierz tych neutralnych; w jeden wieczór powinieneś dać radę to załatwić; a co do postaci, to nie wiem czemu się czepiacie; mi co prawda cole 2 nie przypadł do gustu i wolę cole 1, ale ogólnie uniwersum trzyma się swojego fajnego charakterku; jak dla mnie to trochę taki komiksowy klimat, który mi się najbardziej kojarzył z bajeczką "Moto myszy z marsa" (sam nie wierzę, że przyznaję się że oglądałem ten chłam xD); Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) jeśli jednak masz do zdobycia 9k punktów, to chyba zalecałbym szybkie przejście gry jeszcze raz, tylko tym razem kupuj tylko usrpawnienia związane z daną karmą, a nie bierz tych neutralnych; w jeden wieczór powinieneś dać radę to załatwić; Nie no, już sobie poradziłem Po prostu trofeum mi nie zaskoczyło jak powinno, ale po wczytaniu wcześniejszego sejwa wszystko grało - odblokowywanie kolejnych mocy rzeczywiście było niepotrzebne. A co do misji graczy - w jednym z ostatnich patchy zablokowano możliwość trzaskania tam nie wiadomo ile XP, dlatego ostatecznie dostaje się teraz za nie śmiesznie mało doświadczenia. Edytowane 20 Września 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Takie proste pytanko. Gra posiada polski dubbing czy tylko napisy pl? Kupujac z polskiej dystrybucji gre mam wybor jezyka ( jezeli jest w ogole polski w tej czesci )? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kupując grę wydana przez SCEP będziesz miał polski i angielski dub plus takie polskie napisy. W dowolnej konfiguracji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Właśnie mam pierwsze godziny grania za sobą. Już czuje, że to będzie nie tylko killer graficzny ale także świetny i efektowny sandboks. Niezłe wrażenie robi początek gry, zupełnie jak w God of War. Nem Marais jest bardziej kolorowe od szarego Empire City, na ulicach więcej się dzieje, bardzo dobrze wypada oświetlenie i jakość tekstur. Cole jest jeszcze ciekawszy niż poprzednio, ogolnie bardzo pozytywnie i fajnie, że dostajemy dodatkowe punkty XP jeśli mamy save z pierwszego inFamous. Edytowane 9 Października 2011 przez NEMESIS US 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ta gra ma jakies powiązanie fabularne z infamous 1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tak, opowiada dalsze losy Cole'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tak, opowiada dalsze losy Cole'a miałem bardziej na mysli: Np Cos wyjaśnione z tą bestią, która zabiła rodzinę Cola/Kesslera czy tez co np z Aldenem, który skoczył do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Aldena olali, ale wątek Bestii nadal pozostaje jednym z głównych. Edytowane 10 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dodatek Festival of Blood to zabawa na jakieś 3-4 godziny. recenzja Chyba dziś i tak wezmę, 9.99 $ na amerykańskim PSS, to na polskim PSS przeliczają na 36 zł, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Dodatek Festival of Blood to zabawa na jakieś 3-4 godziny. recenzja Chyba dziś i tak wezmę, 9.99 $ na amerykańskim PSS, to na polskim PSS przeliczają na 36 zł, tak? Tak, na PL powinno to kosztować 36zł. Uzytkownicy PS+ powinni mieć odrobinie taniej (na US dostali zniżkę więc może my też ją będziemy mieć). EDIT: potwierdzone - zniżka dla PS+ (20%) i wsparcie Move dla "podstawki" (na dniach, w Festival of blood bedzie chyba od początku). Edytowane 26 Października 2011 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 dodatek hula bez podstawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Bez, w pełni samodzielny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jak ktoś kupi "vampirki' proszę o info czy jest PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Wdr-mU63OEI&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jest wersja PL, domyślnie uruchamia się dubbing ale pewnie w opcjach można włączyć napisy (nie sprawdzałem). Instalka trochę ponad 3GB plus dynamiczny motyw dla konsoli. 28,80PLN dla Plusowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czy ten dodatek powiazany jest fabularnie z infamousem2 ? Bo jesce niemialem okazji przejsc i2, a za 28 zl,chtenie bym opykal to dlc,zwazywszy ze niepotrzebna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nie jest, to właściwie niezależna historia której narratorem jest Zeke, można grać bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nie jest, to właściwie niezależna historia której narratorem jest Zeke, można grać bez obaw. Dzieki.W takim razie biore. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Sucker Punch uaktualniło nawet repertuar kina w New Marais: Edytowane 27 Października 2011 przez SzczurekPB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pytanie dla posiadaczy FoB, da się zmienić w grze język z polskiego na oryginalny, angielski dubbing? Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Świetny dodatek, super klimat. Fajnie znów poszybować nad miastem 8) Edit: W opcjach do wyboru: Audio: eng/pl Napisy: tylko pl Edytowane 27 Października 2011 przez cortezon Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Sucker Punch uaktualniło nawet repertuar kina w New Marais: Hardkorowe kino, ja bym poszedl na Red Dead Vampires Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Festival of Blood ukończony i mam trochę mieszane uczucia. Przede wszystkim jest za krótko - 4h na cały wątek główny i wszystkie znajdźki. Do tego kompletny brak charakterystycznych dla gry wyborów i questów pobocznych. Dopiero po zaliczeniu wątku głównego mamy dostęp do misji z edytora, przy czym nie są to takie misje jak w podstawce. Część jest wykonana przez Sucker Punch, część przez innych użytkowników, ale we wszystkich raczej palce maczał producent. Misje są ciekawe, profesjonalnie wykonane i ze scenkami w postaci komiksów przetłumaczonych na polski (stąd wnioskuję, że misje były stworzone znacznie wcześniej). Na plus nowe moce (świetny rój) i naprawdę genialny klimat miasta. Ogólnie jak za plusowe 28,80 to naprawdę fajna inwestycja, ale spodziewałem się jednak trochę dłuższej i bardziej rozbudowanej rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Festival of Blood ukończony i mam trochę mieszane uczucia. Przede wszystkim jest za krótko - 4h na cały wątek główny i wszystkie znajdźki. Do tego kompletny brak charakterystycznych dla gry wyborów i questów pobocznych. Dopiero po zaliczeniu wątku głównego mamy dostęp do misji z edytora, przy czym nie są to takie misje jak w podstawce. Część jest wykonana przez Sucker Punch, część przez innych użytkowników, ale we wszystkich raczej palce maczał producent. Misje są ciekawe, profesjonalnie wykonane i ze scenkami w postaci komiksów przetłumaczonych na polski (stąd wnioskuję, że misje były stworzone znacznie wcześniej). Na plus nowe moce (świetny rój) i naprawdę genialny klimat miasta. Ogólnie jak za plusowe 28,80 to naprawdę fajna inwestycja, ale spodziewałem się jednak trochę dłuższej i bardziej rozbudowanej rozgrywki. Nie nie, misje które mają komiksowe wstawki również tworzone są przez innych graczy (oczywiście te zrobione przez twórców na pewno były przygotowane wcześniej). To jedno z usprawnień edytora, teraz będzie można tworzyć normalne misje z jakąś mniej lub bardziej rozwiniętą fabułą. Edytowane 28 Października 2011 przez pawelgr5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi