K@t 116 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To jedno z usprawnień edytora, teraz będzie można tworzyć normalne misje z jakąś mniej lub bardziej rozwiniętą fabułą. A to fajna sprawa :o Nie odpalałem jeszcze edytora z tymi elementami z FoB więc nie wiedziałem nawet że można wykorzystywać gotowe "scenki". Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jezu, wykonywanie tych misji kosztuje więcej czasu i nerwów niż to warte Podejście pierwsze - odpalenie misji wiesza konsolę. Podejście drugie - misji nie da się skończyć, bo mimo wykonania wytycznych zadania kolejne się nie odpala. Podejście trzecie - znikają mi z mapy wszystkie misje, wyszukiwanie też nic nie daje. Podejście czwarte - zamiast wczytać mi ostatniego save'a, gra odpala zupełnie nową rozgrywkę. To ja jednak wracam do SH Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 zauważyłem że w ogóle nie można zmieniać mocy w FoB. W takim razie czy w jakis sposob moce z Fob przenosza sie do I2? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 A mają się przenosić? Pierwsze słyszę o czymś takim:) Chyba że będzie tyczyć to jedynie misji z edytora. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 A mają się przenosić? Pierwsze słyszę o czymś takim:) Chyba że będzie tyczyć to jedynie misji z edytora. no własnie o niczym takim nie slyszalem i stad pytanie. Troche szkoda zwazywszy na funkcjonalność niektorych z FoB. Mogłyby byc dopasowana np. jako moc pod R2. NO ale nieważne nie ma to nie ma. trudno. Dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) FoB to całkowicie niezależny tytuł, więc wątpię czy umożliwiliby coś takiego. Zwłaszcza, że moce te Cole posiadł jedynie chwilowo Edytowane 28 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Polecam kazdemu festiwal krwi.warto wydac te 28zl w plusie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Festiwal Krwi poziomem dorównuje Undead Nightmare - gorąco polecam. Chyba DLC roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Drugi inFamous jest prześwietny. Niby to samo, ale nie to samo. Bardzo mi się podoba edytor leveli. Nie spodziewałem się kompletnie takiego stanu rzeczy, a tu proszę. Wkręciłem się. Wystarczyło pierwsze pół godziny by zapomnieć się w świecie New Marines bez reszty. Wykonuje się cały czas te same czynności, a jednak coś cały czas każe przeć przed siebie, ubijać kolejnych twardzieli i odkrywać nowe smaczki. A jestem dopiero na początku... . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja już kupiłem "Festiwal krwi. Jak tylko z nowymi pozycjami się uporam, zabieram się za inF drugiego i ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Kuźwa, została mi jedna misja poboczna na pierwszej wyspie i nie mam pojęcia gdzie szukać początku. Kolesie, których ubijam nie triggerują misji, a nigdzie nie ma żółtego wykrzyknika. Gierka jest świetna. Cały czas gdzieś biegam, strzelam, wybieram, przybijam, zabijam, stunuję itd. Cały czas coś się dzieje, a różnorodność wrogów (bądź co bądź większa niż w jedynce) jest zadowalająca. Jedyną rzeczą do której się mogę przyczepić to...poziom trudności. Strasznie nierówny. Lecę do przodu jak dziki osioł by nagle zginąć pięć razy z rzędu po jednym strzale na ryj z rakietnicy. Poza tym wszystko jest tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Pokręć się po innych wyspach i ponownie wróć na pierwszą. To częsty problem, czasem misja zattrigeruje się po ponownym odpaleniu gry, albo kilkukrotnym respie przeciwników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 A, no to wszystko jasne. Dzięki za output <piwo> . Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Ja już (dopiero) jestem po ukończeniu gry (dobre zakończenie) i całościowo InFamous 2 to must have dla posiadaczy PS3. Ostatnia konfrontacja z bestią, choć nie jest żadnym wyzwaniem, to robi wrażenie oraz bohaterska śmierć Cole'a. Czas przejść na ciemną stronę mocy i sprawdzić jak przebiega historia grając tym złym. Jak całkowicie przejąć obie wyspy? Wykonałem już chyba wszystkie misje poboczne i nadal mam zaczerwienione obszary na mapie. Edytowane 13 Listopada 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Lepiej ospoileruj posta:] Wykonałem już chyba wszystkie misje poboczne i nadal mam zaczerwienione obszary na mapie. Odpowiedź dwa posty wyżej - trzeba walczyć z respującymi się tam przeciwnikami - jeden z nich powinien w końcu upuścić zdjęcie/nagranie rozpoczynające misje. Edytowane 12 Listopada 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kuźwa, zabiłem już tuzin kolesi w pobliżu miejsc gdzie nie opanowałem jeszcze terenu i żaden nie rozpoczyna misji pobocznej. Dziś skończyłem przejście "dobrym" Cole'm. Cóż mogę powiedzieć, gra spełniła moje oczekiwania choć nie miałem takich wypieków jak to było w przypadku starszego brata. Wszystko jak najbardziej na plus, ale jedynka była bardziej wymagająca. Teraz zabiorę się za meyhem i przejdę sobie gierkę jako Niesław(ny). Kuźwa, polska nazwa gry kojarzy mi się wybitnie z postacią z Wojów Mirmiła/Rozprawy z Dajmiechem. Wszędzie widzę jego wielkie wary jak grozi Kajkowi i Kokoszowi - "Pogadam z wami inaczej świniarze" . Gierka bardzo pozytywna. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Wydaje mi się, że polski dubbing wypada nawet lepiej niż oryginalny. Szkoda, że Sucker Punch zmeiniło aktora użyczającemu głosu McGrath'owi. W "jedynce" był on dużo lepszy. Też zacząłem jako nieSławny. Edytowane 15 Listopada 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Polonizacja pierwszego infamousa była jedną z gorszych jakie do tej pory SONY zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Polonizacje w ogóle są z upy. Nie ma w nich nic atrakcyjnego. Jedynie Żebrowski i w jakimś stopniu Linda dali radę. Ja nie męczę się z dubbingiem. Wolę powściekać się na bezsensowną fabułę przy dźwiękach angielskiej ścieżki dźwiękowej. Złym Cole'm gra się znacznie łatwiej. Lecę jak dziki do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Festival of Blood wykorzystuje Move, c'nie? A dwojka? Byl jakis update, ktory dodaje obsluge Move? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Był. I to całkiem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A ten update Move nie uszkadza gry jak ten 1.01? Ściągać ponownie 15GB średnio mi się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Polonizacje w ogóle są z upy. Nie ma w nich nic atrakcyjnego. Jedynie Żebrowski i w jakimś stopniu Linda dali radę. Ja nie męczę się z dubbingiem. Wolę powściekać się na bezsensowną fabułę przy dźwiękach angielskiej ścieżki dźwiękowej. Złym Cole'm gra się znacznie łatwiej. Lecę jak dziki do przodu. Również jestem przeciwnikiem pełnych polonizacji ale w przypadku inFamousa 2 polski jest zdecydowanie lepszy. Po pierwsze angielska wersja kompletnie nie pasuje do Cole'a, no i nasz Zek jest zdecydowanie bardziej klimatyczny. W angielskiej nawet głosy przechodniów i "zlacaczy" misji brzmią tak samo kiczowato jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nice - właśnie dokonałem zakupu Festival of Blood bo za taką kwotę to naprawdę okazja - nigdzie o tym nie wyczytałem ale po zakupie w gratisie dostałem Dynamic Theme Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja tez kupiłem, ale jeszce nie grałem. Po sprawdzeniu trailera UGC nakręciłem się troche na kolejne przygody Cole'a. Temat bardzo klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi