Opublikowano 26 lipca 201014 l Odczepcie się od łysych ;p Jeżeli to jest nowy Cole to dobrze a nawet bardzo dobrze. Może i nijaki ale każdy "nowy Cole" wydaje się być lepszy od tamtej wpadki. Btw ale jak dla mnie powstaje jedno małe ale. Nowy Cole ok, ok super ale co z głosem też będzie nowy aktor dubbingujący Cola? Bo już pomijając, że ten nowy jest tragiczny jak ten skasowany emo wygląd to chodzi mi o to, że nie widzę tego. Tzn. "łysego Cole" z homo głosem A wątpię żeby to również zmienili bo jak coś to już by o tym pisali. A najlepiej żeby w polskim dubbingu pozostał głos z jedynki (jak dla mnie fenomen lepszy od oryginału), wyrzucili Moye (o ile się pojawi), zmienili Zaka i może to będzie druga gra po GoW3 w którą zagram po polsku heh. No ale i tak najlepiej żeby była opcja wyboru.
Opublikowano 30 lipca 201014 l http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-infamous-2/702399 SDCC 10: Panel Highlights
Opublikowano 30 lipca 201014 l Nowego aktora nie będzie raczej. Co niektórzy mają kompleksy, tak wnioskuję bo dzisiaj wszystko jest homo. Zmienili nieteges wygląd ok będzie podobny do tego z jedynki który mistrzem designu nie był, ale głos może zostać. Wujek jak go usłyszał w zwiastunie powiedział, że fajny VA. Ja też tak uważam.
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Nowego aktora nie będzie raczej. Co niektórzy mają kompleksy, tak wnioskuję bo dzisiaj wszystko jest homo. Zmienili nieteges wygląd ok będzie podobny do tego z jedynki który mistrzem designu nie był, ale głos może zostać. Wujek jak go usłyszał w zwiastunie powiedział, że fajny VA. Ja też tak uważam. Hehe to jeszcze nie wiedziałeś, że w Polsce jak nie nosisz szarego dresu dżinsów i najków to jesteś gejson ??
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Trailer z gamescom http://blog.us.playstation.com/2010/08/17/infamous-2-gamescom-trailer/
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Ale słabizna ten trailer ;/ ten na końcu to był już ten niby nowy, nowy Cole? Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l choć trailer mało pokazuje to klimat i muza jest obłędna Ja jestem na TAK
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Trailer jak dla mnie fajnie zrobiony. Efektowny slow- mo robi wrażenie, tak samo jak cyklon. Miasto prezentuje się okazalej niż w pierwszej części i z pewnością będzie więcej rzeczy do roboty. Co do nowego Cole'a to może nie taki dobry jak z jedynki ale za to 500x lepszy niż ten pedałek Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Trailer jak dla mnie fajnie zrobiony. Efektowny slow- mo robi wrażenie, tak samo jak cyklon. Miasto prezentuje się okazalej niż w pierwszej części i z pewnością będzie więcej rzeczy do roboty. Co do nowego Cole'a to może nie taki dobry jak z jedynki ale za to 500x lepszy niż ten pedałek Dopóki się nie odezwie, bo z tego co słyszałem, to głos ten sam.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l No tutaj przynajmniej przypomina postać z jedynki. Ten poprzedni to w ogóle była jakaś inna postać.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Dobry ziom, lekko wyschnięty, po przejściach niech już nie zmieniają, dla mnie za(pipi)ista wiadomość (pozdro Estel )
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Dobry ziom, lekko wyschnięty, po przejściach niech już nie zmieniają, dla mnie za(pipi)ista wiadomość (pozdro Estel ) Dokładnie najlepsze Cole ;] Teraz jeszcze kwestia głosu ;]
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Gameplay! http://www.gametrailers.com/video/gc-10-infamous-2/703124
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Uprzedziłeś mnie Szkoda, że stary gameplay, ale skoro wrzucili to na demko na GC to mogliby też dać na PSN. Nie obraziłbym się
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l No przynajmniej ten Cole, którego wrzucił Major już jakoś wygląda @Słupek Oby,oby zmienili głos, chociaż wydaje się to mało prawdopodobne.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Uprzedziłeś mnie Szkoda, że stary gameplay, ale skoro wrzucili to na demko na GC to mogliby też dać na PSN. Nie obraziłbym się Stary, ale już z nowym modelem Cole'a, widać dokładnie tą moc Ionic Vortex, bo jest używana kilka razy, no i można lepiej się przyjrzeć walce w zwarciu. :]
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l No niby tak. Wygląd Cole'a mi nie przeszkadzał i w ogóle mam to w (pipi)e Ionic Vortex daje radę. Zauważyliście że moc tę wywołuje się z dpada? Tym samym przyciskiem gdzie w jedynce były Gigawatt Blades. Mam nadzieję, że dostaniemy chociaż 4 takie mega rozpierduchowate moce. Na ostatnim trailerze (tym z muzyczką) było widać powrót Thunderstorma z jedynki. A walka w zwarciu... ech. Prawdę mówiąc wolałbym jaki zostawili walkę łapami, a nie jakąś elektryczną pałką. Dodatkowo nie wiem czy na dłuższą metę te ciągłe zbliżenia, najazdy kamer itp. nie wystopują akcji i nie będą przeszkadzać. Ale jeden motyw kiedy Cole wsadza głowę potwora między dwa pręty swojej broni i się obkręca dały radę.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Gameplay! http://www.gametrailers.com/video/gc-10-infamous-2/703124 Najbardziej podoba mi się miasto. Jest "dzikie", różnorodne, co chwilę coś się dzieje - wybucha, ludzie biegają, pełno fur, skrypty się odpalają. itd. Fajnie się prezentuje szczególnie pod rozpierduchę którą robimy. Nie podoba mi się za to kamera trochę za blisko Cola jest osadzona. http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/18/infamous-2-gamescom-screens.aspx nowe screeny
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Chopcy tego chyba jeszcze nie było. Na IGNie piszą o nowej mocy zwanej Kinetic Pulse, która działa jak telekineza albo Force Grip w Star Warsach. Nice
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l gameplay fajny, chociaz juz był pokazywany bardzo podobny ale pozwolcie że wypowiem sie o nowym-nowym wyglądzie jedynka - ponury łysol, bez podniety ale w sumie spoko, wole kratosa ;p 2 nowy - co to za zmiana bez powodu i sensu fabularnego? sam wygląd troche ciotowaty jak na takiego kozaka, ale nie taki zły, chociaż jeszcze mniej podniety niz poprzednio 2 nowy-nowy - co to (pipi) ma być ? bardziej nijakiego sie nie dało? z wygladu do nikogo nie podobny, zwykly łysy facet jakich pełno sie kreci po polskich blokowiskach, bez wyrazu, bez polotu, pierwszy byl o wiele lepszy, drugi troche lepszy (mimo że ciamciak) , naprawde wydaje mi sie jak bym miał grać Andrzejem z 3 piętra do bani, niech mu dadza czapke z daszkiem i ciemne okulary, i po problemie... ale aż dziwne, gierka zapowiada sie serio mocarnie, tworcy se niezle radza z sandoxem i rozwałką, ale projektanci glownego bohatera to chyba muchomorów sie najedli ... Andrzej "nijaki" Kowalski , no kurna