Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Kilkanaście minut temu odwiedził mnie kurier (zamawiałem w ultimie). Spadam grać. A działa Ci te cholerne dlc z Ultimy? Działa w ogóle już komuś? Na razie nie pisze do nich bo oficjalna premiera dopiero jutro. Ale boję się żeby jakiegoś failu nie było... Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 gram.pl wysyłało dzisiaj jeśli kogoś to interesuje. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 Czy wersja UK ma jezyk polski na plycie? Ostatnio eksperymentuje ze sklepami, w ktorych kupuje i teraz zainteresowany jestem kupnem na zavvi. 158 z darmowa przesylka, nowka. Gites, ale to jest jedna z nielicznych gier... w ktorych chce miec jezyk polski ;P Cytuj
dżar 166 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Czy wersja UK ma jezyk polski na plycie? Ostatnio eksperymentuje ze sklepami, w ktorych kupuje i teraz zainteresowany jestem kupnem na zavvi. 158 z darmowa przesylka, nowka. Gites, ale to jest jedna z nielicznych gier... w ktorych chce miec jezyk polski ;P Za 158 to za chwile dorwiesz na allegro, za pare dni nawet taniej także sugeruje darować sobie zabawe w ściąganie zza granicy. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ja zamówiłem za 152 z Allegro ze sklepu nogame.pl Poszukaj. Tylko, że ja jestem w Krakowie więc sobie jutro to odbiorę osobiście, a wysyłkę pewnie dopiero jutro zaczną. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 A działa Ci te cholerne dlc z Ultimy? Działa w ogóle już komuś? Na razie nie pisze do nich bo oficjalna premiera dopiero jutro. Ale boję się żeby jakiegoś failu nie było... Jeszcze nie sprawdzałem. Butler o inFamous 2. http://www.ps3site.pl/kevin-butler-humorystycznie-o-infamous-2/75088 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ja też, cena była za(pipi)iście atrakcyjna. Czekam na swoją kopię :] Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Kurde bardzo fajne zaskoczenie z tym voucherem na betę U3 w środku , jakoś przegapiłem info o tym , także dla mnie za(pipi)ista niespodzianka heh ( szczególnie po wczorajszych materiałach z E3 ) Edit; @peszkaa w MM stoi chyba 199 więc "nienapaleni" mogą spokojnie poczekać , ja tam mam "głód" po E3 i chciałem dzisiaj pograć heh Edytowane 7 czerwca 2011 przez dc1982 Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Do mnie wczoraj doszedł Coś nie chce mi się wierzyć, że gra jest na 20h (sam singiel). Jeżeli jest jak w jedynce czyli po 40 misji fabularnych to ukończyłem już ponad połowy gry :confused:, a 10h na pewno nie mam zagranych Cytuj
Peszkaa 24 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 lepiej dajcie mi namiar na market co jest dostepna gra w Poznaniu to zaraz jade;d bo nie chce na darmo jechac;) o polowa marketów nie odbiera telefonów Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) W empiku w Elblągu jest edycja specjalna za 239zł i gra z padem za 299zł. Skoro na takim za(pipi)u jest już gra, to w całej polsce z całą pewnością gra jest już na półkach. Pomyliłem tematy, choć pisze o tej grze, prosze o usuniecie postu. Edytowane 7 czerwca 2011 przez Guti Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie oglądajcie recki na GT chyba, że chcecie sobie zaspoilerować tą za(pipi)istą moc która ułatwia Cole'owi poruszanie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie oglądajcie recki na GT chyba, że chcecie sobie zaspoilerować tą za(pipi)istą moc która ułatwia Cole'owi poruszanie. Kuzwa, zaspoilowalem sobie ja ogladajac material z gameplayu. Ma minute a spoiluje wiecej niz niejedna recenzja. Szlag. Nie ogladam tej recenzji, zeby wiecej sobie nic nie zepsuc ;/ Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Podziwiam ludzi, którzy oglądają recki video - tam zawsze są spoilery, no bo jak miałby ich nie być w końcu przez kilka minut muszą pokazać coś konkretnego. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Potem nawet o tym mówią otwarcie idioci. Brak pytań. No i ta moc nie prezentuje się epicko/za(pipi)iście, ale napewno jest przydatna w uj. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ja już swój egzemplarz mam szkoda tylko,że zagram dopiero w piątek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 To wyslij mi go. Do piatku bym cos pogral, a tak to bedzie u Ciebie lezec odlogiem Cholera, chce wziac tak z tydzien po premierze, jak stanieje, ale ogrywam demo i zaraz nie wytrzymam i gdzies zamowie Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) własnie zapodałem gierkę do czytnika i pojawila sie latka 1.01. o nazwie additional conent jedyne 107 mb okej juz wiadomo co i jak. pacz daje mozliwosc zabawy edytorem misji. własnie sciagneły mi sie dodatkowe misje (są oznaczone na zielono) i widze chyba mozliwosc nagrywania filmików! *chyba) Edytowane 7 czerwca 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) No właśnie ktoś wyżej pisał, że nie może odszukać edytora. Zabezpieczenie przed premierą czy niedopatrzenie? Swoją drogą fajnie gdyby w edytorze dało się tworzyć cut-scenki i stworzyć nowe kampanie. Pamiętam jak w Sacrifice była taka możliwość. Pytanko do grających ciuchy Cole można zmieniać (kolory koszulek i spodni) czy zmienia się to wraz z poziomem karmy, bo na screenach jest masa różnych kombinacji i ciężko wyczaić jak to funkcjonuje. Edytowane 7 czerwca 2011 przez S!N Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Wraz z poziomem karmy. Tak samo tatuaże i karnacja ulegają zmianie. I kolor prądu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 To wie ktos jak to jest z tym komiksem wprowadzajacym do iF2? Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Wydaje mi się, że jest to samo intro co w demie i to jedyna rzecz, która leżała w okolicach komiksu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 czerwca 2011 Ok, znalazłem. DC Comics z Sucker Punch zajęły się wprowadzeniem do dwójki. W przeciwieństwie do komiksu przed pierwszym nieSławnym, to "intro" składa się z 6 części. http://www.dccomics.com/dccomics/search/?q=infamous&x=0&y=0 Teraz trzeba to dorwać Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Aaa, chodziło ci o komiks w fizycznym sensie. Jest taki a i owszem, ale chyba nie jest wydawany w PL. Jedyne co zostało to jakieś mniej legalne źródła. No i warto się też rozejrzeć, bo wiem że chyba pierwszy odcinek dawali za darmo. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Jak jest z tymi mocami za sejva z jedynki? Zrobiłem pare misji już i żadnego bonusu nie mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi