Opublikowano 28 października 201113 l To jedno z usprawnień edytora, teraz będzie można tworzyć normalne misje z jakąś mniej lub bardziej rozwiniętą fabułą. A to fajna sprawa :o Nie odpalałem jeszcze edytora z tymi elementami z FoB więc nie wiedziałem nawet że można wykorzystywać gotowe "scenki".
Opublikowano 28 października 201113 l Jezu, wykonywanie tych misji kosztuje więcej czasu i nerwów niż to warte Podejście pierwsze - odpalenie misji wiesza konsolę. Podejście drugie - misji nie da się skończyć, bo mimo wykonania wytycznych zadania kolejne się nie odpala. Podejście trzecie - znikają mi z mapy wszystkie misje, wyszukiwanie też nic nie daje. Podejście czwarte - zamiast wczytać mi ostatniego save'a, gra odpala zupełnie nową rozgrywkę. To ja jednak wracam do SH
Opublikowano 28 października 201113 l zauważyłem że w ogóle nie można zmieniać mocy w FoB. W takim razie czy w jakis sposob moce z Fob przenosza sie do I2?
Opublikowano 28 października 201113 l A mają się przenosić? Pierwsze słyszę o czymś takim:) Chyba że będzie tyczyć to jedynie misji z edytora.
Opublikowano 28 października 201113 l A mają się przenosić? Pierwsze słyszę o czymś takim:) Chyba że będzie tyczyć to jedynie misji z edytora. no własnie o niczym takim nie slyszalem i stad pytanie. Troche szkoda zwazywszy na funkcjonalność niektorych z FoB. Mogłyby byc dopasowana np. jako moc pod R2. NO ale nieważne nie ma to nie ma. trudno. Dzieki za odpowiedz.
Opublikowano 28 października 201113 l FoB to całkowicie niezależny tytuł, więc wątpię czy umożliwiliby coś takiego. Zwłaszcza, że moce te Cole posiadł jedynie chwilowo Edytowane 28 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 31 października 201113 l Festiwal Krwi poziomem dorównuje Undead Nightmare - gorąco polecam. Chyba DLC roku
Opublikowano 11 listopada 201113 l Drugi inFamous jest prześwietny. Niby to samo, ale nie to samo. Bardzo mi się podoba edytor leveli. Nie spodziewałem się kompletnie takiego stanu rzeczy, a tu proszę. Wkręciłem się. Wystarczyło pierwsze pół godziny by zapomnieć się w świecie New Marines bez reszty. Wykonuje się cały czas te same czynności, a jednak coś cały czas każe przeć przed siebie, ubijać kolejnych twardzieli i odkrywać nowe smaczki. A jestem dopiero na początku... .
Opublikowano 11 listopada 201113 l Ja już kupiłem "Festiwal krwi. Jak tylko z nowymi pozycjami się uporam, zabieram się za inF drugiego i ten dodatek.
Opublikowano 12 listopada 201113 l Kuźwa, została mi jedna misja poboczna na pierwszej wyspie i nie mam pojęcia gdzie szukać początku. Kolesie, których ubijam nie triggerują misji, a nigdzie nie ma żółtego wykrzyknika. Gierka jest świetna. Cały czas gdzieś biegam, strzelam, wybieram, przybijam, zabijam, stunuję itd. Cały czas coś się dzieje, a różnorodność wrogów (bądź co bądź większa niż w jedynce) jest zadowalająca. Jedyną rzeczą do której się mogę przyczepić to...poziom trudności. Strasznie nierówny. Lecę do przodu jak dziki osioł by nagle zginąć pięć razy z rzędu po jednym strzale na ryj z rakietnicy. Poza tym wszystko jest tip top.
Opublikowano 12 listopada 201113 l Pokręć się po innych wyspach i ponownie wróć na pierwszą. To częsty problem, czasem misja zattrigeruje się po ponownym odpaleniu gry, albo kilkukrotnym respie przeciwników.
Opublikowano 12 listopada 201113 l Ja już (dopiero) jestem po ukończeniu gry (dobre zakończenie) i całościowo InFamous 2 to must have dla posiadaczy PS3. Ostatnia konfrontacja z bestią, choć nie jest żadnym wyzwaniem, to robi wrażenie oraz bohaterska śmierć Cole'a. Czas przejść na ciemną stronę mocy i sprawdzić jak przebiega historia grając tym złym. Jak całkowicie przejąć obie wyspy? Wykonałem już chyba wszystkie misje poboczne i nadal mam zaczerwienione obszary na mapie. Edytowane 13 listopada 201113 l przez Square
Opublikowano 12 listopada 201113 l Lepiej ospoileruj posta:] Wykonałem już chyba wszystkie misje poboczne i nadal mam zaczerwienione obszary na mapie. Odpowiedź dwa posty wyżej - trzeba walczyć z respującymi się tam przeciwnikami - jeden z nich powinien w końcu upuścić zdjęcie/nagranie rozpoczynające misje. Edytowane 12 listopada 201113 l przez K@t
Opublikowano 15 listopada 201113 l Kuźwa, zabiłem już tuzin kolesi w pobliżu miejsc gdzie nie opanowałem jeszcze terenu i żaden nie rozpoczyna misji pobocznej. Dziś skończyłem przejście "dobrym" Cole'm. Cóż mogę powiedzieć, gra spełniła moje oczekiwania choć nie miałem takich wypieków jak to było w przypadku starszego brata. Wszystko jak najbardziej na plus, ale jedynka była bardziej wymagająca. Teraz zabiorę się za meyhem i przejdę sobie gierkę jako Niesław(ny). Kuźwa, polska nazwa gry kojarzy mi się wybitnie z postacią z Wojów Mirmiła/Rozprawy z Dajmiechem. Wszędzie widzę jego wielkie wary jak grozi Kajkowi i Kokoszowi - "Pogadam z wami inaczej świniarze" . Gierka bardzo pozytywna. Nic dodać nic ująć.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Wydaje mi się, że polski dubbing wypada nawet lepiej niż oryginalny. Szkoda, że Sucker Punch zmeiniło aktora użyczającemu głosu McGrath'owi. W "jedynce" był on dużo lepszy. Też zacząłem jako nieSławny. Edytowane 15 listopada 201113 l przez NEMESIS US
Opublikowano 16 listopada 201113 l Polonizacja pierwszego infamousa była jedną z gorszych jakie do tej pory SONY zrobiło.
Opublikowano 16 listopada 201113 l Polonizacje w ogóle są z upy. Nie ma w nich nic atrakcyjnego. Jedynie Żebrowski i w jakimś stopniu Linda dali radę. Ja nie męczę się z dubbingiem. Wolę powściekać się na bezsensowną fabułę przy dźwiękach angielskiej ścieżki dźwiękowej. Złym Cole'm gra się znacznie łatwiej. Lecę jak dziki do przodu.
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Autor Festival of Blood wykorzystuje Move, c'nie? A dwojka? Byl jakis update, ktory dodaje obsluge Move?
Opublikowano 29 grudnia 201113 l A ten update Move nie uszkadza gry jak ten 1.01? Ściągać ponownie 15GB średnio mi się chce...
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Polonizacje w ogóle są z upy. Nie ma w nich nic atrakcyjnego. Jedynie Żebrowski i w jakimś stopniu Linda dali radę. Ja nie męczę się z dubbingiem. Wolę powściekać się na bezsensowną fabułę przy dźwiękach angielskiej ścieżki dźwiękowej. Złym Cole'm gra się znacznie łatwiej. Lecę jak dziki do przodu. Również jestem przeciwnikiem pełnych polonizacji ale w przypadku inFamousa 2 polski jest zdecydowanie lepszy. Po pierwsze angielska wersja kompletnie nie pasuje do Cole'a, no i nasz Zek jest zdecydowanie bardziej klimatyczny. W angielskiej nawet głosy przechodniów i "zlacaczy" misji brzmią tak samo kiczowato jak u nas.
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Nice - właśnie dokonałem zakupu Festival of Blood bo za taką kwotę to naprawdę okazja - nigdzie o tym nie wyczytałem ale po zakupie w gratisie dostałem Dynamic Theme
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Ja tez kupiłem, ale jeszce nie grałem. Po sprawdzeniu trailera UGC nakręciłem się troche na kolejne przygody Cole'a. Temat bardzo klimatyczny.