baniol22 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Witam, chcę ściągnąć z Ameryki Wii Sport Pack, oczywiście tam jest inne napięcie i system NTSC i tu się pojawia moje pytanie czy WII ma blokadę regionalną na gry, filmy, płyty muzyczne itp i co trzeba zrobić, żeby podłączyć WII w Polsce, wystarczy kupić przejściówkę do kontaktu za 5zł czy trzeba kupić nowy zasilacz? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Nie ma czegoś takiego jak blokada regionalna na płyty muzyczne, zresztą wii nie odtwarza płyt audio ani dvd (przynajmniej bez modyfikacji). Blokada regionalna na gry jest. Do zasilacza trzeba kupić transformator napięcia. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 A ja myślałem, że Wii podobnież jak PS3 jest region free jeżeli chodzi o gry. Cytuj
Cybercotlet 0 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 To się grubo pomyliłeś Cytuj
Mani 694 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 No musiało mi sie powalić z DSem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi