Mendrek 571 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Tyle że DB to czyste s.ranie z du.py wszystkim co popadnie. Tu nie ma reguł, żadnych wyjaśnień, po prostu są wojownicy i mogą w każdej chwili wyskoczyć z jakimś projectilem wielkości wyspy, a wróg może go odbić niczym plażową piłkę. To jest właśnie DB, czysta moc, zero zbędnego pie.rdolenia Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 W naruto też da się zrobić efektowne walki, sakura + babcia vs sasori np. Odcinek 26. Dialogi nie przeszkadzają w zrobieniu dobrego widowiska, trzeba tylko umieć je wpleść w akcje. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2012 Obejrzałem właśnie pierwszą swoją kinówkę, Dragon Ball Movie 13: Wrath of the Dragon. Czy wszystkie inne też są takie chu,jowe ;/? Zero fabuły, sensu, brak ciekawych ataków, transformacji, nic. Maksymalne odcinanie kuponów i brak nawet jednej ciekawej sceny, nie mówiąc o trzymaniu w napięciu jak to robi anime (manga). Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 (edytowane) Wszystkie są tak chujowe. Jedyna kinówka jaka mi się podobała to ta z Janembą, chyba Movie 12. Jedynie końcowa walka za szybko się kończy.. Edytowane 25 sierpnia 2012 przez Square 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Pierwsze trzy oglądałem na kasetach i były fajne szczególnie Największy pojedynek na świecie.Po za tym z brollym też nie jest zły. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3Aj5fhWna0k teaser nowej kinowki Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Dragon Ball Kai is Set to Continue… but Not in Japan Mere days after Toshio Furukawa (Piccolo)’s cryptic tweets about finishing up a mysterious recording session, Mayumi Tanaka (Kuririn) has let slip via her blog just what exactly it was: a continuation of Dragon Ball Kai… with a hitch. 日本ではオンエアされないけど、海外で続いてるドラゴンボール改 今、天下一武道会、悟天とトランクスが肩車で、 大人の部に混ざる辺りを収録しています。 やはり前より画像が綺麗です。 日本でもオンエアして欲しいなあ~~~と話しました。 真弓より It won’t be aired in Japan, but overseas, Dragon Ball Kai is continuing. Right now, we are recording the part at the Tenka’ichi Budōkai, where Goten and Trunks infiltrate the adults’ division by one standing on the other’s shoulders. The image is definitely clearer than before. We talked about how we want it to air in Japan, too. — Mayumi This is yet another twist in the Kai saga, which saw the show conclude after only the Cell arc, a scandal that resulted in the replacement of nearly the entire score, and a natural disaster that prevented its final episode from being broadcast. And with partial foreign funding of the upcoming Dragon Ball Z movie, there is the tantalizing possibility that overseas rights-holders wanted the Buu arc badly enough to help finance it. In the absence of an official statement from any of the relevant entities, however, we can merely speculate. The only question that remains is, why record the dialogue in Japanese if the show will not be broadcast in Japan? It seems like a great deal of trouble to go to simply to maintain consistency in home releases abroad, so perhaps the show may eventually see daylight in Japan, in one form or another. Only time will tell. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 listopada 2012 Autor Opublikowano 6 listopada 2012 so fucking awesome! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 23 listopada 2012 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=r5MmY81XB_M O_o 11 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 W cholerę długo pewnie musiał siedzieć przy tym (kilka tygodni może nawet)... no i motyw z podkładem dźwiękowym. Przypomina się mi jak w szkolnych ławach z nudów w zeszytach na marginesach bazgrało się takie krótkie (choć prostsze) historyjki. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 (edytowane) Nic tylko pogratulować wytrwałości i talentu bo naprawdę odwalił kawał niezłej roboty. Aż mnie znów na DB wzięło. Edytowane 24 listopada 2012 przez Paliodor Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Dokładnie, aż pożałowałem, że sprzedałem całą kolekcję mangi Bym sobie teraz poczytał Cell Sage Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Dokładnie, aż pożałowałem, że sprzedałem całą kolekcję mangi Bym sobie teraz poczytał Cell Sage Ja właśnie kompletuję mangę, bo niedawno znów się wkręciłem w DB, oglądając serię Kai (ale koniec końców manga > anime IMO) Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Anime przy mandze jest nudne. Ja też zbieram się do zakupu wszystkich tomów, całość (nówki) wychodzi trochę ponad 400 złociszy. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 (edytowane) Ja co prawda mam na półce wszystkie tomiki DB i dość sporą część DBZ ale ciągle brakuje paru tomów, trzeba będzie to kiedyś uzupełnić. A na starość przekazać następnemu pokoleniu DB Edytowane 24 listopada 2012 przez Paliodor 1 Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Vx-E9pzOFPM&list=PLfNBRIb2EF-jti5zYc_CbJArE95IzUdEx&index=1&feature=plcp Lepsze niz ta pedalska pelnometrazowka Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Ja co prawda mam na półce wszystkie tomiki DB i dość sporą część DBZ ale ciągle brakuje paru tomów, trzeba będzie to kiedyś uzupełnić. A na starość przekazać następnemu pokoleniu DB Miałem całą kolekcję i parę miesięcy temu sprzedałem za jakieś 300 zł. Teraz trochę żal bo co jakiś czas sobie czytywałem sagę Cella Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Cell Saga jest spoko ale dla mnie nr.1 zawsze będzie ta z Freezer'em. Moment pierwszej transformacji Goku do SSJ jest po dzisiaj epicki Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) To jakiś dowc.ip z tym kotem? Nie strasz ludzi Edytowane 5 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Niby nie. Kinówka, z premierą końca marca 2k13. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Oby to był zwykły trolling :ph34r: Choć z drugiej strony większość kinówek z tego co słyszałem nie jest najwyższych lotów, wiec koto-nietopierz faraon nie powinien dziwić Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Sporo kinówek jest dobrych, nie odbiegają zbytnio od tego do czego przyzwyczaiło anime. O faraonie byłaby bez wątpienia najgłupsza. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) I tak pewnie lepsze to będzie niż aktorskie DB Edytowane 6 grudnia 2012 przez Paliodor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi