Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Od aktorskiego DB lepsza jest nawet ta prosta animacja na kartkach, którą ktoś tu wcześniej wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) W sumie też racja. Ale to było wiadomo od początku, że te "coś" będzie porażką. Obok G-Saviour jest to najlepszy przykład dlaczego burgery nie powinny robić aktorskich adaptacji anime/mang. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jakby ktoś tesknil za DB w tv to na AXN Spin jest emitowany Kai oraz GT w oryginalnej wersji językowej (szkoda, że z lektorem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jakby ktoś tęsknił za DB to ja polecam pościągać odświeżone odcinki z Grupy-Mirai w oryginanej wersji dzwiękowej (na szczęście z napisami) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 W nowej kinówce zamiast motyw z faraonem-kotem (królikiem?) wolałbym turniej Budokai Tenkaichi. Turnieje w anime były świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja co prawda mam na półce wszystkie tomiki DB i dość sporą część DBZ ale ciągle brakuje paru tomów, trzeba będzie to kiedyś uzupełnić. A na starość przekazać następnemu pokoleniu DB Miałem całą kolekcję i parę miesięcy temu sprzedałem za jakieś 300 zł. Teraz trochę żal bo co jakiś czas sobie czytywałem sagę Cella Ja z okazji swiat chyba kupie cala mange. 370 od jpf na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja tez sobie chyba zrobie taki prezent, bo znow mam mega ochote na DB, a mangi jeszcze nigdy w zyciu nie czytalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni. Nie rozumiem, a czemu tak? I skad o tym wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni. Nie rozumiem, a czemu tak? I skad o tym wiesz? Nie ważne skąd wiem. Możesz mi wierzyć na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Pamiętaj tylko, że większość pewnie będziesz miał z dodruków na cyfrówce, a nie z drukarni. Nie rozumiem, a czemu tak? I skad o tym wiesz? Nie ważne skąd wiem. Możesz mi wierzyć na słowo. Nie wiem czemu, ale ja wierzę - tym bardziej się cieszę, że udało mi się skompletować oryginalne wydanie w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Niestety kot faraon to nie ściema... telewizyjny trailer poniżej http://www.saiyanisland.com/2012/12/dragon-ball-z-battle-of-gods-trailer/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Troche bieda. Nawet animacja momentami jakaś taka... tania Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No szału ni ma. Mam tylko nadzieję, że poszli za przykładem KAI'a i OST bedzie na przyzwoitym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ta, pójdą za przykładem kaia i znowu ukradną motywy muzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Grunt, że przyjemnie się ogląda/słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Ja wole oryginalne ost. Nostalgia i te sprawy. No i ten kawałek przy przemianie gohana: http://www.youtube.com/watch?v=mL0bvfxVfBk jak ze 3 lata temu puściłem tę scenę po raz pierwszy od czasów rtl7 to sie zalałem łzami z epickości i nostalgii. taka moc (pipi)a, a nie jakieś kai Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W tej kinówce jest Gohan SSY? O niedobrze... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jak soundtrack to tylko i wyłącznie z wersji japońskiej, całe szczęście w "naszej" (czyli francuskiej) wersji na RTL7/TVN7 właśnie takowy się znajdował. Swoją drogą, też muszę sobie odświeżyć to anime, parę lat temu zacząłem oglądać DBZ i się zatrzymałem na wylocie na Namek, potem jakoś zajawka upadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ta kinówka jak zwykle zapowiada się ch,ujowo. Każdy powalczy 10 sekund, a na końcu i tak SSJ3 Goku rozpier,doli tego kota jakimś ogromnym Kamehameha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kamehameha musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 I jak, kupil ktos ta kolekcje mangi od JPF z allegro? Jak jest z jakoscia papieru i druku? Bo gdyby nie posty w tym temacie, ze moze byc cos nie tak to juz prawdopodobnie bym sobie to zamowil. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 '- tomy 1-5, 14, 39-42 to dodruki cyfrowe robione u nas w wydawnictwie - pozostałe to pierwotny nakład z drukarni dodruki niczym się nie różnią poza tym, że drukowane są na maszynach cyfrowych a nie offsetowych.' Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Czyli nie ma tragedii, chyba sprawię sobie prezent na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi