qvstra 3 210 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 no i doszedlem do najnowszego odcinka, cos czuje ze cell moze byc lepszy od freezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wielki wezyr Nappa mnie rozwalił.Mogłoby być go więcej w postaci ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 tylko te miesiące oczekiwania na kolejne dziesięć minut . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Nie wiem czy było,kozak figurka: Edytowane 24 Września 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 ogladam teraz kai majin buu saga i o jezu jak zepsuli soundtrack, to az czasami nie dowierzam. Co sie stalo, ze zrezygnowali z tych kozackich utworow, ktore byly w kai przed ta przerwa w nadawaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 były one plagiatem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 nowy odcinek abridged już jest ! http://teamfourstar.com/video/tfs-abridged-parody-episode-44/ już od pierwszy minut konkretna beka z komórczaka . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No, przynajmniej TFS ratują ten tydzień, bo jeśli chodzi o Kai to chyba najnudniejszy odcinek całej sagi mamy teraz. A soundtrack jest ok, nie wiem o co Ci chodzi Qvstra. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 mi sie nie podoba, ten z wczesniejszego kai byl moim zdaniem o wiele lepszy. robil super klimat, a to co jest teraz mi srednio pasuje do db ;/ nie mowie ze wszystko, bo 2-3 tracki sa spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tamten był lepszy bo kradziony A i tak jest fajnie. Spodziewałem się kupy, a dostaliśmy dźwięki jakby żywcem wyciągnięte z automatów z bijatykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Za gimbusa jaralem sie zetką, za to dragon ball mnie nudzil i wolalem saint seiya na rtl7. Z wiekiem docenilem ten zwariowany przygodowy klimat, za to do Z juz mi sie nie chce wracac i kojarzy mi sie tylko z obijaniem mordy. Ktos tak ma czy to tylko ja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Też tak mam.Od Z to nawet GT mi się teraz bardziej podoba właśnie przez powrót klimatu przygody w pierwszej połowie.Z to tylko Abridged teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja tam kocham DBZ nad życie. Tylko (pipi) jakie nudy teraz są >_<. Ja rozumiem budowanie napięcia i beznadzieji, ale ze skondensowanego Kai jakim ta seria była na poczatku zrobiło się po prostu DBZ HD . I te edningi. To już trzeci, na dodatek przepięknie spojleruje postać Gotenksa. Zdaję sobie sprawę, że mało kto jeszcze DBZ nie widział, ale no kurde, nie robi się takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To co powiesz o intrze? Które w skrócie pokazuje całą historię do końca DBZ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na to już narzekałem wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Te specjalne odcinki z Abridged mocno poprawiają mi dzień. Frieza arc w pigule niszczy. Jeśli bym miał określić najlepsze pomysły to Piccolo po zabsorbowaniu Nail'a i Kami'ego (dysputy w głowie są świetne, a tekst o stole bilardowym goty), Kuririn i Vegeta za całokształt. Square nie wiem czy oglądasz ale jak nie to obczaj sobie odcinek z powrotu Coolera: http://teamfourstar.com/video/tfs-movie-cooler-2-return-coolers-revenge-reckoning/#video-container Nie będę ci spoilerował ale jedna postać zrzuciła mnie z krzesła Edytowane 10 Października 2014 przez Farmer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jeśli to ta postać o której myślę, to KaiserNeko (Jeden z autorów DBZ Abridged) powiedział, że to nie ten aktor, tylko ktoś bardzo podobny. A najnowszy odcinek był genialny,Byłem pewien, że nic nie przebije Frizera i Guru, miło się rozczarować. Cell wpadający do rozgłośni radiowej był genialny. Niezły jest też DB New Age, fan manga stworzona przez Malika z Deviantart http://malikstudios.deviantart.com/gallery/9801062/Dragon-Ball-New-Age-doujinshi Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Piccolo po zabsorbowaniu Nail'a i Kami'ego duch nappy chyba jednak lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) "Are we there yet?" xD Nappa kozak (jego piosenka też) ale lepsze są wewnętrzne dialogi nameczan. EDIT: Chociaż nie, cofam to. Nappa rozpieprza system: http://www.youtube.com/watch?v=Myz1Gn-sjUc Edytowane 10 Października 2014 przez Farmer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Square nie wiem czy oglądasz ale jak nie to obczaj sobie odcinek z powrotu Coolera: http://teamfourstar.com/video/tfs-movie-cooler-2-return-coolers-revenge-reckoning/#video-container Nie będę ci spoilerował ale jedna postać zrzuciła mnie z krzesła Hahahah za(pipi)iste, nie spodziewałem się Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Za tydzień SSJ3, aw yiss. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Ale szybko ogarnęli napisy do tegotygodniowego odcinka. No to mamy SSJ3. Odcinek dobry jak sam Pan Jezus, ale angielska wersja transformacji z funimation jednak rządzi i dzieli. https://www.youtube.com/watch?v=bH_CcJ-uBWI \m/ Edytowane 21 Października 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tylko japońskanawet jesli goku ma chvjowy głos, to jednak ten ryk jest nie do zastapienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ALE CIARY Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi