Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktos kiedys tutaj wklejal te karty z chio, tez je zbieralem maniakalnie ale pewnego dnia na straganie na plazy koles sprzedawal karty "DragonBall z collectible card games" Roznica w wykonaniu to niebo a ziemia, wydalem na nie majatek. Swego czasu byla chyba tez gra na gameboy advance. Cale lato napierdalalismy w nia z kumplem. Swietna zabawa i dla kolekcjonerow jak znalazl.

Kilka fotek:

2lxcbcj.jpg

t83go9.jpg

rh8pwx.jpg

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak na fanowski projekt to niektóre efekty nawet całkiem, całkiem... Szkoda, że taka tematyka i kombinacje z efektami specjalnymi wymusza na operatorze kamery zdecydowanie zbyt mocne zbliżenia. Muzyka też raczej typu filmy katastroficzne na tv puls. O aktorstwie nie wspomnę. Ale to wersja fanowska (okrojona z kasy zapewne) więc można wybaczyć drobne błędy. 

Ja już kiedyś wspominałem, że jeśli Dragon Ball na srebnym ekranie to tylko Tenkaichi Budokai.

Opublikowano

po co mieliby robić kai gt, skoro gt nie jest oparte na mandze, przez co nie było tak rozciągnięte jak zetka.

tam nie ma co ucinać, bo od początku nie było czego przeciągać

Opublikowano

Takie anime polegające na walce nie nadają się do przeniesienia na film/serial z prawdziwymi aktorami. Czułem się mega zażenowany oglądając to powyższe.

Walki w Man of Steel miały w sobie coś z DB, ja bym się nie pogniewał na taki twór.

• Plusik 1
Opublikowano

Ten lektor w GT  :frog:

Zassałem też GT z angielskim dubbingiem no ale napisy nie pasują. Jest gdzieś online do obejrzenia to z napisami?

Jak byłem dzieciakiem to to mi nie przeszkadzało ale teraz to ja tego słuchać nie mogę xD

Najchętniej to bym to obejrzał z japońskim dubbingiem i napisami, ehhhh...

Nie wiem czemu mam nagle taką chcice na GT, chyba przez Xenoverse.

Opublikowano

Takie anime polegające na walce nie nadają się do przeniesienia na film/serial z prawdziwymi aktorami. Czułem się mega zażenowany oglądając to powyższe.

Walki w Man of Steel miały w sobie coś z DB, ja bym się nie pogniewał na taki twór.

Budżet musiałby być ogromny. No i zapomnieć muszą o pierdach z ręki. Widz musi poczuć, że Kamehame-ha to mocarna kula energii, a nie dymek z dupy

samme-mejias-dragonball-evolution-3.gif? :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz: