Opublikowano 26 grudnia 201410 l nowe abridged: http://teamfourstar.com/video/dragonball-z-abridged-episode-46-percussive-maintenance/ no gohan, we have to wait for vegeta and trunks to come out of hypertonic lion tamer xD
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Ktos kiedys tutaj wklejal te karty z chio, tez je zbieralem maniakalnie ale pewnego dnia na straganie na plazy koles sprzedawal karty "DragonBall z collectible card games" Roznica w wykonaniu to niebo a ziemia, wydalem na nie majatek. Swego czasu byla chyba tez gra na gameboy advance. Cale lato napierdalalismy w nia z kumplem. Swietna zabawa i dla kolekcjonerow jak znalazl. Kilka fotek:
Opublikowano 25 lutego 201510 l Nikt jeszcze nie wrzucił? Co panowie o tym sądzicie? Ja tam jestem na tak.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Jak na fanowski projekt to niektóre efekty nawet całkiem, całkiem... Szkoda, że taka tematyka i kombinacje z efektami specjalnymi wymusza na operatorze kamery zdecydowanie zbyt mocne zbliżenia. Muzyka też raczej typu filmy katastroficzne na tv puls. O aktorstwie nie wspomnę. Ale to wersja fanowska (okrojona z kasy zapewne) więc można wybaczyć drobne błędy. Ja już kiedyś wspominałem, że jeśli Dragon Ball na srebnym ekranie to tylko Tenkaichi Budokai.
Opublikowano 26 lutego 201510 l fajowe, ale wydaje mi sie narealizacje takiego odcinka pochlonieto ogromna ilosc kasy i czasu
Opublikowano 1 marca 201510 l Co do czasu to pewnie sporo się napracowali, ale budżet to podobno ok. 7 000$.
Opublikowano 1 marca 201510 l Takie anime polegające na walce nie nadają się do przeniesienia na film/serial z prawdziwymi aktorami. Czułem się mega zażenowany oglądając to powyższe.
Opublikowano 1 marca 201510 l DB jedynie w formie animowanej,wszelkie aktorskie próby oddania choć w części z.a(pipi)istości tej chińskiej bajki kończą się potem zażenowaniem co to się ogląda.
Opublikowano 1 marca 201510 l Wiadomo coś czy będzie Dragon Ball Kai z serii GT? Bo mam coś chcicę obejrzeć i nie wiem czy mam oglądać teraz w słabej jakości czy jednak czekać.
Opublikowano 1 marca 201510 l Nie zapowiada się na to. GT i tak jest, krótkie, więc nie wiem co tam by było do obcinania. Jeszcze nie daj boże by opening zmienili
Opublikowano 1 marca 201510 l po co mieliby robić kai gt, skoro gt nie jest oparte na mandze, przez co nie było tak rozciągnięte jak zetka.tam nie ma co ucinać, bo od początku nie było czego przeciągać
Opublikowano 1 marca 201510 l Takie anime polegające na walce nie nadają się do przeniesienia na film/serial z prawdziwymi aktorami. Czułem się mega zażenowany oglądając to powyższe. Walki w Man of Steel miały w sobie coś z DB, ja bym się nie pogniewał na taki twór.
Opublikowano 2 marca 201510 l Ten lektor w GT Zassałem też GT z angielskim dubbingiem no ale napisy nie pasują. Jest gdzieś online do obejrzenia to z napisami? Jak byłem dzieciakiem to to mi nie przeszkadzało ale teraz to ja tego słuchać nie mogę xD Najchętniej to bym to obejrzał z japońskim dubbingiem i napisami, ehhhh... Nie wiem czemu mam nagle taką chcice na GT, chyba przez Xenoverse.
Opublikowano 2 marca 201510 l klikasz subbed i masz jap głosy z ang napisami http://www.animegg.net/series/dragonball-gt
Opublikowano 2 marca 201510 l Takie anime polegające na walce nie nadają się do przeniesienia na film/serial z prawdziwymi aktorami. Czułem się mega zażenowany oglądając to powyższe. Walki w Man of Steel miały w sobie coś z DB, ja bym się nie pogniewał na taki twór. Budżet musiałby być ogromny. No i zapomnieć muszą o pierdach z ręki. Widz musi poczuć, że Kamehame-ha to mocarna kula energii, a nie dymek z dupy :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: