wojnar 1 892 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Efekty bardzo spoko ale ta transformacja... Freezer SSJ. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Też przez chwile myślałem, że to żart Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Ja czuje Vegete SSGod. Potwierdzaja sie plotki które kiedyś czytałem,następne będzie spotkanie z bogami z innych wszechswiatów. Bardzo mnie martwi że troche sie takim WAOKiem jaram...ehh w końcu to DB. Edytowane 3 marca 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Więc trzeba się spodziewać poziomu poprzedniego filmu albo jeszcze gorzej Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Gorzej chyba nie bedzie, chociaz stara ekipa cos powalczy. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 jaką (pipi)a trzeba mieć płytką wyobraźnie żeby zamiast nowej przemiany walnąć zmianę koloru xd to samo było z godem Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Goku z czerwonymi/różowymi włosami to ja im nigdy niewybacze cios w jajka. Liczyłem na coś mega a tu tylko inny kolor włosów z Frezkiem to samo odcinanie kuponówi tyle. Stawiam dziabąga ze w tym filmie będzie Vegeta God z pedalskim rózowym fryzem XD Edytowane 3 marca 2015 przez kudlaty88 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 marca 2015 Autor Opublikowano 3 marca 2015 No niestety, nie spodziewam się za wiele po tym filmie. Przez chwilę byłem eksajted, ale przeszło zupełnie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 To tylko pokazuje lenistwo i wymyślanie na szybko filmów. Wszystko dla hajsu bo fani i tak obejrzą. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Te filmy to niestety nic innego jak wyciskarka pieniedzy od wiernych fanow ktorzy sie wychowywali z ta seria i tak czy siak zaplaca, bo zawsze to cos nowego ukochanej serii, taka mentalnosc w stylu: "lepsze to niz nic". Troche szkoda bo dalej uwazam ze marka DB wciaz ma potencjal na cos lepszego. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Wystarczy ze by zgapili pomysł od multiverse. Jest turniej równoległych wszechswiatow ten krolik ich szkoli bo będą tam niezłe kozaki i jazda. 4 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Plotek od zayebania powstało odnośnie fabuły nowego filmu. Nie wrzucam w spoiler bo to tylko gdybania. Najlepsza wersja imo Królik ginie Złoty Frezer zostaje bogiem zniszczenia Goku i Vegeta mimo poziomu God dostaja wpiernicz i szukaja pomocy w innych wszechświatach. Początek nowej sagi w jap tv w listopadzie albo 2 kolejne filmy z Frezkiem w tle. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Ale skąd się ten Freeza wziął? Przecież został zabity przez Trunksa. Ktoś go ożywił przez smocze kule? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Maybe I should call myself... Golden Frieza Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 mam propozycje na nazwe ataku specjalnego: "złoty deszcz". Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Plotek od zayebania powstało odnośnie fabuły nowego filmu. Nie wrzucam w spoiler bo to tylko gdybania. Najlepsza wersja imo Królik ginie Złoty Frezer zostaje bogiem zniszczenia Goku i Vegeta mimo poziomu God dostaja wpiernicz i szukaja pomocy w innych wszechświatach. Początek nowej sagi w jap tv w listopadzie albo 2 kolejne filmy z Frezkiem w tle. ??? Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 mam propozycje na nazwe ataku specjalnego: "złoty deszcz". Miał death ball to niech teraz dostanie golden balls Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 najpierw złoty deszczyk, a potem poprawka złotymi kulami na mordę. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Jaki żal. To tak samo jak i poprzednia część będzie zasługiwało co najwyżej na ściągnięcie z zatoki i skipowanie fillerowej gadki Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Jaki żal. To tak samo jak i poprzednia część będzie zasługiwało co najwyżej na ściągnięcie z zatoki i skipowanie fillerowej gadki Nawet jakby była dobra to też byśmy ciągnęli z zatoki,bo w tym kraju innej opcji nie ma xd Cytuj
COOLek 58 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Z tych nowych filmow wychodzi jasny obraz tego, co mozna bylo juz przypuszczac od dluzszego czasu - Toriyama nienawidzi wszystkiego, co nastapilo po sadze Freezy i nie spodziewalbym sie kontynuowania zadnych, z tamtych watkow. Tak dlugo, jak Toriyama firmuje filmy swoim nazwiskiem, to beda silne nawiazania do oryginalnej serii Dragon Balla, jak Goku byl jeszcze dzieckiem, eksploatacja ulubionych postaci Akiry (ziemscy wojownicy ala Kuririn, Tenshin Han, Yamcha), totalna marginalizacja transformacji i osiagniec z sagi Buu i "nowy wrogowie" bedacy slodkimi ufoludkami. Juz widac po designie postaci, ze Goten i maly Trunks to beda wspomnieni najwyzej z imienia, zero Fuzji, Vegeta znowu zalozyl swoj oryginalny pancerzyk i powrocil do (pipi)atego designu, a Gohan to juz w ogole tragedia i lzy w oczach. Jak ktos sie spodziewa, ze Vegeta osiagnie poziom SSJ 3, zobaczymy Gotenksa albo Gogete, to niech otworzy oczy. Najsmutniejsze, jako ze Vegete za czasow mlodosci lubilem najbardziej, ze zrobili z tej postaci tzw "comic relief", zamiast dumy i budowanej treningiem mocy, ksiaze Saiyan pozlosci sie, polata, pogada smiesznym glosem, dostanie ze dwa razy w pizde pewnie nawet nie zmieniajac sie w SSJ i tyle. http://www.saiyanisland.com/2015/02/dragon-ball-z-revival-of-f-character-art-and-profiles/ Design bohaterow xD Edytowane 9 marca 2015 przez COOLek 2 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Coś nie pasuje design Pilafa i spółki z linku .Powinni być dużo starsi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi