Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Podobno nowa forma Goku ma się nazywać... Super Sayian God Super Sayian

W skrócie Goku SSJGSSJ

XD

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 566,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

W skrócie Goku SSJGSSJ

XD

To brzmi jak z abridged

Opublikowano

W skrócie Goku SSJGSSJ

XD

A nie Super Sayian above Sayian God :P

Opublikowano

dlaczego mam przeczucie, że to będzie takie gów,no, że szkoda gadać?

Po żóltym Friezie to już nie przeczucie, a fakt 

Opublikowano

2018 i USSJGGUSSSJGSSJUGUGUGUGUGUSSJ45 w wersji z futerkiem pod fredem i wlosami khaki

Opublikowano

Zrobiliby Ssj 5 i byłoby dobrze ale nie.. muszą kombinować. Ewentualnie niech zrobią GT niekanonicznym i od nowa Ssj 4

Opublikowano

Gt nie jest kanoniczne, ssj4 nawet Toriyama nie wymyslil tylko jakis random

Opublikowano

Zrobiliby Ssj 5 i byłoby dobrze ale nie.. muszą kombinować. Ewentualnie niech zrobią GT niekanonicznym i od nowa Ssj 4

Od niebieskiego bogosajana Goku milion razy bardziej wolałbym to

qHpAIDA.jpg

No ale GT nie kanoniczne i nic z tego nie będzie,ale jakos bardziej mi pasowały ssj4 z ogonami przynajmniej jakoś sie to trzymało sayiańskiej rasy a nie odyebane z pupy egipskie koty i Frezery z żółtaczką.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Sam sposob osiagniecia ssj4 spoko, małpa itd, ale wyglad to juz dla mnie byla kpina.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Wiem że Ssj 4 to nie Toriyamy ale co z tego skoro nie chce pójść dalej i zrobić jakąś genialną ewolucję ponad poziom Ssj 3 tak jakby go to GT blokowało

Opublikowano

mi tez sie ssj4 podoba ale imo nie pasuje do tego co było wczesniej.

Opublikowano

ktos ma namiar na cala paczke z odcinkami 99-133 w 720p/1080p ? cos ciezko znalezc, wszystko co jest to paczki 1-98

Opublikowano

zadnych pl napisow, i najlepiej audio JAP

na tej stronie jest tylko jakis shit 125MB/odcinek lol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto poratuje angielskimi napisami do drugiego sezonu ? Majin saga, odcinki 99-123.

Opublikowano

a dobra, sciagnalem jakas inna paczke z majin saga, sciagam na nowo od baaro

Edytowane przez M.Bizon24

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dragon Ball Gets 1st New TV Anime in 18 Years in July

Dragon Ball Super, a brand new television anime inspired by Akira Toriyama's Dragon Ball manga, will premiere on Fuji TV and other channels in July on Sundays at 9:00 a.m. This will be the first new Dragon Ball television series since Dragon Ball GT, which aired from 1996 to 1997.

The story of the anime is set a few years after the defeat of Majin Buu, when the Earth has become peaceful once again. The voice of Goku, Gohan, and Goten, Masako Nozawa commented on the new anime, saying, “We've always used the word 'chō' (Super) with Dragon Ball in commercials, games and the like, but the fact that the series titled Dragon Ball Super is beginning is the best thing ever.”

Fuji TV producer Osamu Nozaki commented on the new series as well, saying, “As I read the plot [of the series] I've already received from Akira Toriyama, my dreams for this begin to expand. An enemy even stronger than Buu or Freeza may appear...”

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-04-28/dragon-ball-gets-1st-new-tv-anime-in-18-years-in-july/.87608