Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Bo Vegeta by znowu się rozpłakał nad swoim losem. Typowy kurdupel z wielkim ego.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 566,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

no generalnie dobrze by było zobaczyc kogos nowego z ssj3. raczej nie bedzie to vegeta, bo zapewne nowa saga bedzie kontunuowala trend z ostatnich dwoch kinowek  czyli levele beyond god dla goku i vegety itd. i podejzewam ze pojda ostro fabularnie w to, bo po battle of the gods, odkryly nam sie nowe horyzonty zwiazane z roznymi wszechswiatami, bogami, ktorzy je kontroluja no i oczywiscie kazdy z tych wszechswiatow ma swojego bad assa. pewnie bedzie cos w stylu, ze jakis zly mega bog wszystkich wszechswiatow, albo inny ubervillain z ktoregos z nich, bedzie chcial je wszystkie zniszczyc, a berus i whis nie bedą mogli partycypowac i oto nasza druzyna z znowu bedzie miala pelne rece roboty. w kazdym razie, ma byc fuzja goku i vegety i hoy. ma sie okazac, ze jako ze posiadli oni juz boskie ki, nie moga uzyc tanca i wroci potara i vegito, moja ulubiona postac z calego db :)

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Toriyama jest konsekwentny i będzie robił z Vegety postać tragiczną - księcia z wielkim ego, w cieniu jakiegoś peasanta który jest najlepszy. W GT chciano ich zrównać, dając obu SSJ4, no ale już w nowej kinówce Vegecie znowu wskazano miejse w szeregu. W zasadzie widać że był pogodzony z tym, że Goku to debeściak, to powiedział już pod koniec Buu sagi. Chociaż w niektórych starszych kinówkach dotrzymywał Goku kroku i walczyli razem.

Cóż, kto wie, może Toriyama ugnie się przed fanami, i zrobi z Vegety równorzędnego wojownika z Goku ;)

Opublikowano

Vegeta rozj,ebal Goku przy pierwszym spotkaniu przecież. Na tym samym poziomie są porównywalni przecież.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ciekaw jestem, czy to będzie sezonówka na 25 odcinków, czy tasiemiec. Wiadomo coś?

Opublikowano

uwaga spoilery dotyczące postaci z db i dbz

ciekawe czy znowu rekordy zgonów pobije Chaoz z Krillinem xddd

no i racja z tym podziałem postaci goku>vegeta> gotrunks ssj3> długo nic> piccolo> reszta
no teoretycznie to chyba buu tak do końca nie został pokonany i to on jest najwiekszym badassem xd

Opublikowano

Patrzec, doyebany yamucha wszystkich napyerdala :potter:

Opublikowano

Zdecydowanie najtragiczniejsza postać DB. Miał dziewczynę z bogatej rodziny, która go zostawiła, a potem wybrała typa chcącego zniszczyć Ziemię. Żyje samotnie z kotem spłacając raty za latający samochód, który mu wysadzili. Najsłabszy z ekipy nie licząc małego chłopczyka trzymającego się z trójokim, który mimo wszystko i tak wykazywał się większą odwagą. Jedynie przez litość pozwolono mu być w szeregach Wojowników Z. Gdyby nie scena zgonu i kultowa pośmiertna poza, nikt by nawet o nim nie pamiętał.

tumblr_nlsy77lbm81td6zwdo1_500.jpg

Opublikowano

Goku, Vegeta, Gohan, Gotenks oraz być może Uub to pierwsza liga. Jeżeli zrobią 1 vs reszta wszechświata to będzie słabo, ale i tak będę pewnie oglądał.

Opublikowano

Zdecydowanie najtragiczniejsza postać DB. Miał dziewczynę z bogatej rodziny, która go zostawiła, a potem wybrała typa chcącego zniszczyć Ziemię. Żyje samotnie z kotem spłacając raty za latający samochód, który mu wysadzili. Najsłabszy z ekipy nie licząc małego chłopczyka trzymającego się z trójokim, który mimo wszystko i tak wykazywał się większą odwagą. Jedynie przez litość pozwolono mu być w szeregach Wojowników Z. Gdyby nie scena zgonu i kultowa pośmiertna poza, nikt by nawet o nim nie pamiętał.

jako jedyny z wojowników z nie nauczył się latać [*] ten sam poziom co herkules i genialny żółw

Opublikowano

Genialny żółw jakby chciał to by latał, miał po prostu wywalone na takie młodzieżowe bajery.

Opublikowano

Miałem wam wrzucić link do Fukatsu no F w dobrej jakosci ale niestety już zdjęty  :sorry:

Powiem wam ze jest dobrze,Vegeta SSJGSSJ daje rade,Frezer też,zadyma jest niezła film duzo lepszy od Battle of Gods a seria TV zapowiada sie świetnie i pięknie zakończy DB ale o tym pewnie  juz niedługo będzie duze oficjalne info.

Opublikowano

Pionki cos walcza? Bo Frieza wzial sporo minionow ze soba z tego co widzialem w trailerze.

ale Krillin jak go pieknie pomscil odpalajac scatter kamehameha

Opublikowano

Jak znajdziesz coś to linkuj. Btw. Vegeta mi Sonic'a w formie SSJGSSJ przypomina.

Opublikowano

Moze z 5-6 minut reszta czasu zachwyty jak Goku i Vegeta klepią Frezka,w każdym razie robią wiecej niz w poprzednim filmie :P

Opublikowano

Zawsze cos, dawno nie widzialem Krillina w akcji, a to moja ulubiona postac. Jego tez fajna dupa zostawila, ale potem wyrwal C18, wiec skonczyl lepiej niz Yamcha. 

Opublikowano

Kto zostawił Kuririna? Jakiś filler w anime?

Opublikowano

Coś mi tam świta, ale nie na tyle, żeby pamiętać.

Yamcha był silny jedynie w pierwszym tomie mangi, potem to już wszyscy się od niego oddalili.

Opublikowano

Nie mial chyba zadnej godnej zapamietania akcji. W saiyan sadze padl pierwszy. Kurdupel sie chociaz wysadzil, Tien mial dobra akcje jak Cella powstrzymywal, Krillin pare razy tez cos zdzialal. 

Opublikowano

hahaha noo była taka akcja krillin wygrał w totka i śmiigał sportową furą w białym garniaku z tą du.pą u boku. w abridged dobrą bekę z tego kręcili.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Te fillery w DB jakos mnie nie meczyly, spoko tez bylo jak Songo i Szatan Serduszko robili prawko hehe

Opublikowano

mnie też zawsze bawiło jak największe koksy w galaktyce spieprzały przed swoimi kobitami z podkulonymi ogonami, denerwował mnie tylko wątek Gohana jako superbohatera w szkole i videl.