Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

ten rar to fake z linkiem to jakichs ankiet, ktore nie dzialaja

juz dawno by ktos zrobil reupload rozpakowanego filmu

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 567,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Jak wycieknie to pierwsze co to będzie na torrentach. Zatoke i kickass co jakiś czas odświeżam ale nic nowego.

Opublikowano

Ogladam teraz kai buu sage i to co robi i mowi vegeta jest po prostu mistrzostwem

juz zapomnialem jak dobre to bylo

Opublikowano

Film dopiero chyba dwa tygodnie temu wszedł do japońskich kin. Nie ma na razie daty premiery na BD, a z tamtego kraju cam-ripa nie będzie.

Opublikowano

Średnio to trzeba nawet do 6 miesięcy czekać na wersję dvd/blu-ray. Wtedy też można spodziewać się kopii od użytkownika YIFY.

Opublikowano

Dzięki raven, znaleziona w komentarzach na DBM. Teraz jeszcze jakiś avek do kompletu by się przydał (może Wielki Karin, żeby nie zmieniać tematyki za bardzo :D).

Opublikowano

Kurde, nie pamiętam tej sceny O_o. Zawsze mi się wydawało że Goku nauczył się Kamehameha po tym jak Roshi rozwalił tą górę, potem Goku chciał spróbować i rozwalił im samochód :D

Opublikowano

Bo tak było. To tutaj to chyba jakąś kinówka jest patrząc na styl rysowania postaci i pewniakiem wyszło to juz po serii GT.

Opublikowano
  W dniu 3.05.2015 o 07:34, Jakim napisał(a):

Bo tak było. To tutaj to chyba jakąś kinówka jest patrząc na styl rysowania postaci i pewniakiem wyszło to juz po serii GT.

Z tego co mi wiadomo to tak właśnie jest, chodziło mi po prostu o czasy "DB", bo fakt faktem scena miażdży ;)

https://www.youtube.com/watch?v=FUwKEWPR32g

@Wojnar to ta scenka.

Opublikowano

Dobra, znalazłem. Tamta scenka jest z kinówki Dragon Ball: The Path to Power.

Opublikowano

hmm więc będzie nowy film po Walce Bogów? Super ! A po tym filmie wznowienie Sagi Z ?? To już normalnie nokautujące combo :D 

Opublikowano

btw. to chyba jedyny temat na forum, w ktorym mozna walic spoilerami na lewo i prawo bez obawy o warna :D

Opublikowano

Coś takiego jak spoilery z DB nie istnieje ;)

Opublikowano

Chyba, że sie dzieciństwa nie miało albo... no nie wiem. Chyba tylko to zostaje.

Opublikowano

Mnie tylko troche martwi, że bedą puszczali jeden odcinek co niedziele, czyli albo krotka seria albo dlugo beda puszczać.

Opublikowano

Nowe anime zawsze jest puszczane raz w tygodniu. Wiadomka że na RTL7 było puszczane codziennie, nawet po dwa odcinki, ale to zupełnie co innego, bo wtedy DB był już skończony.

Opublikowano

To prawda, ale taki DBZ mial 291 odcinkow, czyli prawie 6 lat...? No ciekawe jak to bedzie.