Plamek 273 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Dobrze się to oglądało ) Czekam na więcej.. dużo więcej. Nie marzyłem nawet o tym, że doczekam kolejnej serii Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Akira sam nie wie ile mu epów wyjdzie,ale liczyłbym na okolice 150-200. A za 2-4 lata wielki turniej międzywszechswiatowy z Goku osiagającym super ssjgssjfullhdgod 4. heheszki Ps a jak pisałem ze będzie kolejna kinówka i nowa seria w TV to mi nikt nie uwierzył <inajderprorok mode on> Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Dobry odcinek, fajnie zobaczyć co tam słychać u ekipy, kolejny odcinek bedzie z rodziną Vegety. Mam nadzieje że pokaza co tam się ze wszystkimi dzieje, zanim zacznie się jakaś konkretna akcja. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Można gdzieś to oglądać z napisami on-line? Jak nie to daj ktoś linka.Share the love. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 http://www.animezone.pl/odcinki-online/dragon-ball-super/1 4 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Łezka sie pojawiła. Tyle lat czekania na nowego DB i wreszcie jest... Szkoda że na animezone za uja mi sie nieodtworzy, YT też ma jest ale bez napisów. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) http://dragon-ball.pl/anime/DB01_eng.htmlmasz tu pl - moze pójdzie http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/85961/dragon-ball-super_odcinek-1/ jak Ci nie pójdzie to ściągne i wrzuce Ci na jakiś serwis z pl napisami. Tylko daj znać Edytowane 5 lipca 2015 przez Plamek 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Bardzo spoko odcinek, a moment w którym przypominają końcówkę sagi Majin Buu... Edytowane 5 lipca 2015 przez XM. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) bardzo fajny ten pierwszy odcinek. dobrze, że nie ma od razu jakiejś mega rzeźni bo ja w sumie lubię te wątki przygodowo-familijne w db i mogę nawet całe odcinki o rozrabiających trunksie i gotenie oglądać. bardzo pasuje mi też to, że wydarzenia z filmów kinowych zostaną rozłożone na części a może i nawet rozbudowane bo nie zdążyłem ich nadrobić. po zmasowanym ataku armii zmartwychwstałego friezy marzy mi się jakiś międzygalaktyczny/wymiarowy turniej na modłę tenkachi bodukai gdzie wszystkim w jakiś sposób ograniczyli by moce. reprezentacja ziemi kontra kozaki z całego wszechświata, taki powrót do korzeni . Edytowane 6 lipca 2015 przez tk___tk 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 A ja oczekuję niszczenia galaktyk, w końcu nazwa Super do czegoś zobowiązuje. Pierwszy odcinek dobry, taki przypominający bohaterów i robiący za aperitif do większej rozróby. Byłoby trochę zbyt dziecinne by już na początku każdy odpalił SSJ8 i bił się z naiwnego powodu. Tak mamy mozolnie budowaną historię, i cóż będzie trochę jak za dawnych czasów - tylko że odcinki nie będą codziennie, tylko co tydzień. Kurcze, szkoda że to jeszcze nie jest nawet narysowane całe, mogliby od razu cały sezon wydać Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ja pierdziele, 1 odcinek na tydzien to gdzies do 2018 roku bedzie to leciało. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Razem będzie około 50 odcinków rocznie, bo pewnie parę tygodni odpadnie za jakieś święta, czy wakacje. Seria ma mieć koło 200 odcinków. 4 lata. Minimum, jak wyjdzie 300 odcinków to będzie, czyli do 2021 powinien się uwinąć Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Obejrzałem pierwszy odcinek. Jej, morda mi się cieszyła, oglądając powtórkę Buu Sagi (której już praktycznie nie pamiętam, bo oglądałem tylko w TV, a za Kai się nigdy nie wziąłem). Mam jak tk: bardzo podobają mi się wątki przygodowe i dlatego chciałbym, żeby było tego jak najwięcej, zanim zaczną przeskakiwać się w poziomach mocy i w ogóle walki będą trwały jak w starej zetce po kilkanaście odcinków. Powrót do dzieciństwa. Cytuj
COOLek 58 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta seria jest robiona od poczatku tylko jako anime, wiec mozna byc pewnym, ze bedzie miala totalnie inna dynamike, od oryginalu. Jak w oryginalnej mandze miejsce jest ograniczone i postacie glownie gadaja o tym, co zamierzaja zrobic i na podstawie ich wypowiedzi kreujemy ich wizerunek, tak tutaj jest szansa na to, ze glownie czyny i watki poboczne dadza nam obraz postaci. Pierwszy odcinek mi sie podobal, pewnie jeszcze kilka odcinkow bedzie takich dosyc spokojnych, ale potem spodziewam sie, ze stanie sie cos grubego. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Scena z Genialnym Żółwiem ))))))) Fajnie się oglądało, mimo że 30 na karku, to przypomniały się lata DB i DBZ. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Opublikowano 6 lipca 2015 Jak skisłem z tej końcówki z żółwiem xD Jarango lvl over 9000 oczywiście. Jeśli to będzie miało bardziej przygodowy charakter to jestem jak najbardziej za, oczywiście jakieś dobre napier,dalanki co jakiś czas też mogą być. Zaje,biste uczucie czekać teraz co tydzień na zupełnie NOWY odcinek ukochanego anime <3 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 też mi sie podobał pierwszy ep. i rzeczywiscie jak potną to tak jak piszecie to troche słabo ;/ chwila, pod koniec z-tki była już Pan córka gohana i videl a w pierwszym ep dopiero sie hajtają :[ co to za niezcisłości Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 W ostatnim odcinku był przeskok o X lat, nowa seria dzieje zaraz po pokonani Buu, ale przed tym turniejem z koncowki zetki. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 W piątek skończyłem oglądać Buu Sage, ostatnie 2 odcinki to przeskok o 10 lat. Chociaż na koniec sagi z Buu Bulma mówiła do Goku że się nie widzieli 5 lat. Zapewne DBS (ale to się dziwnie pisze) uzupełni tą lukę. Kręcą jak się tylko da, ale i tak jaram się mocno. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Opublikowano 6 lipca 2015 Czy ja wiem, czy tak kręcą? Po prostu GT i te odcinki "epilogowe" można uznać za niekanoniczne i po prostu o nich zapomnieć. I tak były bez większego sensu i kontekstu, więc dobrze, że wyje,bali. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 gt nigdy kanonicznie nie było, no a epilog faktycznie raczej do śmieci, bo Uub z siłą Buu to już nie ma startu do ssj god. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 przeciez Pan to sie na nawoz na pole nadaje, bardzo dobrze ze nie ma tej malej burej pinczerki bo nie szlo jej ogladac pierwszy ep spokojny, kreska jest fajna, ino intro jakies takie slabe i muzyczka nie bardzo, dokka dokkan jednak lepsze ale z tym 1 epem na tydzien to ich ponioslo troche... 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Kierwa nie wiem jak tu teraz oglądać. Odświeżam sobie pierwsze epy, jeszcze Kai nie skończone, a teraz Super. Chyba obejrzę co zacząłem i wezmę hurtem DBS. Pierwszy ep fajny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi