Opublikowano 12 lipca 20159 l Szybko idzie. Pierwsza kinówke powinni w anime skończyć koło 10-15 epa..hmm wszystko zgodnie z planem
Opublikowano 12 lipca 20159 l Wiele osob hejtowalo Beerusa po tym jak go wprowadzili kinowka ale dla mnie to swietna i klimatyczna postac od samego poczatku i znacznie lepszym pomyslem jest Beerus i Whis niz, ktora to juz ? 3-4 nekrofilia w przypadku Friezy ?
Opublikowano 12 lipca 20159 l Jakoś specjalnie się nie wyróżnia na tle innych postaci. Buu czy pierwsze dwie formy Cella wyglądały komicznie.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Moze wlasnie dlatego, ze nie zaczyna jako jakas piz da i nie musi sie zmieniac dopiero w badassa. Generalnie w kocie jest potencjal jakby to tak dobrze poprowadzic.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Autor Szybko idzie. Pierwsza kinówke powinni w anime skończyć koło 10-15 epa..hmm wszystko zgodnie z planem Szybko nie szybko, to jest 10-15 tygodni, czyli mniej więcej 3 miesiące .
Opublikowano 13 lipca 20159 l ta scena z vegetą na pełnej wyje.bce stojącym na dachu statku bulmy xddd. baerus i whis są super. jeszcze pare planet mogliby odwiedzić zanim przypomni mu się imię goku . Edytowane 13 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 13 lipca 20159 l Autor Vegeta w wagoniku ciuchci na ekranie sponsorów na początku wygrał drugi odcinek, bezapelacyjnie.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Najsmutniejsze jest jednak to, że fabularnie pewnie będzie 1:1 jak w kinówkach. A to znaczy, że przemiana w SSJG dalej będzie totalnym guwnem
Opublikowano 13 lipca 20159 l Jak bedzie fabularnie to się dowiemy juz w 3 albo 4 ocinku. Powinno być pierwsze 20minut z Battle of Gods,jak będzie 1:1 z kinówki to troszke smuteczek. W sumie plotki mówiły o rozciągnięciu troche wydarzen z kinówek wiec moze być ciekawie. Edytowane 13 lipca 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 14 lipca 20159 l Bedzie pewnie battle of gods potem freezer i potem battle of gods2 bo chyba zapowiedzieli 2kinowke z kocurem niedawno nie? Swoja droga jest juz poerwsza w jakiejs wersji do obejrzenia z napisami?
Opublikowano 15 lipca 20159 l Pierwsza kinówka z kocurem jest w dobrej wersji od DAWNA w internetowych wypożyczalniach. Drugi odcinek jakoś tak zwolnił tempa, albo po prostu już się przyzwyczaiłem i nie siedzę jak "ojezu, ale super, nostalgia". Ale i tak spoko, Vegeta-zrzęda jest super.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Mnie zastanawia czy zrównają Vegetę poziomem z Goku. Fani by pewnie chcieli, ale ta postać w zasadzie opiera się na ciągłym kompleksie Goku. Bez tego, chyba stałaby się nudna jak Yumcha
Opublikowano 15 lipca 20159 l Autor Ja po cichu liczę na to, że tym razem zapewnienia Vegety, że przegoni Goku naprawdę się spełnią i chociaż przez chwilę Vegeta będzie kozak.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Vegeta nie będzie na poziomie Goku, bo to Goku jest kozakiem. Za duża różnica ich dzieli mi się nie podoba motyw z SSJG.. Wolałbym żeby bohater sam z siebie wchodził na wyższy level, a nie za pomocą innych i to jeszcze na 30 minut.. dali by SSJ4 albo coś.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Przecież zrównali się w ostatnim filmie i nie potrzebują już pomocy przy transformacji. http://dragonball.wikia.com/wiki/Super_Saiyan_God_Super_Saiyan
Opublikowano 16 lipca 20159 l tak w ogóle manga to miesięcznikczyli 1 rozdział mangi - 4 odcinki anime XDmam nadzieje, że będą fillerować ostrą napjerdalanką
Opublikowano 17 lipca 20159 l Obejrzałem z bratem pierwszy epek i jestem zadowolony. Klasyczna kreska od Toriyamy i bez jakichś współczesnych udziwnień.Animacja też dobra.Opening może nie jest na poziomie tych z Zetki ale nie narzekam. Sam odcinek całkiem fajny,miło zobaczyć po tak długiej przerwie znajomych bohaterów w nowych rolach (Goku rolnikXD) czy sytuacjach. Bad guy rokuje dobrze, ot znudzony swoją zaje.bistością kolo. Nie oglądałem żadnych kinówek więc pewnie coś tam tracę z seansu ale cóż bywa i tak. Jak dla mnie nowa seria zapowiada się świetnie i z wielką niecierpliwością będę oczekiwał na nowe epki. W przypływie hype'u związanego z DB Super chyba zacznę dokupować brakujące tomiki mangi Edytowane 17 lipca 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 19 lipca 20159 l w mandze w scenie jedzenia galaretki rozje.bały mnie te insekty z shotgunami xd. Edytowane 19 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 19 lipca 20159 l Dzień dobry http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/86113/dragon-ball-super_odcinek-3/
Opublikowano 19 lipca 20159 l Dzień dobry http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/86113/dragon-ball-super_odcinek-3/ Szybciej niż angielska wersja
Opublikowano 19 lipca 20159 l Obejrzane jednak trochę rozwlekają kinówkę, ale i tak spoko, serial trzyma równy b.dobry poziom