Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osob hejtowalo Beerusa po tym jak go wprowadzili kinowka ale dla mnie to swietna i klimatyczna postac od samego poczatku i znacznie lepszym pomyslem jest Beerus i Whis niz, ktora to juz ? 3-4 nekrofilia w przypadku Friezy ?

• Plusik 1
Opublikowano

Moze wlasnie dlatego, ze nie zaczyna jako jakas piz da i nie musi sie zmieniac dopiero w badassa. Generalnie w kocie jest potencjal jakby to tak dobrze poprowadzic.

Opublikowano (edytowane)

ta scena z vegetą na pełnej wyje.bce stojącym na dachu statku bulmy xddd. baerus i whis są super. jeszcze pare planet mogliby odwiedzić zanim przypomni mu się imię goku :).

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak bedzie fabularnie to się dowiemy juz w 3 albo 4 ocinku. Powinno być pierwsze 20minut z Battle of Gods,jak będzie 1:1 z kinówki to troszke smuteczek. W sumie plotki mówiły o rozciągnięciu troche wydarzen z kinówek wiec moze być ciekawie.

Edytowane przez kudlaty88
  • Plusik 1
Opublikowano

Bedzie pewnie battle of gods potem freezer i potem battle of gods2 bo chyba zapowiedzieli 2kinowke z kocurem niedawno nie? Swoja droga jest juz poerwsza w jakiejs wersji do obejrzenia z napisami?

Opublikowano

Pierwsza kinówka z kocurem jest w dobrej wersji od DAWNA w internetowych wypożyczalniach.

Drugi odcinek jakoś tak zwolnił tempa, albo po prostu już się przyzwyczaiłem i nie siedzę jak "ojezu, ale super, nostalgia". Ale i tak spoko, Vegeta-zrzęda jest super.

Opublikowano

Mnie zastanawia czy zrównają Vegetę poziomem z Goku. Fani by pewnie chcieli, ale ta postać w zasadzie opiera się na ciągłym kompleksie Goku. Bez tego, chyba stałaby się nudna jak Yumcha ;)

Opublikowano

Vegeta nie będzie na poziomie Goku, bo to Goku jest kozakiem. Za duża różnica ich dzieli ;) mi się nie podoba motyw z SSJG.. Wolałbym żeby bohater sam z siebie wchodził na wyższy level, a nie za pomocą innych i to jeszcze na 30 minut.. dali by SSJ4 albo coś. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Manga lepsza niż anime. Nawet ten kot tak nie irytuje.

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem z bratem pierwszy epek i jestem zadowolony. Klasyczna kreska od Toriyamy i bez jakichś współczesnych udziwnień.Animacja też dobra.Opening może nie jest na poziomie tych z Zetki ale nie narzekam. Sam odcinek całkiem fajny,miło zobaczyć po tak długiej przerwie znajomych bohaterów w nowych rolach (Goku rolnikXD) czy sytuacjach. Bad guy rokuje dobrze, ot znudzony swoją zaje.bistością kolo. Nie oglądałem żadnych kinówek więc pewnie coś tam tracę z seansu ale cóż bywa i tak.

Jak dla mnie nowa seria zapowiada się świetnie i z wielką niecierpliwością będę oczekiwał na nowe epki.

W przypływie hype'u związanego z  DB Super chyba zacznę dokupować brakujące tomiki mangi :D

Edytowane przez Paliodor
Gość Orzeszek
Opublikowano

Obejrzane :obama: jednak trochę rozwlekają kinówkę, ale i tak spoko, serial trzyma równy b.dobry poziom