Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogladam wlasnie naruto walka madara vs. MIGHTO GAI i kurfa...

To jest 100 leveli nad tym co prezentuje soba teraz DB - kreska, animacja, KLIMAT, historia, postaci, voice acting, muza, itd, itp.

:notsure:

Ja tam nie oceniam różnic między obiema animacjami ale... No nie była to najlepsza walka w Naruto. Mogli nie trzymać się kurczowo mangi i gadkę z Mędrcem przesunąć na koniec walki (albo początek) nie przerywając nawalanki. Kreska raczej średnia. Liczyłem na gości od walki Naruto vs Sasek w Dolinie Końca.

Zresztą http://www.psxextreme.info/topic/5507-naruto-uwaga-spoilery/page-164?do=findComment&comment=3507365

Gość Orzeszek
Opublikowano

spoiler z odcinka

już liczyłem że vegeta wskoczy na ssj3 :/

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak cos pozbiera smocze kule do wskrzeszenia xd chaoz też nawet nie wystartował do napyerdalanki xd

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zastanawialiście się kiedyś nad tym, że ziemscy wojownicy nigdy nie próbowali trenować w kabinach grawitacyjnych? :P Taki zmarnowany potencjał :) Kuririn przed przybyciem androidów wolał strzelać kamehamehami do fal :yao:  

Opublikowano

Tien i Krillin powinni jakies dopałki dostać, zawsze ich lubiłem, każdy ma jakaś dobrą akcje na koncie.

Kaioken odpada, bo sam Toriyama pewnie zapomniał że takie coś istnieje.

Opublikowano

Tien mógłby odkryć, że jest jakimś potomkiem tejeniczych 3 okich kosmitów. Krilian by dostał Kaioken x100 i ze swoim dyskiem byłby kozakiem. 

Ale nie. Bo lepiej wymyślić głupiego kota, który jest trylion razy silniejszy od gościa, który mógłby Kamehameha rozwalić cały układ słoneczny. Ku%wa.