Mendrek 569 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 No ej o ile w Naruto to pretensja słuszna, o tyle DBZ siłą rzeczy zawsze był serią wokół SSJ i reszty pionków. Jakbym zobaczył teraz super mega Krillina to bym poczuł się dziwnie... Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Teraz juz tak pałke przegieli z tymi bogami i ssj god ze nawet dla Piccolo nie ma miejsca. przeciez szatan serduszko to sie skonczyl juz w frieza saga, od tamtej pory zaorowno on jak i wszyscy ziemianie nadaja sie do piachu po pierwszej przemianie w ssj, ja bym tych lewusow nie bral pod uwage, nie widze logicznego wytlumaczenia aby ziemianie mieli dorownywac liderom, bo niby jak i po co ? taki krilan nawet z kaiokenem x100 dalej jest na jednego hita od gotena jak ktos ogladac walki noobow to niech obejrzy jeszcze raz pierwszego DB Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 co ty gadasz, przy walce z c17 dal czadu jeszcze 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Raz sie zapomnial, no ok. Ale od tej walki to jest takim tylko wypelniaczem miedzy glownymi postaciami zanim dolecą na miejsce starcia. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Obczajcie, DAT ANIMACJA: Czuc kazde pyerdolniecie. PS. najlepszy tasiemiec z walkami Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 TORIYAMA MA WYJ EBANE NA NOWE DBZ, WAZNE ZE ZROBILI PRZELEW NA KONTO, NA STARE LATA NIE MA CO WYPRZYDZAC TYLKO TRZEBA SIE MARTWIC CO DO WOKA WLOZYC 3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Jeden próbował https://www.youtube.com/watch?v=1lR_QEdeQoI tak btw. można gdzieś poczytać mangę DBS po polsku? No ale to było mega słabe, jakbym poszedł pierwszy raz na siłownię i chciał od razu 200 kg na klatę brać Piccolo coś tam pokazał z androidami - c17 no i przy pierwszym spotkaniu z Cell'em ten drugi trochę w gacie narobił (po fuzji z Kami). A Krillin i Tien to już mega pionki, a tacy fajni z nich zawodnicy. Nie ma co gadać, pod względem walk i wyważenia to pierwotne DB i turnieje nie mają sobie równych. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Te stare turnieje były spoko, a nie tylko laserki blasterki https://youtu.be/FwqjLvl3e_w Cytuj
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Vegeta sie widze ostro wkur. Moze mu sie uda kotowi jednego liscia sprzedac:) Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) i te psopodobne humanoidy <3 wiecie co mnie najbardziej rozbraja w tej japonskiej wiersji? gdy dzieje sie cos przerażającego, niespodziewanego i tak dalej, to każda postać przezywa to wydobywając z siebie mniej więcej takie dźwięki:"kh.....kh......kh.....kh...."nie moge xddddddddddddddd fajnie widac to w najnowszym odcinku, jak sie vegeta wkórvia xd kh....kh...kh....kh..... i te oczy i spocone czoła xdddległem Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 No w(pipi)ienie Vegety conajmniej slabe.. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Niestety Superka jak na razie jest tylko rozciągniętą kinówką . W(pipi) Vegety wyszedł miernie. Broniłem tego tworu ,bo nowa seria, musi się rozkręcić itd. Ale patrząc co robi Toei , mówie jedno - to jest gówienko tak mocno parujące ,że aż nos zatyka. Scenariusz który został opracowany dla kinówki jest rozciągany do granic wytrzymałości. Do tego w jakimś pijackim zwidzie Pan Akira Toryiama i Scenarzyści z Toei chcieli zrobić z tego mix zwykłego dragona i zetki. A niestety tego się nie da zrobić skale siły poszły tak absurdalnie wysoko, że humorek z DB ciut się gubi a sam repertuar postaci mogących coś "zdziałać" jest ograniczony do wiadomej Rasy( a dokładniej na dzień dzisiejszy czyt. po fukatsu no F- coś mogą zrobić 2 postacie) No chyba ,że z Picolla zrobią Gasta Carcolha z DB Multiverse, ale po ostatnim odcinku mam co do tego wątpliwości. Do tego animacja walk nie robi roboty w cholernym DRAGON BALLU ja nie mówie aby to była jakość jakiegoś Rebulida Evangeliona ale na miłość boską to DB. Zresztą co ja mówię - to przecież studio które skopało masę anime : Toriko , Czarodziejkę( tę nową serie ) i mojego ulubieńca One piece'a. Ech chciałbym aby DBS robił przynajmniej ekipa Pirota od bleach'a oni jak robili walke to robili a nie wysyłali Filipińczykom do rysowania (TAP -sprawdzcie sobie na openingach). Manga superki też jakością nie powala Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 vegata jak się wku.rwil to myślałem że do ssj3 dobije, no ale nie pykło . Cytuj
Gość Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Apropo db widzieliście to: Na ebayu za 1000zł już chodzą Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Mnie obecnie dwie rzeczy martwią. Pierwsza to kontury postaci. W odcinku z Pilafem to aż bolało w oczy. Serio czasem wygląda to tragicznie. po jaką cholerę takie coś. Druga sprawa to poziom mocy Beerusa. Kaio twierdził, że bóg zniszczenia jest przeciwieństwem bogów tworzenia, czyli Kaioshinów i zapewnia to równowagę. Niby powinni być na podobnym (jak nie identycznym poziomie), a jak wiemy Kaioshini srali w gacie przed pierwszą wersją Buu, a dla Beerusa to nawet Goku nie jest wyzwaniem. Przegięty w chooj. Równowaga we wszechświecie my ass. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Ważna jest tylko równowaga w portfelu Toryiamy 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2015 Hajs w jego portfelu równoważy siłę Beerusa, równowaga zachowana. Przecież Goku SSJ3 ch,uja zrobił Beerusowi, to nie wiem jak wkur,wiony Vegeta SSJ2 nie jest w stanie nawet mrugnąć na niego. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Przy założeniach serii, nawet jakby nagle dostał ssj5 to i tak by przegrał Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 a wynika to z tego, ze zwykle ki nie jest wstanie nic zrobic boskiemu ki. było wałkowane sto razy Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 tak, ale nagle przyjdzie songo i zwykłe ki już będzie mogło coś zrobić boskiemu ki:) tak jak zwykłe ki jedzie po boskim ki innych bogów. Później będzie, że berus udawał i teraz walczy na poważnie i dopiero będzie scalenie z Vegetą, albo songo zrobi wielką niebieską kulę ale i tak dobrze wiemy jak to sie skończy, bo za 100 odcinków zobaczymy ponownie to co w kinowce Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 No w tej z birusem, battle of gods. W tym tempie to rzeczywiscie 100 odcinkow to bedzie sama kinowka. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 polgodzinna kinowka rozbita na 50h alez rozkosz dla fanow Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/87030/dragon-ball-super_odcinek-8/ jazda Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2015 Nie wytrzymam już dłużej. No nie można wiecznie udawać. Ja pier,dolę, co ja obejrzałem. Co za gó,wno. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi