Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wytrzymam już dłużej. No nie można wiecznie udawać.

Ja pier,dolę, co ja obejrzałem. Co za gó,wno.

Ja olałem to gó.wno po 4 odcinku.

Opublikowano

w takiej jakosci jak jakosc samego DBS, wiec odbior tego dziela jest jak trzeba  :pawel:

Opublikowano

Pierwsza przemiana w SSJ3 jest 100x lepsza po angielsku niż po japońsku. Ta muzyka, ten dubbing, GOTY

Odkopałem trupa, ale warto. Jak cały amerykański dubbing uważam za bardzo słaby tak ta scena jest imo o wiele lepsza niż oryginał

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Oglądając Dragon Ball Super wreszcie doszedłem do wniosku, że zniosę chyba wszystko związane z Dragon Ballem... Pierwszy raz, więc obejrzę całe GT...jak dotąd obejrzałem 8 odcinków...i póki co podobny poziom biedy...zero ciekawych walk, zrobienie z Trunksa debila, obniżenie poziomu mocy..oby dalej było lepiej, bo chcę wreszcie zobaczyć w całości tą sagę..ew. jakbym nie dawał rady to, od którego odcinka zaczyna się coś bardziej dziać ?

Edit: 10 odcinek z tańcem to chyba jeszcze większa głupota niż to co robił Oolong w DB Super...

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Patrząc na dzisiejsze pomysły Toriyamy, jak przywrócenie idioty Pilafa i jego bandy (Gość powinien być martwy, chce podbić świat, życzenie nie powinno go wskrzesić), czy umożliwienie Frizerowi osiągnięcie poziomu przewyższającego Super Buu w zaledwie 3 miesiące..Do czego to doszło, żebym chwalił GT...

Opublikowano

Boże tak glupiej przemiany na wyższy poziom nie idzie zaakceptować. No do wafla nawet w przebajerzonym Z osiągano coś więcej ciężkim treningiem a tutaj stanęli sobie w kóleczku i stworzyli boga:( No kur.wa xd.

Straciłem już nadzieję na jakiś dobrych animatorów. Poprzednio każdej ważnej zmianie towarzyszył odcinek z górnej półki animatorów i rysowników jak na standardy całej serii a teraz non stop mamy postaci narysowane z lekkim downem bez wyrazu:/ Chyba tylko pierwszy odcinek wyglądał jako tako.

Do gazu z tym:/

Opublikowano

Co wy, battle of god nie oglądali, że tacy zdziwieni przemianą?

Ale spoko, jest tak guwniacka, że można ponarzekać znowu :czesc: 

No i dlaczego soundtrack jest taki wieśniacki, nie brzmi jak ost z niame, a ost z kolejnej gierki o Dragon Ballu. Nie mogli zostawić po prostu starego OSTa z zetki =/?

Eh, zaorać to anime. Może jak zekranizują obie kinówki, to coś ciekawszego wymyślą.

Opublikowano

Ano, bo za gnoja to byście łyknęli tą przemianę jak młode pelikany, a na następny dzień byście z kolegami stawali w kółeczka na szkolnym podwórku, i umawiali kto ma być SSJG ;)

Opublikowano

(pipi)a mać co oni robią z moim dziecinstwem

juz wole to oglądac

przecie to jest miliard razy lepsze :O