Kalel 3 634 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Ja (pipi)ie... animacja była do zniesienia, ale wszsytko inne. DBGT all over again. Nawet fuzja była mocno rozczarowująca (ta seria w ogóle nie potrafi budować oczekiwań, wszysytko sie dostaje w formie zapowiedzi i tyle....) Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Podpisuje się pod tym co napisał Noxx, aż miałem ciary. Oglądając ten odcinek czułem się jakbym oglądał jakąś kinówkę, jest dobrze. 2 Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Luks odcinek najlepszy wg. mnie do tej pory, kreska i animacja 10/10. Vego dostał za mało czasu antenowego niby fakt, że teraz tylko na godzinę śmiertelnicy mogą się scalić potarą ale wpadał bez błędnie plus przebicie Zamasu promieniem ^_^ Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Czekałem cały tydzien na nowy odcinek, wrocily emocje jak z czasow rtl7. Animacja swietna, nie ma sie do czego przyczepic. Jak Vegito wyskoczyl to mialem autentyczne ciary. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) GOTY odcinek Czyli w kolejnym epizodzie mamy zakończenie arcu i... nie wiadomo co dalej z serialowym DB Super. Ma się okazać na jakiejś tam mangowej konferencji w Japonii 4. grudnia. Do tego czasu będą pewnie serwować nam fillery. Edytowane 13 listopada 2016 przez Frantik Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Ten szef wszystkich szefów przyleciał, moze turniej? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Co za ciary w nowym odcinku. Nie mam pytań. Cytuj
agst 131 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) Vegetto był za krótko. Liczyłem, że dłużej będzie można go pooglądać w akcji. To że fuzja kończy się po godzinie, a nawet wcześniej, też mi się nie spodobało. Szkoda trochę. Na duży plus animacja, która była śliczna. Edytowane 13 listopada 2016 przez agst Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Tak animacja w końcu dała radę. Sam wystep vegitto króciutki ale z powerem. Szkoda że to takie krótkie wszystko. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Obstawiam ze dali to ograniczenie, zeby pozniej juz z fuzji nie korzystac, chcieli tylko fanom dobrze zrobic. 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Dobrze, że Dragon Ball Multiverse nie bierze pod uwagę Super, bo właśnie zniszczyli im jedną z głównych postaci Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Więcej postaci, więcej figurek Hajs się zawsze musi zgadzać Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 potara fusion last of an hour if your not a supreme kai yebłem 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 ..a coś się z tym nie zgadza ? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) No też nie wiem co z tym niby nie tak. Rozwiązuje to nieścisłość jeszcze z czasów Buu sagi i kwestię tego, dlaczego Goku z Vegetą rozłączyli się w żołądku Buu, przecząc przeróżnym dziwnym teoriom, które narosły na ten temat. A druga rzecz, to to, co pisał Shen - gdyby nie było żadnych ograniczeń, to potem wszystkich mogliby załatwić fuzją. I byłoby nudno. Sam myślałem, że ową słabością Vegeto będzie tak wielką moc, że nie byłby w stanie jej kontrolować, albo coś w tym guście. No ale w sumie miałoby to mało sensu. Edytowane 13 listopada 2016 przez Frantik Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 (edytowane) przez 20 lat wszyscy na swiecie, naszym i tamtejszym, wszystkie postacie, wszyscy kaioshinowie, mysleli ze jest to permanentna fuzja nagle its obvious ze to tylko godzina ok, lets go Edytowane 14 listopada 2016 przez Andżej Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 W zasadzie to tylko jedna para, no dwie może na stałe się połączyły - stary z jakaś wiedźma i dwaj kaioshinowie z buu sagi. Tyle, że nawet kaioshionowie się rozdzielili- i nie pamiętam niby jak to sie stało. Zresztą- małe to ma znaczenie. Fajnie, że się połączyli. Szkoda, że na 10 minut. I (pipi)a szkoda, że Trunks rozyebał najsilniejszego z najsilniejszych bossów ever w sadze bedąc zaledwie ssj2:/ Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 W zasadzie to tylko jedna para, no dwie może na stałe się połączyły - stary z jakaś wiedźma i dwaj kaioshinowie z buu sagi. Tyle, że nawet kaioshionowie się rozdzielili- i nie pamiętam niby jak to sie stało. Zresztą- małe to ma znaczenie. Fajnie, że się połączyli. Szkoda, że na 10 minut. I (pipi) szkoda, że Trunks rozyebał najsilniejszego z najsilniejszych bossów ever w sadze bedąc zaledwie ssj2:/ Ta wiedźma też należała do jakiegoś odłamu Kaioshinów, Kibito z Shinem rozdzielili się bo poprosili o to smoka z namek. Trunks właściwie tylko dobił Zamasu po srogim oklepie od Vegetto, gdzie na dodatek Goku & Vegeta dali mu swoją moc, nawet jak byli wyczerpani to musieli dać mu jej od groma bo aurę miał czysto niebieską jak przy ssjBlue. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Trunks to walnal czyms na ksztal genki damy, tylko moc sie w mieczu skupila a nie w kulce energii. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 To było oczywiste ale i tak- ile tego genki było? Na buu musieli cały wszechświat ogarnąc aby mu przy(pipi)ać i go zniszczyć a tu? 10 mieszkańców ziemi, osłabiony Goku i Vegeta tez many za wiele nie mieli. Ot czepiam się ale nie podobało mi się to rozwiązanie. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Nie cały wszechświat a ziemię + Zfighters + kaioshinów. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 AAA wszechświat był w gt. My bad Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 I tak głupot sporo. Trunks musiał podświadomie zebrać energię jak podczas Genki Damy (nie wiem jak to wyszło bez skupienia się no ale ok) i część wchłonął w miecz, a resztę w siebie. Goku z Vegettą skapli się o co chodzi i dali mu resztki swojej mocy. Teoretycznie wyjaśnili efekt kolczyków ale zrobili to po najmniejszej linii oporu. Z tego co pamiętam z Buu Sagi to najpopularniejszą opinią było to, że opary żołądkowe Buu doprowadziły do rozdzielenia się. Niby Kaioshini mogą scalać się permanentnie ale Zamasu scalił się z ciałem Goku. Czemu tego nie biorą pod uwagę? Umysł Zamasu to ok ale ciało już nie. Panuje taka sama zasada jak przy technice zamiany świadomości Ginyu. Wychodzi na to, że wystarczy jeden kaioshin do stałego scalenia. Albo jak zwykle (pipi)ony wyjątek. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 (edytowane) Moje pytanie, czy skończyła się już saga z tym bezbekiem black goku? Bo nie wiem czy wnowić oglądanie (staneło u mnie na dość wczesnym etapie w tej sadze) Edytowane 15 listopada 2016 przez oFi Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 W sumie jeden odcinek został jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi