Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ja walczę dalej, jestem po E30 no i nie jest lepiej nic a nic. Profanacja sagi. Stare postaci obdarte z tego, za co je lubiliśmy, nowe to nieporozumienie (jakiś kur.wa Jaco xd), muzyka denna, transformacje z du.py, nielogiczności i sprzeczności z "kanonem", no szkoda gadać. GT było słabe, ale nadal kilka klas lepsze, niż ta abominacja. No ale przeżyję jakoś te 20 minut dziennie z nadzieją, że coś się poprawi jeszcze.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Moim zdaniem DB zaczyna być bardziej db-owy od Future Trunks Saga. Chociaż końcówka turnieju i to co odwalił Goku, sprawiło że jarałem się jak tamten dzieciak co kiedyś oglądał DBZ :D Niemniej ten arc z Trunksem wydaje się jakby robiła zupełnie inna ekipa, na zmianę właśnie z tą starą :P Niemniej jest lepiej, postacie częściej używają mocy ki, nie ma aż takiego przesytu jajcarstwa, a apokaliptyczna przyszłość to w ogóle jakby inne anime DB. Także mnie też do bolało te odcinki na początku, ale powalcz jeszcze trochę kotlet, to później jest lepiej ;)
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Kolejne osoby popełniają ten sam błąd i oglądają pierwsze dwie beznadziejne sagi, a wystarczy obejrzeć dwie kinówki i mieć to obcykane dużo szybciej i w lepszej jakości. Później z turnieju odcinki 39 i 40 i od razu zacząć Future Trunks Arc, który jest naprawdę niezły. Następnie polecam olać fillery i poczekać do Turnieju Wszechświatów
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Na fanpage'u DBZ Polska od jakiegoś czasu leci od poczatku DBZ. Dziś wchodzi Android Saga i pojawienie się Future Trunks. Polecam, zamiast wmawiac sobie że DBS nie ssie i oglądać go z zacisniętymi zębami już lepiej po raz setny to obejrzec. https://www.facebook.com/1434203740176828/videos/1800252626905269/
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Jak DB to tylko tłumaczone przez Grupę Mirai. DBZ dopiero jest 20 odcinków, ale oryginalny DB jest w pełni dostępny. Polecam http://www.grupa-mirai.pl
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Podobały mi sie te dwa ostatnie fillery z Krillinem i Goku, taki troche ukłon w strone DB.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Na szczęście od nast. tygodnia wraca wątek główny i juz nawet w zapowiedzi widać lepsza jakość dosłownie wszystkiego
Opublikowano 5 lutego 20178 l To mam turniej. Animacja w nowym openingu daje rade, oby tylko walki nie byly czerstwe.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Lekki szok na widok Bulmy. Z tego co widać po zapowiedzi to dopiero w następnym Epizodzie poznamy szczegóły dotyczące turnieju.
Opublikowano 5 lutego 20178 l A Goten i Trunks jak byli krasnalami, tak dalej są, straciłem już nadzieje że ta seria wyjdzie poza post-Buu Sagę.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Musieli by narysować dodatkowe postacie sayanow oraz postac dorosłego gotena. A tak to widze ze ida rozumowaniem anime pokemonow i bohaterowie sie nie starzeja, mimo ze minelo x lat.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Kiedyś ta Bra musi się urodzić. Nie wiem skąd ten szok. No stąd że po Sadze Buu, eSka kasuje wszystkie wydarzenia z GT więc skąd nagle ta ciąża. No chyba ze to nie będzie córka tylko kolejny SYN
Opublikowano 8 lutego 20178 l a nie było tak, że w ostatnim odcinku Z poza tym, że Goten i Trunks sa juz dorośli nie było pokazanej własnie córy Vegety?
Opublikowano 8 lutego 20178 l http://vignette2.wikia.nocookie.net/dragonball/images/2/28/DBFCM_518.jpg/revision/latest?cb=20131214113639 Przedostatni rozdział mangi Czy tylko mnie się wydaje, czy Goku robi się coraz bardziej złowieszczy? 2:13 https://www.youtube.com/watch?v=RKdmoPZZUWo Przez chwilę myślałem, ze to Black
Opublikowano 12 lutego 20178 l a nie było tak, że w ostatnim odcinku Z poza tym, że Goten i Trunks sa juz dorośli nie było pokazanej własnie córy Vegety? Chodzi właśnie oto że od wydarzeń po sadze Buu do pierwszego odcinka serii S minęło zaledwie pół roku więc skąd tam mieli się znaleźć dorośli Goten i Trunks i jakaś córka Vegety. Przypominam że Saga S kasuje wszystkie wydarzenia po Sadze Buu czyli walkę Goku z uuB, cały tamten turniej oraz sagę GT z małpami i smokami. A dziś jestem już po pierwszym Epie nowej Sagi. Turniej właśnie się zaczyna. Póki co mamy PrzedTurniej. Więc jeszcze trochę odcinków minie zanim zacznie właściwa epopeja :D
Opublikowano 12 lutego 20178 l Ale jestem nahajpowany na ten arc. O jezuu Ten uśmiech Buu na końcu odcinka Edytowane 12 lutego 20178 l przez sprite