darkos 4 295 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Tak policzylem i 12 wszechswiatow. Po 10 wojownikow z każdego wszechswiata. 10x12 to 120 pojedynków. O ile to bedzie tak wygladac to mkzemy mieć najdłuższa sage w historii dragon ball Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pokaza pewnie tylko zwycieskiego zawodnika każdego ze wszechswiatow. Tak jak robili w db z turniejem tenka-ichi budokai Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ciekawe ile Gohan wytrzyma, Frieza go poskładał jednym ciosem. pewnie sie wku rwi bo ktos ptaka zabije i osiągnie ussgss z du py, a w tle poleci japonski pop Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 słabo to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Niestety ale hollyCrap nigdy sie nie weźmie na japońskie produkcje, chciałbym poza dragonballem zobaczyć jeszcze One punch Mana lub Devil May Cry pełnoprawny serial. A tak to mamy tylko te komiksy Marvela i DC. Są bardzo fajne, ale rzygam już tymi dwoma uniwersami.... Ileż można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Buu dostarczył, oby reszta turnieju prezentowała taki poziom, to bedzie co ogladac przez dluzszy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ale zajebisty odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 No ostatnie dwa odcinki robią, i dziwnie uczucie to pisać, ale nie mogę się doczekać kolejnej niedzieli, a najlepiej jakby puszczali po dwa odcinki na raz jak kiedyś na RTL7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Nie wiem co się stało z tym anime, nie oglądałem arcu z blakciem jeszcze, ale te trzy najnwosze odcinki to jest jakiś kosmos w porównaniu do pierwszych 40 epów. Zero krzywych mord, prawie zero drewnianej animacji, nowa paleta kolrów/filterek, zero ógolnopojętej (pipi)watości i taniości wykonania, świetny opening i ending. Nie wiem, jak Toei(studio robiące DBS) tego dokonało, ale mam nadzieje, że to nie chwilowe i poziom się utrzyma, bo jak jakiś randomowe walki z Majin Buu sa tak dobrze wykonane, to te wazniejsze moga solidnie wyj.ebac z kapci.Polecam najnowszy arc, na takiego Dragon Balla czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Te migawki z turnieju raczej nastrajaja pozytywnie, poziom animacji powinien sie utrzymac. Moze czytali ten caly hate na necie i ogarneli dupy. Juz arc z Blackiem wygladal dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Świetny odcinek, Buu dostarczył. W następnym odcinku Gohan, a później łatwe zwycięstwo Goku (wnioskując po scenach z intra). Wszechświat 9 zostanie zapewne zniszczony po tych walkach pokazowych. W ogóle podoba mi się ten koleś co Goku z nim walczy w intrze, ciekawe czy to będzie jego główny przeciwnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Oba wszechswiaty co teraz walcza, sa w troche gorszej pozycji, pozostali wiedza na co ich stac. Ciekaw jestem czy faktycznie bedzie po 10 zawodnikow z kazdej ekipy. Krillina i Vegete widac na trailerze, ale po cholere tam Roshi? On juz mial problemy pokonac Goku gdy ten byl dzieckiem. Mam nadzieje ze Tien, Krillin i Piccolo nie odpadna w pierwszych walkach, rzygam juz saiyanami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na pewno nie wszyscy przeciwnicy będą na poziomie Goku/Vegety, więc taki Roshi powinien coś tam sobą prezentować. Starzec zna niejeden trik. Będzie ciekawie. ;) Odcinek świetny, bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 W ogóle podoba mi się ten koleś co Goku z nim walczy w intrze, ciekawe czy to będzie jego główny przeciwnik. Możliwe, że głównym przeciwnikiem będzie Toppo, który w najnowszym odcinku złapał kulę energii Buu: https://www.youtube.com/watch?v=VPTq-mCnEqg Z informacji na stronie anime wynika, że w Uniwersum 11 ma on zostać kolejnym bogiem zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Uwaga chyba spoiler z Gohanem (pipi) podobno fake Edytowane 19 Lutego 2017 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja tam mam nadzieję, że jakoś porządnie wkomponują tu całą 10 postaci. Jednym z powodów, dla którego nie śledzę Super jest właśnie te skupienie na Goku i Vegecie. Jeśli chociażby pod pretekstem turnieju mieliby odświeżyć troszkę starszych postaci, to jestem za. Chętnie zobaczę w akcji androidy, czy Tienshinhana. Nie wiem co prawda, co tam robi Roshi, ale czemu nie. A kto wie, może kogoś uśmiercą wreszcie przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na śmierć to zgineli w DB tylko starzy Vegety i Goku, nawet nikt nie pomyślał żeby ich wskrzesic Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ciekaw jestem czy smocze kule moga przywrócić to co ten super bóg "wymaże"bo jak nie to strach przed smiercia znow staje sie realny Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Uwaga chyba spoiler z Gohanem (pipi) podobno fake xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ciekaw jestem czy smocze kule moga przywrócić to co ten super bóg "wymaże" bo jak nie to strach przed smiercia znow staje sie realny Pewnie goku poskomle do boga ostatecznego zeby tego nie robił i przez siłę PRZYJAŹNI goku uratuje wszeświaty. Jakie to będzie poprawne politycznie wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Fake na 100% Ta poza SSJ Gohana wycięta została z odcinka specjalnego Historia Trunksa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W ogóle podoba mi się ten koleś co Goku z nim walczy w intrze, ciekawe czy to będzie jego główny przeciwnik. Możliwe, że głównym przeciwnikiem będzie Toppo, który w najnowszym odcinku złapał kulę energii Buu: https://www.youtube.com/watch?v=VPTq-mCnEqg Z informacji na stronie anime wynika, że w Uniwersum 11 ma on zostać kolejnym bogiem zniszczenia. Właśnie trafiłem na oficjalną stronę anime i... to jest jedna i ta sama postać :D http://www.toei-anim.co.jp/tv/dragon_s/chara/40.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Skąd ta informacja? Napisali tak? Zbieżność strojów bierze się stąd, że należą do tej samej grupy: http://vignette2.wikia.nocookie.net/dragonball/images/d/d2/Dragon_Ball_Super_Opening_2_Screenshot_-4.png/revision/latest?cb=20170214232227 Edytowane 22 Lutego 2017 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi