Andżej 2 268 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) mylisz sie edit. tj square sie myli, ty masz racje Edytowane 22 lutego 2017 przez Andżej Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Kurde, tyle razy oglądałem intro, a nie widziałem tam Toppo :/ za bardzo się skupiłem na tym co walczy chyba. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Najbardziej mnie ciekawi los Vegety w tym turnieju. Wiadomo ze aby zaspokoić fanów książę nie moze przegrac. W turnieju zaoral trzech przeciwnikow gdy Goku padl na ryj. Ostatecznie tez skatowal blacka w sadze Zamasu. Azz sie cały robie wilgotny na mysl o turnieju. I ta nowa animacja i te kolory. No i Buu w koncu pokazany zostal jako nadal potezny wojownik a nie jakas uposledzona kluska. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ja wyczekuje nowego odcinka jak za czasow rtl7. Vegeta juz sie nawalczyl, dawac mi Piccolo, Krillina i Thiena. Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No i Buu w koncu pokazany zostal jako nadal potezny wojownik a nie jakas uposledzona kluska. Ja bym się nie obraził jakby Buu kogoś wciągnął i zmienił wygląd na jakiś bardziej groźny. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Kolejna dobra walka i znowu czekanie tydzien :( Przed turniejem chyba jeszcze jakas przerwa bedzie, w openingu Gohan trenuje z Piccolo Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Po poprzednim odcinku liczyłem chyba na coś lepszego. Nie do końca zrozumiałem te zasady o poziomach wszechświatów, będzie trzeba obejrzeć drugi raz. Zapowiedź następnego odcinka średnia, ale zobaczymy za tydzień. Po raz pierwszy w Super czeka się z wypiekami na następne odcinki :D Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 ...walka była moim zdaniem taka sobie, plus odcinka to jego końcówka i kwestie wypowiedziane nt. zasad turnieju ;) Cytuj
Ader 383 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Po poprzednim odcinku liczyłem chyba na coś lepszego. Nie do końca zrozumiałem te zasady o poziomach wszechświatów, będzie trzeba obejrzeć drugi raz. Zapowiedź następnego odcinka średnia, ale zobaczymy za tydzień. Po raz pierwszy w Super czeka się z wypiekami na następne odcinki :D Mniej więcej chodzi o to,że światy z poziomem powyżej 7,nie zostaną zniszczone,a te z poziomem poniżej 7 i tak miały zostać zniszczone(świat goku i tych wilczków między innymi) także Goku dał szanse swoim na przetrwania,bo gdyby nie turniej to i tak byłoby BUM.Zeno stwierdził,że wszechświatów jest za dużo.Universe Goku jest drugi od końca,a ten wilczków wychodzi na to jest najsłabszy jeśli chodzi o średni poziom mocy. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Universe 9 jest najsłabszy - pewnie dlatego, że ma kiepską ekipe Kajoszinów... tam się chyba panowie zamienili rolami z bogiem zniszczenia :Ejakoś tak wbrew naturze to działa.. Edytowane 26 lutego 2017 przez II Noxx II Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ciekawy jestem mocy wojowników światów, które mają staty powyżej 7. Ale to musi być POWER Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Goku raczej musi się transformować w coś ciekawszego, niż ten SSJB, bo w tej formie jest tak słaby jak ŁKS Łódź Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ciekawy jestem mocy wojowników światów, które mają staty powyżej 7. Ale to musi być POWER Niekoniecznie. Te liczby to średnia mocy wszystkich istot żyjących w danym wszechświecie. Świat złożony z samych krilanów mógłby mieć większą średnią niż świat z 7 miliardami zwykłych ludzi i 5 typami na poziomie goku :P Także na dobrą sprawę te staty nic nam nie mówią. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Goku raczej musi się transformować w coś ciekawszego, niż ten SSJB, bo w tej formie jest tak słaby jak ŁKS Łódź super saiyan god 3 kaioken Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 mówimy dużo o logice DB i poziomach mocy - a to przecież w DBS nie ma sensu :P Cytuj
agst 131 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ciekawy jestem mocy wojowników światów, które mają staty powyżej 7. Ale to musi być POWER Niekoniecznie. Te liczby to średnia mocy wszystkich istot żyjących w danym wszechświecie. Świat złożony z samych krilanów mógłby mieć większą średnią niż świat z 7 miliardami zwykłych ludzi i 5 typami na poziomie goku :P Także na dobrą sprawę te staty nic nam nie mówią. Dokładnie. Zresztą U6 ma większą średnią od U7, a przecież tam tylko Hit był groźny. Reszta to były płotki dla Goku i Vegety, pewnie tak samo dla Buu i dlatego wtedy go sprytnie wykluczyli z turnieju. Fajnie by było jakby Beerus potrenował całą 10, bo przecież jego życie też jest zagrożone. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Będzie odcinek za tydzień, później niestety dwutygodniowa przerwa. :( Co do nowej techniki Goku na turniej, to obstawiam po prostu udoskonaloną wersję SSJB Kaiokena z wyższym mnożnikiem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 W intrze używa Kaiokena na SSJ Blue więc bardzo możliwe, ale czymś nowym też powinien zaskoczyć. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Po poprzednim odcinku liczyłem chyba na coś lepszego. Nie do końca zrozumiałem te zasady o poziomach wszechświatów, będzie trzeba obejrzeć drugi raz. Zapowiedź następnego odcinka średnia, ale zobaczymy za tydzień. Po raz pierwszy w Super czeka się z wypiekami na następne odcinki :D Mniej więcej chodzi o to,że światy z poziomem powyżej 7,nie zostaną zniszczone,a te z poziomem poniżej 7 i tak miały zostać zniszczone(świat goku i tych wilczków między innymi) także Goku dał szanse swoim na przetrwania,bo gdyby nie turniej to i tak byłoby BUM.Zeno stwierdził,że wszechświatów jest za dużo.Universe Goku jest drugi od końca,a ten wilczków wychodzi na to jest najsłabszy jeśli chodzi o średni poziom mocy. Wszystko by się zgadzało co do Twojej wypowiedzi jednak, Wszystkunie byli bardzo zaskoczeni jak Gohan znacząco zwiększył swoją moc. I nawet padło takie zdanie w tłumaczeniu, że chyba istnieje Rasa potrafiąca zwiększać moc. I tu pytanie czy średnia jest uwzględniona z maksymalną mocą wszystkich naszych bohaterów, bo jak wiadomo KAŻDY z nich potrafi zwiększać i ukrywać swój poziom mocy. Dla mnie Dragon Super jest najsłabszą częścią Dragona, jednak saga Turniejowa może okazać się najlepszą w Marnej S-ce. Jeszcze jedna wątpliwość i pytanie które mnie nurtuje, na Intrze widzimy C17, ciekawe w jaki "logiczny" sposób wytłumaczą jego pojawienie się, pewnie znowu użyją "logiki Dragon Ball" Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 o co ci chodzi z tym C17? Czemu maja tłumaczyc jego pojawienie sie? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Jeszcze jedna wątpliwość i pytanie które mnie nurtuje, na Intrze widzimy C17, ciekawe w jaki "logiczny" sposób wytłumaczą jego pojawienie się, pewnie znowu użyją "logiki Dragon Ball" A co stoi na przeszkodzie w jego pojawieniu się? Przecież na koniec Cell Sagi proszą Smoka o ożywienie wszystkich zabitych, a Krillan o usunięcie bomb z ciał cyborgów. Pada też stwierdzenie o C17, że pewnie został ożywiony. Co więcej, to pojawia się przeceiż w sadze Buu przy zbieraniu energii do Genki Damy Obejrzałem jeszcze raz ten moment wypowiedzi o poziomach i już wszystko jasne. Dzięki Ader. @down Już edytowałem właśnie o to. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Nie potrzeba stwierdzenia, dorzuca sie w Buu sadze do genkidamy Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Jeszcze jedna wątpliwość i pytanie które mnie nurtuje, na Intrze widzimy C17, ciekawe w jaki "logiczny" sposób wytłumaczą jego pojawienie się, pewnie znowu użyją "logiki Dragon Ball" Pewnie jego świadomość była skopiowana do pendrive'a i wgrana do nowego ciała. Tak to widze Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Zaczynam sie zastanawiac czy ogladaliscie tego Dragon Balla kiedys, czy dla beki tu piszecie. 5 Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Mi bardziej chodzi o to że po tym ożywieniu przez smoka ani razu się nie pojawił, a teraz stwierdzi "Miałem was w dup.ie przez 5 lat, ale teraz jednak Wam pomogę" . Ale dobra już się nie czepiam, to tylko anime, pewne prawa muszą tam występować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi